zinaida wrote:Olesea, tot asteptam,lasa ca va fi bine, daca a spus sa continui medicamentele ccrede ca mai sint sanse. Rodixon,felicitari din tot sufletul, tare sper si eu sa fiu mamica. Nelly, nu mai scrii, sper ca e bine, poate esti superstitioasa! Naty, nu vreau sa ma mai cert.Se gandeste la o posibila extrauterina la toate pacientele, dar oricum inainte de 6-7 sapt. nu se pot vedea-deaceea te-a linistit, totuna era sa te vada la 6 sapt.Cred ca daca le-ar spune la toate ca are suspiciu de extrauterina nu ar mai scapa de sunete si isterii- eu una am sunat-o de 2 ori pe tema asta si mia spus ca totul e posibil, dar nimeni nu poate sti la termen mic, cind la 5 sapt. a vazut 2 in uter a spus ca acum sigur sa uit de extrauterina.Controleaza pe toate pentru extrauterina, dar nu le mai spune ce cauta.Te inteleg , dar chiar e incorect reprosul tau.De altfel, cred ca e deprinsa cu nedreptatea,fa cum stii.Iti doresc tot binele,sper sa duci cu bine, te pot intelege ca ai avut de retrait Valy, tu ce mai faci, unde ai disparut, sper ca si la tine e totul bine,si acum imi amintesc ce emotii aveam in ziua cind ai dat tu testul si nu mai scriai-ma mir de prostia mea Fetelor numai fericire voua!Astept iar simbata, am atitea temeri iar, dar inca ma tin in friu, Shurshunea, te poti mindri cu mine, salut si tie! buna fetelor Va multumesc ca va ganditi si la mine,din pacate vin cu vesti proaste pt mine.Deabia acum incerc sa-mi revin pt ca eu am aflat sambata cand am fost la eco ,ca sarcina mea s-a oprit din evolutie.Nu avem explicatii-probabil nu s-a putut dezvolta d. p.d.v.genetic ...probabil nu a fost compatibil cu viata.Sunt f demoralizata...imi facusem f multe sperante..asta este!Din pacate nu ne mai permitem al doilea fiv...nu stiu...daca exista o incompatibilitate intre soti...e destul de greu de spus...avem doar intrebari fara raspunsuri deocamdata. Multa sanatate zinaida,si celorlalte fete aveti grija de voi si sa auzim numai de bine. Va pup si va doresc Paste fericit!
|
rodixon wrote:sandy - ti-am spus si ieri la telefon - ma rog pentru tine sa fie bine! Ana -ana - cand vem veni la chisinau prin luna mai cu fetita poate ne intalnim la o sarmaluta! eu iubesc foarte mult moldovenii - sunt calzi, primitori si cu suflet minunat! celor ce va intalniti va doresc sa fie de bun augur - imaginati-va ca la anul pe vremea aceasta veti tine copii in brate! Ciclul meu a plecat in vacanta anul trecut exact pe 28 martie - maine 1 an! Asa sa fie si la voi din momentul cand incepeti procedura! Valy- ce mai faci? cum este? Va pup pe toate si va doresc numai bine! Buna seara fetele! Astazi am repetat analiza si am ajuns la 104...sunt in grafic.Sambata viitoare merc la control la medpark. Capul sus tuturor!Trebuie sa mergeti increzatoare in succes conteaza enorm.. Va pup si va tin pumnii!
|
zinaida wrote:Felicitari!!!!!!!!!!!!Doamne, valy, am reinviat.Sint fericita, iti doresc sa duci sarcina cu bine! Abea acum ti-a spus rezultatul Dna Diana? Analiza am facuto inRomania si am primit raspunsul pe la 16,pana am vb cu dna doctor sa-mi spuna ce trebuie sa mai fac ...dute la farmacie...etc a trecut timpul f repede. Peste o sapt nerg la control.
|
Multumesc tuturor pt. incurajari si felicitari! Pentru cele care doresc sa faca aceasta procedura o sa incerc sa redau povestea mea cu primul fiv facut si reusit: Am inceput procedura pe 27 feb. in total am facut 6drumuri la Medpark. Problema noastra era o spermograma slaba(la limita minima a valorilor normale dar nu aveam aceleasi rezultate la 2spermograme am avut si oligoastenoteratospermie -ideea e sa gaseasca cativa spermatozoizi mobili).Am inceput cu 2IA facute la dl.dr.Vitulkas-un medic f bun grec(puteam face si fiv cu el in Grecia dar costa 7000euro.Am aflat de acest spital intamplator (Medpark)Am zis sa incercam...eu am fost sanatoasa,am reactionat binisor la tratament(9ovocite)S-au format 7 embrioni,au fost tranaferati 2cu 8 celule,restul nu au mai evoluat pt a putea fi congelati.Transferul a fost facut pe 13.03.2015-o zi care imi poarta noroc..iar raspunsul l-am primit in sapt.13a anuluicu un rezultat Pozitiv.Totul a costat 3000euro cu drum cu tot.Echipa Medpark nota 10!Mi-as dori sa si nasc la ei-daca ar fi fost in Romania,au conditii de 10.Mult succes tuturor!Aveti incredere in dna Diana
|
[quote=zinaida]Olesea-e foarte bine, bravo, iti doresc tot succesul!Nelly-succes si tie.Astept si eu sa scrie Valy, am emotii mari. o[/quote Buna fetelor,trec direct la subiect:beta hcg 52,72.Cred ca stiti ca astazi a venit minunea si pt mine.Multumesc lui Dumnezeu pe acest rezultat.
|
rodixon wrote:iordana - Bine ai venit printre noi! Sigur- poti face FIV cu spermatozoizii sotului - scriei dnei Diana! Cred ca are probleme cu mail-ul - eu i-am scris ziele trecute pentru ca o tin la curent cu evolutia fetitei mele si nu mi-a raspuns - este pentru prima data cand nu-mi raspunde! Valy - cred ca pe 25 martie cand este o mare sarbatoare - Buna Vestire vei prima cea mai frumoasa veste - cu Dzeu inainte! Hope - imi pare rau pentru tine cu disponibilizarea - dar cand se va intampla? Poate ramai insarcinata si astfel angajatorul nu are voie sa te disponibilizeze! ( depinde cand este data disponibilizarii) Sandy - mult succes pe 27 - vei vedea ca totul va fi bine! Daca de Craciun nu ai primit vestea cea buna vei vedea ca de Pasti Dzeu iti va lumina viata! Va pup pe toate! Draga Redoxion,esti o scumpa!M-ai facut sa-mi dea lacrimile si sa cred ca intradevar de Buna Vestire voi primi o veste buna.Am emotii,dar cu Dumnezeu inainte!Va doresc multa sanatate si mult succes celor care sunt in procedura!
|
Buna fetelor,o sa ca spun si eu povestea primului meu fiv care mi-l doresc a fi si ultimul :). Am inceput tratamentul pe 27feb. Cu vizite de 2 ori pe saptamana la control pentru a se vedea evolutia foliculilor.Deasemenea a facut si sotul spermograma,totul a mers bine.La extractie am obtinut 9ovocite(nu foarte uau...).A doua zi am aflat ca s-au format 7embrioni.Pe 13.03.am facut inseminarea cu 2 embrioni de calitate f.buna.Din pacate erau singurii de calitate buna.Restul fiind mai slabi tebuie sa sun sa vad daca au mai evoluat pt a fi congelati...Mi se pare destul de grav...pot fi probleme de natura genetica ca nu sunt buni...Sunt putin ingrijorata si pt.cei doi implantati....daca rezista...Astept cu nerabdare data de 25.03 pentru analiza betaHcg.Acum am niste stari ciudate...nu stiu daca de la atatea tratamente sau se produc si alte schimbari in organism .Am usoare dureri in partea de jos a burtii (sub buric)bufeuri si o usoara oboseala in respiratie.Vreau sa stiu voi cum v-ati simtit dupa procedura si cat pot sa dureze starile astea.Ma fac sa ma gandesc ca poate s-a prins un embrion...sau poate ma insel...foarte grea aceasta perioada.Ca si profesionalism-echipa medpark sunt ok.Nu am ce sa le reprosez,Daca va fi vorba de fiv 2 tot la ei as apela.Dna Diana iti da optimism si curaj sa mergi mai departe cu toate ca tratamentul este destul de dur.Acele injectii in burta au fost un cosmar pt.mine,cea mai neplacuta parte .Va urez mult succes tuturor fie ca asteptati raspunsul sau incepeti procedura.Aveti incredere in echipa Medpark pun suflet in ceea ce fac.Pupici
|
MULTUMESC FETELOR PENTRU RASPUNSUL PROMPT.RODIXON TI-AM TRIMIS UN E-MAIL,POATE AM SI EU PUTIN NOROC.rodixon wrote:valy - trimite-mi un mail pe adresa rody72xon@yahoo.com - poate reusim sa facem rost de un cupon de la alte persoane care au fost la Galati la prezentarea medpark si nu mai au nevoie; Esti din Buzau? Te itereseaza FIV? Cati ai ani? Ai mai facut mFIV?
|
Buna fetelor,
Aliona08 sunt interesata de acel cupon.Daca mai e valabila oferta ta.Am 2 IA esuate si vreau sa fac fiv. te rog sa mi lasi un nr. de tel.
Ms
|