Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Deci cum te feresti, cum iti facui coconul ...meditezi sau cum? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote:Deci cum te feresti, cum iti facui coconul ...meditezi sau cum?
Trebuie sa spun ca este posibil doar dupa un acordaj in Reiky,coconul ti-l creezi tu prin simboluri,te protejeaza si are si functia de a curata aura de influente negative.De asemenea si casa sau spatiul in care te situezi |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| ingerash wrote:Trebuie sa spun ca este posibil doar dupa un acordaj in Reiky,coconul ti-l creezi tu prin simboluri,te protejeaza si are si functia de a curata aura de influente negative.De asemenea si casa sau spatiul in care te situezi
aaaa da?UIte eu am facut Reiki 1,2,3 de asta nu se pot atinge de mine anumite persoane?Bine de stiut! |
|

| shirel wrote:aaaa da?UIte eu am facut Reiki 1,2,3 de asta nu se pot atinge de mine anumite persoane?Bine de stiut!
Serios? Ma bucur! Esti cumva in Usui Reiki Ryoho? |
|

| Cam asa arata acest cocon ingerash attached the following image(s):

|
|

| Protectii: -prin Reiky cu simboluri(pe care nu le pot detalia decat unui initiat in Reiky ) -mental:iti creezi un scut energetic de foc,care va arde energiile negative(acest procedeu este indicat in vindecarea bolilor,energiile acestea declanseaza boli in trupul fizic si trebuiesc "arse")si va fi o protectie in cazul unui atac vampiric. -propria credinta prin constientizarea campului vital;vei sti ca ceva nu este in regula prin intuitie. -propriul ritual -rugaciunea
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Curs Reiki Dr. Dragos Argesanu
http://video.google.com/videoplay?docid=-5054333063531767754# |
|

| ingerash wrote:Serios? Ma bucur!  Esti cumva in Usui Reiki Ryoho?
Da,eu am invatat si cursuri de vindecare prin distantza numai ca nu am prea exersat.Am invatat cursuriile 1 si 2 din prostie ,vara mea este master in Reiki vindeca de la distantza,simpte cand cineva are nevoie de ea primeste energie universala ce mai este o minune femeia asta.Deci ea m-a dus in Romania la profesoara ei care mi-a predat cursul 1 si 2 drept sa spun nu prea ma fascinant dar totusi am terminat si am si continuat in Tel aviv.Nu am practicat cu pacienti mei aproape niciodata reiki cu toate ca de multe ori m-am folosit de energia universala in tratamente.In schimb imi tratez copii,animalele ,mi-am vindicat pisica care avea o lovitura la picior prin reiki deci m-am limitat doar la atat.Isus Hristos folosea si el reiki numai ca pe vremea lui nu se stia de asa ceva dar asta era tratamentul vindecarii . |
|

| Fetelor, Shirel si Ingeras, dupa ce am citit posturile voastere de acum un an si ceva, am cauta si cautat sa ajung la cursurii de Reiki sa-mi fac intierea. Abia acum vreo doua luni m-am initiat. Deh.. maestrul vine atunci cand este elevul pregatit, nu? Maestra mea mi-a facut initierea pentru gradele 1,2,3 si practic de atunci n fecare zi. Nu ma consider decat incepatoare si mi se pare esential primul curs, cel despre Chakre si tratament. Simbolurile le-am invatat pe cele sase pana la gradul 3 pentru a avea propria legatura cu sursa de Lumina. Este un sistem de traire si experienta minunat! Va multumesc pentru ca datorita voua am cautat ... si am gasit! |
|

| zaza ma bucur din suflet pentru tine Iubire si Lumina! |
|

| Este extraordinar pentru mine pentru ca imi explic foarte multe lucruri pe care le traiam deja si acum am sansa sa le si aprofundez
PRINCIPIILE REIKI Doar astazi ma eliberez de orice ingrijorare! Doar astazi ma eliberez de orice suparare! Doar astazi sunt plin de gratitudine, respect parintii, profesorii si stramosii! Doar astazi traiesc cinstit! Doar astazi respect viata in jurul meu sub toate formele!
Sunt universal valabile si intru totul de acord cu orice religie! Asta-mi place foarte tare!
|
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ZAZA,cum pot face aceste cursuri?Cui ma adresez?Se platesc?Se pot face on-line? Foarte interesante lucruri,...
|
|

| Despre vmpirism energetic. http://eusuntvictor.wordpress.com/2011/11/01/vampirismul-energetic-8-tipuri-de-vampiri-sociali/ |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Foarte interesant. |
|

|
Foarte interesant ,mi-a placut numai ca ceea ce nu-mi place este utilizarea cuvantului vampir ,oamenii sunt oamenii nu pot fi numiti vampiri de energie .Exista oameni cu energie negativa care o trasmit imprejur produc rau in jurul si toate starile enumerate acolo dar nu sunt nicidecum vampiri.Vampirii sunt denumiri din legende .Dar poate ca asta este exprimarea in romaneste.
Zaza,acuma am citit ca ai studiat Reiki ,bravo ai si inceput sa faci tratamente? |
|
|