Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Am dat intamplator peste un anunt care m-a socat: Vand rinichi - ficat -plamani sau ce se poate vinde si trai cu 1 singur urgent foarte urgent vaddn si in combinatie un plaman si un rinichii orice avetzi nevoie tanar 18 ani sanatos Pret intre 17000 - 20000 euro. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Nu mi-am inchipuit vreodata ca sunt atatea anunturi pt vanzari organe...
Cine face asa ceva contra cost cred ca nu are nici cea mai mica idee cat de mult inseamna sa fii sanatos...oricat as fi de disperata vreodata nu cred ca as ajunge sa imi vand "viatza".... |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| si daca te gandesti la 18 ani sigur vrea sa isi ia o masina sau ceva de banii care i-ar face . si cum e major nu are nevoie nici de acordul parintilor. asta e realitatea si nu o putem schimba. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dumnezeule bun,am incremenit,nu stim sa pretuim sanatatea atata timp cat o avem
pai poti sa ai bani daca nu te mai poti bucura de ei, |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Da,...trist,dar adevarat |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Tzepii am belit niste ochi cand am vazut topicul,eram convinsa ca tu te-ai apucat de vandut |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Incredibil!
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Bine ca n-am pus un topic despre sarcina sau nastere ca cine stie ce mai credeai |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Groaznic ,la ce s-a ajuns si de obicei unul ca asta ajunge sa mareasca piata neagra de vanzari ale organelor.Doamne ,ma si gandesc si cati sunt la fel ca el care pentru bani sunt pregatiti sa faca orice. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ei, partea buna este ca ficatul se regenereaza, deci am putea dona o data pe an jumatate din el, mai ales ca-i "proaspat" ... Na, fac si eu haz de necaz, desi nu e tocmai ok... Eu una as dona un organ pt cineva drag mie daca ar fi neaparata nevoie. |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Din pacate ,asa ceva se intimpla in Romania .Chiar pe tema asta ,cu vreun an in urma, aici a fost un reportaj facut in Romania,cu cei care aveau anunt la vindut un rinichi.Sa citesti e o chestie ,dar va spun ca reportajul ala m-a socat.E atita saracie in tara noastra,ca noi nu ne dam seama.Sint persoane care pur si simplu nu au cu ce trai ,iar sa-si vinda un rinichi ,pt ei ,e o "salvare". |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mariana71 wrote:.E atita saracie in tara noastra,ca noi nu ne dam seama.Sint persoane care pur si simplu nu au cu ce trai ,iar sa-si vinda un rinichi ,pt ei ,e o "salvare". subscriu |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ...plus ca foarte multi din cei care doneaza sange o fac pt alimentele care se dau gratis.
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| la farsele lui buzdugan era una de care facea misto buzdugan ca vrea sa isi faca marire de sani dar nu avea bani si pt asta era dispusa sa isi vanda un organ. eu cred ca trebui sa fi nebun sa te gandesti la asa ceva. |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Groaznic...ce poate face omu pentru bani..... |
|
|