Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| OFFF,OFFFFF,ce-o fi cu epidemiile acestea in toata tara si in lume?Si la noi la gradinita a fost de varicela,dar Victor a facut anul trecut,apoi a fost de scarlatina,....si cred ca am scapat caci Victor nu a mai fost la gradinita in acea perioada,dar aseara mi-au facut amndoi febra.Victor a facut o subfebrilitate,iar Bogdan 38,1.Bogdan zice ca il dor amigdalele,dar eu nu vad sa fie inflamate.I-am dat sa manance si am zis ca apoi ii dau medicamentele de febra si sa ii dau 2 pufuri de Tantum-Verde,caci am in casa.Sper ca nu va degenera in altceva,.... BEREEA,SANATATE MULTA ALESSANDREI,SI O PERIOADA USOARA SA AIBA! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multa sanatate puiuti!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc, draga mea, sanatate multa baietilor |
|

| Anabella wrote:Multa sanatate puiuti!!!
anabella |
|

| Bereea,Anabella,multumim mult.Sa dea Domnul,sa fie bine si voua multa sanatate va spun |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Of, draga Alesaandra, lasa ca e bine sa faci cand esti mica. Bereea, o sa-i mai iasa vreo doua zile bubite, mai mult noaptea sau cand doarme si creste febra. Mixtura mentolata sau alcool mentolat sa-i dai la bubite,ca sa nu se scarpine. Cristina are pe fata cateva semne de la varicela. Se scarpina in somn. A mea a avut bubite si pe limba si in zona genitala. Sper sa faca Ale doar o forma usoara. Marivic, sanatate baietilor. Si Cristina are gatul rosu si o ustura! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bereea,sunt cu lichid bubitele? s-ar putea ca la urmatoarele valuri eruptive sa apara mai multe,tu ai grija sa nu se scarpine Ale. |
|

| Multumesc,MADA Si Cristinei ,multa sanatate |
|

| Mela wrote:Bereea,sunt cu lichid bubitele? s-ar putea ca la urmatoarele valuri eruptive sa apara mai multe,tu ai grija sa nu se scarpine Ale.
sunt cateva mai mari si cred ca au lichid.Celelalte sunt micute.Sa vedema ce o mai fi.I-am explicat ca nu trebuie sa se scarpene, se pare ca a intels, febra a facut doar putin, luam un sirop special pentru varicela care cica reduce mancarimea si chiar aparitia bubitelor.
Madanutza, multumim, maine o duc si la doctor ca azi degeaba am chemat-o pe celular, nu aspunde.
Sanatate Cristinei |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Sa va faceti bine cat mai repede !!! |
|

| Multumim,sa dea Dumnezeu! |
|

| Mari probleme avem cu scarpinatul.Asta-noapte a inceput sa se scarpine prin somn de nu puteam sa o opresc.Noroc ca am luat-o in pat cu mine si am putut-o supravehea.Oricum, a rupt vreo doua pe spate .A facut si febra , a avut frioane, a transpirat...toata noaptea i-am suflat pe spatic poate-poate ii mai trece mancarimea. Aaa, vroiam sa va intreb: poate sa faca dus? Macar numai cu apa calduta, fara sapun.Mi-a zis ca simte ca pute si vrea sa se spele. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bereea,mai bine nu sa faca dus,sa nu sparga bubitele,eventual inmoaie tu un burete sau un prosopel in apa si sterge-o cu el. dus numai dupa ce ii cad cojitele... stiu,tare neplacut e eu zic sa o dai si cu pudra mentolata,e mai buna pentru mancarimi decat mixtura. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Marivic cum mai sunt baietii?Multa sanatate puilor bolnaviori! |
|

| Mela, de unde sa iau pudra asta mentolata?Pediatra mi-a zis ca n-are nevoie , in farmacie nu-ti da nimic fara reteta. Ma consolez cu gandul ca nu i-au mai iesit altele peste noapte, poate asta e tot si scapam repede. |
|
|