Profil: vanina
Despre
Utilizator: vanina
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Friday, December 19, 2008
Ultima vizita: Thursday, August 25, 2022 1:49 PM
Numarul de postari: 886
[0.08% din toate postarile / 0.16 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Ma enerveaza - 10
Postat: Friday, April 8, 2016 9:59 AM
Bereea, ii mai dai si de mancare? alcool Lol

Atata timp cat aduceti amandoi aceleasi venituri in casa, treburile gospodaresti se impart in mod egal. Daca unul din soti nu lucreaza, atunci e normal sa contribuie mai mult in casa pentru ca are mai mult timp si energie la dispozitie.
Subiect: Copilul stangaci
Postat: Sunday, March 20, 2016 7:05 AM
Bereea, Shirel eu cred ca voi suntenti ambidextre firstprize . Eu imi folosesc mana stanga doar ca ajutor pentru cea dreapta, sau cand nu am cum altfel Lol . Pe Sabin l-am mai analizat zilele astea si a taiat cu ambele maini la fel de bine, incepand cu stanga, a mancat cu mana dreapta, cand aplauda tinea palma stanga deasupra... Momentan mi se pare tot ambidextru, dar nu sunt prea sigura. Daca as sti ca e stangaci, as vrea sa scrie cu mana stanga.
Subiect: Copilul stangaci
Postat: Friday, March 18, 2016 10:42 AM
Revin cu update la subiect ras : Sabin scrie cu dreapta (nu reuseste sa scrie frumos si ordonat decat foarte rar), iar astazi a scris cateva cuvinte cu stanga din curiozitate... rezultatul fiind un scris aproape la fel ca cel cu dreapta alcool . Poate fac o poza mai tarziu, cand vine de la scoala. Ma intreb daca nu cumva e stangaci si din cauza ca scrie cu dreapta nu ii reuseste? Sau din cauza ca face pian de un an isi poate folosi mana stanga si la scris?
Subiect: Stiti ceva despre ... - 5
Postat: Wednesday, March 9, 2016 4:32 PM
Am incercat si eu sa intru in grupul de pe facebook, dar banuiesc ca sunt si eu blocata pentru ca nu il mai gasesc.
Subiect: Facebook suspenda facilitatea de Tag
Postat: Monday, March 7, 2016 10:53 AM
Am avut si eu o tentativa sa dezactivez contul pentru cateva zile, dar sunt admin la grupul clasei baiatului meu, asa ca am renuntat. Nu pot sa spun ca petrec foarte mult timp pe facebook, dar intru zilnic pentru ca am nevoie de informatii (de pe grupul facultatii, grupul clasei copilului) si mai joc si un candy crush Lol .
Mie nu imi este dor de scrisori, ci de emailuri ras . Acum trimit doar emailuri oficiale Boredom .
Subiect: Barnevernet
Postat: Wednesday, February 24, 2016 1:13 PM
aurishta wrote:

Si ma mai gandeam la un lucru: de unde stie un copil mic, care n-a fost batut niciodata, sa traga palme daca nu-i convine ceva?? Este asta o pornire naturala a omului?
Si ce ar trebui sa i se faca unui copil care trage palme parintelui cand nu i se face pe plac, conform legilor de genul celor din Norvegia?


Avem in noi, in primul rand, un instinct de aparare. Cu violenta innascuta sunt mai multe teorii, ba ca ar fi, ba ca n-ar fi, dar tot cea invatata e predominanta.

Si baietelul meu a fost agresiv intr-o perioada, si chiar daca nu a fost batut niciodata asta nu inseamna ca nu a vazut mame care isi bat copiii prin parc. Eu nu l-am lovit inapoi si nici nu l-am pedepsit, ci i-am explicat faptul ca doare. Cu timpul a trecut si de ani buni nu mai are pic de agresivitate in el. Ah, si nici el nu e de acord cu agresivitatea parintilor asupra copiilor coeur
Subiect: Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Postat: Tuesday, February 16, 2016 3:05 PM
aurishta wrote:
Eu sunt deja in sevraj! Lol Lol De-aia nu voiam eu sa ma uit la un serial nefinalizat...stiam ce o sa patesc!alcool bounce topai majoreta nervi rambo tunete plans plans plans
Este prea frumos, prea bun serialul asta!


Lol firstprize

Sper ca nu moare nici unul dintre cei 6 dragoni, nu?
Subiect: Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Postat: Tuesday, February 16, 2016 9:15 AM
Nu a mai scris nimeni pe aici? ras

Urmaresc acum SIX FLYING DRAGONS si nu stiu cum sa fac sa mai trag de timp pana se termina ca sa nu intru in sevrajalcool . S-au difuzat doar 40 de episoade din 50, iar eu am ajuns la jumatate Hilar .
Subiect: Cresterea si dezvoltarea normala la aceasta varsta
Postat: Friday, February 12, 2016 7:39 PM
vanina wrote:


Sabin la 7 ani are ~130 cm si 32 kg AngelNot . Ar trebui sa mai dea 1 kg jos, se vede ca e iarna Lol


Sabin la 8 ani are ~138 cm si 38,5 kg Angel .
Subiect: Barnevernet
Postat: Friday, February 12, 2016 7:16 PM
aurishta wrote:
Hai sa nu mai exageram, ca o dam in tragedii de facebook!Gossip


Cea mai mare exagerare e aceea ca Barnevernetul rapeste copiii! Lol