Vampirism energetic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Friday, May 7, 2010 2:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Ce stiti despre vampirii energetici?
roxinthya
Scris: Friday, May 7, 2010 3:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Deochiul e o forma de vampirism energetic.
Este vorba despre acele persoane care dupa ce te intalnesti cu ele ai o stare de lesin, de moleseala.
O cale de a ne feri de aceste persoane este ca atunci cand stam de vorba cu ele sa tinem picioarele incrucisate si degetele de la ambele maini lipite astfel incat sa iti inchizi circuitul energetic.
misha
Scris: Friday, May 7, 2010 5:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Sau sigur cel mai mult ar ajuta o scurta rugaciune, dar de foarte mare ajutor: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul!
TeosOf
Scris: Saturday, May 8, 2010 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
misha wrote:
Sau sigur cel mai mult ar ajuta o scurta rugaciune, dar de foarte mare ajutor: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul!

Foarte buna rugaciunea, o spun si eu de multe ori pe zi, in gand, bineintelee, dar fara "pe mine pacatosul". Suntem copiii lui Dumnezeu, nu pacatosi, cum ne invata unele biserci.

Roxinthya, ai dreptate, dar si mai eficient ar fi daca ne-am creea mental, un zid in jurul nostru. Eu fac asa si cand merg cu metroul.
ingerash
Scris: Thursday, May 13, 2010 5:12 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Vampiri energetici sunt de mai multe "soiuri"ras
-cei care actioneaza la distanta-trimit forme gand
-cei care isca discutii,alimenteaza conflicte si apoi se desfata de energia persoanei/persoanelor...
Rugaciunea,meditatia si coconul auric ajutathumright
Lilly of the valley
Scris: Thursday, May 13, 2010 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Mai detaliat se poate, mai pe intelesul profanilor.
ingerash
Scris: Thursday, May 13, 2010 6:07 PM
Nivel

Lilly of the valley wrote:
Mai detaliat se poate, mai pe intelesul profanilor.

O sa detaliezpupici
Vampiri energetici care actioneaza la distanta (in cazul meu a fost un maestru Reikyuff )
Vampiri energetici ce isca discutii,alimenteaza conflicte....pot fi sefii,colegii de servicii,chiar si prietene,asa zis prieteneras care se simt bine daca ai nevoie de consolare numai bine sa se "hraneasca "nestingherite...;tristetea ,descurajarea,lipsa stimei de sine,slabesc "scutul" auric.
Coconul auric este asemanator cu ce detalia Teohearts dar in acest caz se foloseste foc energetic sau alt termen flacara violet.
Cea mai buna protectie este serotonina in limite normale...deci cat mai multe plimbari prin natura,alimentatie fara prea multa carne,multe fructe,legumethumright
danab
Scris: Friday, May 14, 2010 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Am avut o sefa "vampira energetic", era teribila, venea in viteza pe la birou, si, dupa ce pleca eram rupta de oboseala. A mers pana am stat de vorba cu colegele si am "diagnosticat" problema, dupa care am stabilit sa nu o mai lasam sa ne fure energia, si, din momentul ala parca s-a ridica zidul de care spunea si Teo, s-a schimbat totul. Nu a mai reusit sa ma goleasca de energie, dupa un timp am plecat si de la fundatie si parca eram alta.
Cand simtiti ca sunt in jurul vostru persoane din astea ganditi-va ca sunteti mai puternice decat ele si nu va pot face nimic, "construiti" zidul din ganduri frumoase si pline de incredere. Vor pleca de langa voi imediat.
ingerash
Scris: Friday, May 14, 2010 10:47 AM
Nivel

Asa este,danabhearts
giulia_mamik
Scris: Friday, May 14, 2010 11:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Despre vampirii energetici am citit in unul din volumele lui S,N. Lazarev.Daca imi aduc aminte bine acolo spunea,ca vampirii energetici sunt cei care nu au o legatura cu Divinitatea si astfel isi procura energia de la semenii lor sau animale.Dar tot victimele au de castigat,fiindca vor fi nevoite sa se indrepte spre Divinitate pt as reincarca energia pierduta.Eu am patit de multe ori sa ma intalanesc cu cineva si apoi sa ma simt sleita de puteri.Deci ,ceva tot exista...
ingerash
Scris: Friday, May 14, 2010 11:33 AM
Nivel

Semnele unui furt de energie:
-un anume fior pe sira spinarii;
-oboseala dupa ce ai incheiat o conversatie;
-dureri de cap;
-senzatie de lesin,parca picioarele nu mai pot sustine trupul.

Aveam notate intr-un carnetel metode de protectie si exercitii de reincarcare cu energie,o sa caut si le scriu,poate va foloseste.
bereea
Scris: Friday, May 14, 2010 6:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
n-am intalnit inca nici un fel de vampirras , dar nici nu cred in ei, energetici sau nu.Stiti cum e, daca nu crezi nici nu se leaga de tine.sic
TeosOf
Scris: Friday, May 14, 2010 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
ingerash wrote:
Semnele unui furt de energie:
-un anume fior pe sira spinarii;
-oboseala dupa ce ai incheiat o conversatie;
-dureri de cap;
-senzatie de lesin,parca picioarele nu mai pot sustine trupul.

Ingerashhearts
Si as mai continua - stare de agitatie sau nervi fara motiv.
ingerash
Scris: Friday, May 14, 2010 9:52 PM
Nivel

TeosOf wrote:

Ingerashhearts
Si as mai continua - stare de agitatie sau nervi fara motiv.

Da,asa este!Foarte adevarat!Uite ca am uitat de carnetel,m-am luat cu altele,maine revin cu ce am promis.
shirel
Scris: Friday, May 14, 2010 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
n-am intalnit inca nici un fel de vampirras , dar nici nu cred in ei, energetici sau nu.Stiti cum e, daca nu crezi nici nu se leaga de tine.sic

hohot hohot Nici eu !!Totusi cred ca depinde si ce fel de fire esti .Eu niciodata nu am lasat sa se apropie de mine persoanele negative sau de la care am simtit o enegie negativa in nici un caz nu am simtit vreodata ca cineva imi ia din energia mea fiindca nu cred in asa ceva sunt oameni cu energii negative care pot provoca mult rau in jur dar numai la persoanele slabe de inger care cred ca li se poate intampla asa ceva.
Cine are credintza dumnezeiasca in el nu se teme de nimic!angel sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.