Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nu ar trebui sa te sperii.Varicele apar frecvent in tipul sarcinii.Cumnata mea a avut si a nascut normal. Pentru prevenirea cresterii lor ar trebui sa dormi cu picioarele sus pe o perna,evitarea statului mult in picioare,miscare,masaje.Vezi ce iti zice si moasa.multa sanatate. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Sunt varice sau teleangiectazii (mici vase de sange sparte)? Oricum, nu cred ca influenteaza cumva daca vrei sa nasti vaginal, am mai auzit cazuri. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Ingeras, am avut la a doua sarcina si am si acum la a patra. Foarte mari, inclusiv pe labie, vagin. Acum am si pe fesa. Doar pe piciorul drept, ca pe stangul l-am operat dupa prima nastere, la vreo 23 de ani. Sunt dureroase la mine. Dar nu impiedica nasterea vaginala. Nasterea Filotheei, a doua fetita a fost chiar usoara si cea mai frumoasa. Eram singura care nastea, totul a fost foarte calm, linistit, a durat 40 de minute de cand am ajuns la spital. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Poate-ti dispar pana nasti daca zici ca nu le ai in mod normal...daca nu sunt situate la locul faptei si nu incomodeaza nasterea, nu ai de ce sa te temi din cauza lor. Doctora o sa-ti spuna cum sa le tratezi daca te deranjeaza. Mie mi-au aparut la un moment dat in sarcina firicele mici-mici movalii sub un san pe o suprafata cam de 1 cm2 si ma durea zona toata de sub sani; le-am pus pe seama intinderii pielii ca doctora mea a zis ca mi se intind ligamentele...acum se mai vede o usoara urma movalie, aproape ca nu mai sunt si, culmea, nici zona nu ma mai doare asa ca atunci...mai simt un disconfort dar si eu sunt mofturoasa...cu burta in crestere accelerata vreau sa nu simt nimic . |