Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2012 Mesaje: 3
| Chiar si numai intentia de a te proteja cu un scut de lumina si energie, duce la producerea sa. Este gata facut. Chiar nu poti gresi sau nu ti se poate interzice accesul la scutul de lumina sau de energie. Oricine are aceasta intentie, primeste imediat rezultate, fara exceptie. Protectia înseamna a te vizualiza, a te simti si/sau a te gândi la tine ca fiind înconjurat într-un cocon de lumina. Aceasta lumina este esenta îngerilor; este o entitate vie, iubitoare, inteligenta pe care ai chemat-o sa te înconjoare si sa te protejeze. Nu te îngrijora. Aceasta lumina vine întotdeauna din Lumina Divina a Creatorului nostru. Asa numitele forte ale întunericului nu au aceasta lumina pe care s-o poata împarti cu altii (nu ca ar face asta, chiar daca ar putea). Deci, când te protejezi nu poti chema, din greseala, o energie mai joasa. Te poti învalui în culori variate de lumina, în functie de intentia ta. Si sa stii ca intentia ta de a te înconjura co aceasta lumina nu-ti va fi refuzata. Oricine cere, va primi, fara exceptie (desi, uneori, ego-ul încearca sa ne convinga de altceva, si te rog sa nu asculti de acea voce!). Iata culorile coconului de lumina si caracteristicile lor: - Lumina alba: Aceasta invoca îngerii din jurul tau sa te înconjoare fara întrerupere. Îngerii te protejeaza si se asigura ca esti în siguranta si protejat. - Lumina roz: Este lumina pe care o invoci când esti cu o persoana negativa, care este obsedata de problemele sale. Lumina roz trimite energie iubitoare catre oricine vorbeste cu tine si simultan, trimite energie iubitoare catre interiorul tau. Nimic nu poate strabate acest scut roz, în afara gândurilor si a energiilor iubitoare. - Lumina verde smarald: Te vezi sau te simti înconjurat de aceasta lumina, oricând vrei sa vindeci vreun dezechilibru în trupul tau fizic. Trupul tau absoarbe aceasta lumina, oriunde are nevoie de energie vindecatoare. - Lumina purpurie: Imagineaza-te învaluit într-o lumina de un purpuriu regal, care îti înalta frecventa spirituala, permitându-ti sa te ridici deasupra problemelor si sa contactezi cel mal înalt nivel de calauzire Divina. Lumina purpurie alunga orice energie joasa, entitati sau spirite lumesti. - Lumina curcubeu: Te vezi sau te simti purtând o haina în dungile curcubeului, care creste abilitatea ta de a conduce energie vindecatoare catre tine sau catre ceilalti. Daca vrei, te poti înveli în straturi de lumina multicolora, pentru a invoca toate efectele benefice ale diferitelor culori. De exemplu, poti vizualiza un strat triplu de lumina, primul de lumina alba pentru energie angelica, urmat de un strat de lumina verde smarald pentru vindecare si apoi o lumina purpurie pentru a-ti ridica constiinta catre cel mal înalt adevar. Poti sa utilizezi de asemenea scuturile pentru a-i proteja pe cei dragi, casa, vehiculele, orasul sau tara si lumea. Foloseste aceasta metoda pentru a-ti imagina oameni, obiecte, locuri sau zone înconjurate de lumina vindecatoare.
Curatarea Este posibil sa uiti sa te protejezi înaintea vreunei sedinte, asa încât ar trebui sa faci o curatire energetica în mod regulat, pentru a spala efectele fricii din propriile tale gânduri sau din gândurile altora. Oboseala este principalul simptom al absorbtiei acestor energii joase. Acest tip de oboseala nu raspunde la cofeina, somn sau exercitii. Senzatia de oboseala profunda este cronica, deoarece provine din surse straine trupului tau fizic. Nu te îngrijora, totusi ... poti îndeparta cu usurinta cauza, la fel si efectul sau, oboseala. Dupa fiecare sedinta de vindecare sau de învatare, sau oricând te simti obosit, foloseste tehnicile de curatare energetica. Propriile tale calauze si îngeri te pot învata metode care ti se potrivesc numai tie, dar aici sunt câteva dintre preferatele mele: - Taierea legaturilor: Acesta este un pas esential pentru toti vindecatorii si profesorii. Fiecare dintre studentii si clientii tai ataseaza de line corzi eterice, atunci când cred ca au nevoie de ceva de la tine. Apoi, dupa sedinta, ei trag energie din tine. De asemenea, pot trimite energie toxica prin corzi, catre tine. Aceasta este un proces de cele mai multe ori inconstient, desi corzile sunt vizibile clarvazatorilor si palpabile celor care au clarsimtire. Pentru a taia corzile, pur si simplu rostiti urmatoarele, cu voce tare sau mental: „Arhanghele Mihail, te rog vino la mine acum si taie corzile fricii care îmi secatuiesc energia si vitalitatea.” Daca esti într-adevar gata sa eliberezi aceste corzi, Arhanghelul Mihail îti va îndeplini dorinta, imediat, Uneori, oamenii se agata de corzi din cauza unei nevoi nesanatoase "de a fi necesar". Daca aceasta este situatia, cere-i Arhanghelului Mihail sa te ajute sa te eliberezi de temerile din spatele acestei dorinte. (Aminteste-ti ca arhanghelii pot fi, în acelasi timp, alaturi de oricine îi cheama si ca ei nu au restrictii de spatiu st timp.) - Baie cu sare marina: Daca nu exista nici un ocean în apropiere pentru a putea înota, îti poate fi de ajutor o baie în cada, cu apa calda în care se dizolva sare marina. Sarea pura curata energiile toxice din pori. Bineînteles ca trebuie folosita o sare naturala, fara coloranti artificiali sau arome sintetice, în asa fel încât sa nu introduci si mai multe chimicale în corpul tau. - Conectarea la natura: Apropierea de plante si animale furnizeaza o pauza binevenita de la lumina artificiala, frecventele electromagnetice, sunetul telefoanelor si de la presiunea venita din partea altor oameni. De asemenea, plantele curata energiile negative din corpurile noastre mental, emotional si fizic. Când te simti obosit, plimba-te în natura. Daca tii o planta lânga pat, atât ea, cât si zânele el pot conduce catre tine energia de curatare, în timp ce dormi. ( Preluat din cartea lui Doreen Virtue - Taramurile Ingerilor Pamanteni pe care o puteti descarca de aici - https://www.box.net/shared/79ym08qzv08hum7hp97f - ) Multumesc,
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| shirel wrote:
Zaza,acuma am citit ca ai studiat Reiki ,bravo ai si inceput sa faci tratamente?
Da, pentru mine, pntru Mircea si pentru Matei, de cate ori este nevoie. M-am lasat si de fumat din septembrie anul trecut. Am facut unui coleg la serviciu tot pentru a se lasa de fumat o sedinta si a zis ca nu a mai simtit nevoia sa fumeze la fel, dar a intrerupt, poate revine, sunt curioasa de rezultate... Si i-am facut sefului intr-o zi un tartament foarte scurt pe chakra inimii pentru ca era foarte suparat, si a plecat de la birou razand cu gura pana la urechi. Si soacra-mii pentru o buba care supura si combinat cu argila si miere in doua zile s-a oprit din supurat. O prietena de-a mea mi-a spus ca simte o caldura foarte mare din palmele mele, cred ca sunt un canal energetic bun.
Cred ca ar trebui deschis un topic nou pentru tratamente holistice, nu prea se incadraza la paranormal
Victor Catalin, felicitari pentru blog si multumim si noi pentru informatii |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Victor Catalin ,ma bucur ca ai postat aici pe forum ! am o intrebare ce legatura are Arhanghelul Mihail in tot ce ai scris si de ce trebuie sa ne rugam lui si nu Creatorului direct? |
|
| shirel wrote:Victor Catalin ,ma bucur ca ai postat aici pe forum ! am o intrebare ce legatura are Arhanghelul Mihail in tot ce ai scris si de ce trebuie sa ne rugam lui si nu Creatorului direct?
Buna seara, multumesc Zaza, Shirel, bine v-am gasit si ma bucur ca pot impartasii cu voi.
Shirel, daca ai comanda intr-un restaurant, cine te-ar servii Patronul sau Ospatarul ? Dar fiecare are conceptiile lui, desigur ca Dumnezeu aude cererea ta, si te ajuta. Credinta sa avem. Am invatat pe drumul meu spiritual, sa "Apelez" direct la Arhanghelii care se ocupa de un "Sector/Raza" anume.( https://www.box.net/shared/6inetf7saurmuolua4g6 ) Aici vei gasii informatie necesara despre Arhangheli, Ingeri, Etc. Shirel înlauntrul tau, in Inima Ta, acolo gasesti Totul.
Lumina din Lumina - Lumina din Iubire
|
|

| victor.catalin wrote:Buna seara, multumesc Zaza, Shirel, bine v-am gasit si ma bucur ca pot impartasii cu voi. Shirel, daca ai comanda intr-un restaurant, cine te-ar servii Patronul sau Ospatarul ? Dar fiecare are conceptiile lui, desigur ca Dumnezeu aude cererea ta, si te ajuta. Credinta sa avem. Am invatat pe drumul meu spiritual, sa "Apelez" direct la Arhanghelii care se ocupa de un "Sector/Raza" anume.( https://www.box.net/shared/6inetf7saurmuolua4g6 ) Aici vei gasii informatie necesara despre Arhangheli, Ingeri, Etc. Shirel înlauntrul tau, in Inima Ta, acolo gasesti Totul. Lumina din Lumina - Lumina din Iubire
Iti multumesc pentru raspuns ,Victor.Eu raspunsurile mi le-am gasit demult si de obicei multumirele intr-un restaurant sau nemultumire le fac direct patronului,asa sunt eu mai directa si in legatura directa cu Creactorul.Si el ma cunoaste si m-a creiat asa.Imi place ceea ce scrii ,eu transformarea am facut-o demult acum doar culeg din roadele ei ,sunt mereu inconjurata de iubire,de lumina si de ingeri acuma doar incerc sa ajut pe alti sa descopere si ei puterea ei.Lumina si credintza se afla in fiecare din noi numai ca trebuie sa ne-o descoperim. |
|

| Apropo despre cartea in care este descris fiecare inger in parte (cu cateva traduceri gresite de nume ma rog se intampla)este exact ce se studiaza si la Kabbala.Multumesc mult mi-a facut placerea sa citesc asa ceva si in romaneste. |
|
| Multumesc Shirel, Fie ca Pacea si Armonia deplina sa domneasca in Casa ta. hihi <3 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Curatarea casei de energii negative ?.- cu multumiri Valentinei Crystal
CUM SA NE CURATAM CASA DE ENERGII NEGATIVE
Energia dintr-un lacas sfant este permanent curatata cu arome mirositoare, lumanari, muzica, rugaciune, clopote. Totul se petrece intr-un spatiu sacru, sigur, plin de pace, departe de tumultul vietii cotidiene. De ce sa nu facem fiecare in casele noastre un ritual de curatare energetica, pentru a transfera acest spatiu sacru in casele noastre? Este un mod grozav de a indeparta energia negativa care a ramas intr-o casa in urma unor boli, certuri sau suparari mai vechi. Astfel putem curata vechiul si face loc pentru nou. Nu e nevoie sa ai experienta in a face asta, e importanta intentia, cateva ingrediente si instrumente si alocarea a 30 de minute din timpul tau. Inainte de a incepe, recomandam sa alocati ceva timp pentru curatarea fizica a spatiului, aruncarea tuturor obiectelor care nu mai sunt utile, sunt rupte, sparte, expirate, sau pe care nu le-am mai folosit in ultimii 2 ani. Tot ce avem depozitat prin dulapuri, cutii, colturi ale casei. Apoi, e bine sa-ti alegi cel putin unul din urmatoarele elemente:
1. Instrument care face zgomot: clopotei, zornaitoare, toba. Poti sa bati din palme sau sa-ti folosesti propria voce. 2. Elemente legate de pamant, cu efect de curatare: sare, ace de pin etc. 3. Apa sfintita, sau apa care a stat la soare cateva ora, a stat sub influenta unei muzici de relaxare, sau in care am adaugat cateva esente florale, sau un cristal. 4. Foc – lumanari 5. Elemente naturale: flori, cristale, pietre, orez.
Apoi, incepem sa facem pe rand cei noua pasi: Incepe sa te plimbi prin casa, astfel incat sa treci prin fiecare colt de cel putin 6 ori, oprindu-te in locurile unde ti se pare ca energia e mai densa sau chiar blocata. Incepi si te opresti la altarul pe care l-ai construit mai inainte din elementele de mai sus sau la intrarea principala. Fii prezent in corpul tau, hidrateaza-te, respira si ai incredere in intuitia ta. Opreste-te si odihneste-te cand ai nevoie, mai ales daca mintea iti rataceste prin alte parti. Fii atent la ceea ce gandesti!
1. Stabileste-ti intentia Stabileste-ti intentia cu care vrei sa faci asta. Scrie, citeste si asigura-te ca suna bine. De exemplu: “Las acum sa plece energiile blocate din casa si din viata mea, pentru a atrage usor noi inceputuri si oportunitati.”
2. Creeaza un altar Pentru a face ca ritualul sa fie si mai special, e bine sa ne facem un altar, in care sa punem toate instrumentele de care avem nevoie: sare, apa sfanta, lumanarile, florile proaspete, etc.
3. Incepe cu o rugaciune de multumire Poti incepe cu o mica rugaciune, afirmatie sau mantra. Acest lucru transforma ritualul in ceva special si ne face constienti de faptul ca procesul de curatare a inceput. Nu e niciun fel de regula, la acest capitol, fa exact cum simti. Este momentul acum sa aprinzi si o lumanare.
4. Imprastie sare pe podea Incepe din locatia aleasa de tine, usa principala sau altar si tine in mana bolul de sare. Tine in mana acest bol, si imprastie sare pe praguri, in colturi si in locurile unde simti energia intepenita. Poate in apropierea patului unde a stat o persoana bolnava, in bucatarie unde s-au petrecut multe certuri sau langa fereastra dinspre vecinii care au probleme. Lasa sarea acolo cel putin 12 ore, daca se poate. Si ai incredere in ceea ce simti referitor la energiile din casa ta.
5. Indeparteaza energia stagnanta. Acum incepe sa te plimbi pentru a doua oara prin casa. Incepe sa bati din palme. Este un mod foarte bun de a “citi” energiile din casa ta. Cand bati din palme si se aude clar si e un lucru usor de facut, asta indica o energie luminoasa si curgatoare. Cand batutul din palme suna greu, plat, asta inseamna ca acolo este energie stagnanta. Stai in aceste locuri mai mult timp, continuand sa bati din palme pana cand sunetul devine mai clar.
6. Foloseste instrumentul de facut zgomot. Acum incepi sa te plimbi prin casa pentru a treia oara- de data asta cu instrumentul de facut zgomot. Ramai mai mult in zonele cu energie stagnanta.
7. Foloseste semnul infinit Plimbandu-te pentru a patra oara prin casa, incepi sa cureti energia negativa dand o vibratie inalta atmosferei din casa. Incepem sa desenam cu degetele semnul infinitului pe fiecare perete din casa noastra. Acest semn aduce echilibru si armonie.
8. Foloseste apa sfintita La a cincea tura, stropeste cu apa sfintita centrul fiecarei camere, pentru a induce energia vindecatoare in acea camera. Apoi stropeste si in colturi.
9. Foloseste o rugaciune sau o mantra A sasea oara, intra in fiecare camera si fa o rugaciune, o afirmatie sau spune o mantra. Nu te grabi, fii calm si repeta aceeasi mantra in fiecare camera. Incheie cu o rugaciune de multumire.
Sfaturi
1. Inainte, fa cat de curat poti in casa si arunca lucrurile vechi. 2. Fa acest ritual cand te simti puternic din punct de vedere energetic, cand ai gandurile clare si cand nu mai e nimeni in casa. 3. Acorda atentie mare colturilor – sunt locuri cu vibratie mai joasa decat restul casei.via Iby Cecan,shared with LOVE by Valentina ???
Acest material a fost luat de pe Facebook - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1525915551296&set=a.1488161407466.2064810.1336874743&type=3&theater |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| ma scuzati, dar eu nu am inteles nimic. ce e coconul? ce e Reiki? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| PrincessLilou wrote:ma scuzati, dar eu nu am inteles nimic. ce e coconul? ce e Reiki?
Reiki este o cale de cunoastere cu destinatia de a servi aspiratiilor spirituale.Reiki inseamna... -REI- respectul pentru Marea Sursa, pentru cei din jur, pentru tine insuti... si - KI - energia vitala care leaga aspectele materiale de cele spirituale, ale Creatiei.
Coconul auric,am detaliat cu o pagina in urma. |
|
|