Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Of, draga mea.... ce ghinion... Cum sa pateasca puiul asa ceva? Dar daca-i desfaci capsula si ii pui continutul intr-o lingurita cu miere de albine, nu o inghite? Multa multa sanatate lui Matei si tie nervi de otel! Poate scapati totusi de injectie! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,tot nu am inteles....15 zile se tine copilul in casa ??? Doamne,fiimea ar inebuni o zi in casa dapai 15 ?Sper si ma rog la Dumnezeu sa nu faca degraba asa ceva Eu parca am facut cand eram la scoala si am stat doar 7 zile ... |
|
| Exact 15 zile, chiar daca au cazut cojitele si starea copilului s-a ameliorat. 15 zile de la debut copilul inca poate transmite altora virusul. |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Multumim Monique! Din pacate starea lui Matei s-a agravat, asa ca acum facem bagajul pentru spital! Am mai cerut parerea unui medic si ne-a recomandat internarea neaparat astazi! Va pupam si multumim pentru sustinere! |
|
| Haide mai... Of, bietul puiut... Poate e mai bine sa fie sub supraveghere... Capul sus si fii tare si puternica! Iar lui Mateias ii dorim multa sanatate! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ninetem, imi pare tare rau! Multa sanatate la pitici si in special lui Mateias acum! Iar tie mami drag, multa putere si rabdare! Trebuie sa fie bine! Hai, fruntea sus! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cu CALAMINE sa-i dai sau cu Fenistyl gel,....asa mi-a dat mie dra anul trecut lui Victor,si este mult mai bland tratamentul ca la mixtura mentolata.Lui Vic i-a mers foarte bine si cu el;eu ii dadeam si cu mixtura,dar am consumat vreo 3 sticlute in 15 zile asa ca am mai schimbat si cu calamina si cu Fenistyl,.... SANATATE MULTA PUIUTILOR |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Ninetem, sanatate multa lui Matei! Si tie multa putere sa treceti cu bine peste boala asta! De la varicela a facut infectia asta? |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Monique, Liz, Zaza multumim pentru sustinere! Am stat 6 zile in spital, am facut antibiotic Cefort intravenos si deja dupa 2 zile se simtea mult mai bine. Ne bucuram ca am trecut cu bine peste acest capitol. Azi avem iar control la ochisori sa vada daca nu e afectata corneea din cauza varicelei, acum o saptamana era OK dar pentru mai multa siguranta mergem din nou. Acum doar mai curge un pic nasucul. Nu am crezut ca de la avricela poti sa tragi atatea dar asta e, am trecut cu bine peste! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Of,mami,prin cate ati trecut ....ma bucur ca Matei,e bine si ca a trecut peste tot!Sper din tot sufletul sa veniti cu vesti bune de la controlul la ochisori! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cred ca si Alessandra a facut varicela.E foarte suparata pentru ca pierde serbarea de la gradinita, pierde brevetul la inot si pierde concursul de inot la care trebuia sa participe. Sper sa suporte usor si sa nu ramana cu semne. Cam in cat timp ies toate bubitele? |
|
| Offf,offff,saraca Alessandra,... Ar trebui sa iasadupa 7-10 zile de la contaminare.A stat in preajma cuiva care a facut?Au fost la gradi copii cu varicela? Sanatate multa ii dorim,.... Bogdan al meu a facut de azi de la pranz febra,...acum are 38,1 dar el face urat cand are febra,...delireaza,este mai agitat,...I-am dat ibalgin azi si acum pe seara si 1/2 de fiola de algocalmin.Zice ca il dor amigdalele,...i-am dat si strepsils,...ziceti-mi ce sa-i mai dau?Are 12 ani si vreo 45 de kg,...Oare i-am dat putin 1/2 de fiola? |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| of,ce rau imi pare pentru Ale bubitele ies vreme de maxim 5 zile,cam atat dureaza valurile eruptive,de obicei ele sunt insotite de febra,poti sa-i dai Paracetamol,daca e cazul. sanatate multa!
Marivic, nu ma pricep la medicatie pentru asa varsta dar ii doresc multa sanatate si lui Bogdan |
|
| Multumesc,MELA Slava Domnului i-a mai scazut,... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, Marivic, este epidemie de varicela la gradinita.Sanatate lui Victoras.
Mela, multumesc de informatii.Alessandrei i-au iesit vreo 2-3 bubite vineri, dar am crezut ca a intepat-o ceva.Abia aseara a facut febra si i-au mai iesit cateva bubite.I-au iesit mai ales in zona gatului si dupa urechi.Nu are multe si sper sa scapam cu o forma usoara.
|
|
|