Vampirism energetic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Friday, May 14, 2010 11:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Deci cum te feresti, cum iti facui coconul ...meditezi sau cum?oare
ingerash
Scris: Saturday, May 15, 2010 8:44 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
t-mihaela wrote:
Deci cum te feresti, cum iti facui coconul ...meditezi sau cum?oare

Trebuie sa spun ca este posibil doar dupa un acordaj in Reiky,coconul ti-l creezi tu prin simboluri,te protejeaza si are si functia de a curata aura de influente negative.De asemenea si casa sau spatiul in care te situeziangel
shirel
Scris: Saturday, May 15, 2010 9:10 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
ingerash wrote:

Trebuie sa spun ca este posibil doar dupa un acordaj in Reiky,coconul ti-l creezi tu prin simboluri,te protejeaza si are si functia de a curata aura de influente negative.De asemenea si casa sau spatiul in care te situeziangel

aaaa da?UIte eu am facut Reiki 1,2,3 de asta nu se pot atinge de mine anumite persoane?Bine de stiut!ras
ingerash
Scris: Saturday, May 15, 2010 9:15 AM
Nivel

shirel wrote:

aaaa da?UIte eu am facut Reiki 1,2,3 de asta nu se pot atinge de mine anumite persoane?Bine de stiut!ras

Serios? Ma bucur!yes Esti cumva in Usui Reiki Ryoho?
ingerash
Scris: Saturday, May 15, 2010 9:24 AM
Nivel

Cam asa arata acest coconangel

ingerash attached the following image(s):
aura1.jpg

ingerash
Scris: Saturday, May 15, 2010 9:48 AM
Nivel

Protectii:
-prin Reiky cu simboluri(pe care nu le pot detaliasorry decat unui initiat in Reiky )
-mental:iti creezi un scut energetic de foc,care va arde energiile negative(acest procedeu este indicat in vindecarea bolilor,energiile acestea declanseaza boli in trupul fizic si trebuiesc "arse")si va fi o protectie in cazul unui atac vampiric.
-propria credinta prin constientizarea campului vital;vei sti ca ceva nu este in regula prin intuitie.
-propriul ritual
-rugaciunea

zaza_
Scris: Saturday, May 15, 2010 2:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
shirel
Scris: Saturday, May 15, 2010 4:40 PM
Nivel

ingerash wrote:

Serios? Ma bucur!yes Esti cumva in Usui Reiki Ryoho?

Da,eu am invatat si cursuri de vindecare prin distantza numai ca nu am prea exersat.Am invatat cursuriile 1 si 2 din prostie ,vara mea este master in Reiki vindeca de la distantza,simpte cand cineva are nevoie de ea primeste energie universala ce mai este o minune femeia asta.Deci ea m-a dus in Romania la profesoara ei care mi-a predat cursul 1 si 2 drept sa spun nu prea ma fascinant dar totusi am terminat si am si continuat in Tel aviv.Nu am practicat cu pacienti mei aproape niciodata reiki cu toate ca de multe ori m-am folosit de energia universala in tratamente.In schimb imi tratez copii,animalele ,mi-am vindicat pisica care avea o lovitura la picior prin reiki deci m-am limitat doar la atat.Isus Hristos folosea si el reiki numai ca pe vremea lui nu se stia de asa ceva dar asta era tratamentul vindecarii .
zaza_
Scris: Monday, December 5, 2011 1:39 PM
Nivel

Fetelor, Shirel si Ingeras, dupa ce am citit posturile voastere de acum un an si ceva, am cauta si cautat sa ajung la cursurii de Reiki sa-mi fac intierea. Abia acum vreo doua luni m-am initiat. Deh.. maestrul vine atunci cand este elevul pregatit, nu? Maestra mea mi-a facut initierea pentru gradele 1,2,3 si practic de atunci n fecare zi. Nu ma consider decat incepatoare si mi se pare esential primul curs, cel despre Chakre si tratament. Simbolurile le-am invatat pe cele sase pana la gradul 3 pentru a avea propria legatura cu sursa de Lumina. Este un sistem de traire si experienta minunat! Va multumesc pentru ca datorita voua am cautat ... si am gasit!computerlove computerlove computerlove
ingerash
Scris: Monday, December 5, 2011 3:39 PM
Nivel

zaza ma bucur din suflet pentru tinecomputerlove coeur Iubire si Lumina!
zaza_
Scris: Monday, December 5, 2011 4:52 PM
Nivel

Este extraordinar pentru mine pentru ca imi explic foarte multe lucruri pe care le traiam deja si acum am sansa sa le si aprofundez pupici

PRINCIPIILE REIKI
Doar astazi ma eliberez de orice ingrijorare!
Doar astazi ma eliberez de orice suparare!
Doar astazi sunt plin de gratitudine, respect parintii, profesorii si stramosii!
Doar astazi traiesc cinstit!
Doar astazi respect viata in jurul meu sub toate formele!

Sunt universal valabile si intru totul de acord cu orice religie! Asta-mi place foarte tare!
marivic
Scris: Tuesday, December 6, 2011 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
ZAZA,cum pot face aceste cursuri?Cui ma adresez?Se platesc?Se pot face on-line?
Foarte interesante lucruri,...
zaza_
Scris: Friday, January 27, 2012 10:53 PM
Nivel

LilianaD
Scris: Saturday, January 28, 2012 10:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Foarte interesant.oare
shirel
Scris: Saturday, January 28, 2012 10:29 AM
Nivel

Foarte interesant ,mi-a placut numai ca ceea ce nu-mi place este utilizarea cuvantului vampir ,oamenii sunt oamenii nu pot fi numiti vampiri de energie .Exista oameni cu energie negativa care o trasmit imprejur produc rau in jurul si toate starile enumerate acolo dar nu sunt nicidecum vampiri.Vampirii sunt denumiri din legende .Dar poate ca asta este exprimarea in romaneste. scratch

Zaza,acuma am citit ca ai studiat Reiki ,bravo ai si inceput sa faci tratamente?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.