Absolut superbe. Felicitari pentru tot ce ai realizat. Mor de invidie ca nu stiu si eu sa fac asa minunatii.
|
Anabella, ai reusit si fetita...felicitari mami si sa fiti sanatosi cu totii. Pupicei
|
Sweet, in urma problemelor lui Matei cu somnul ne-am reorganizat total. Eu dorm cu el la el in camera,a mandoi in pat. In patut nu a mai vrut de pe la 8 luni cred. Am incercat si varianta sa nu-i mai aprind veioza, dar plange daca se trezeste si nu vede lumina.
|
Si la mine este cosmar cu somnul lui Matei. Nu numai ca se trezeste dar pe la ora 4 dimineata se trezeste si nu mai adoarme decat dupa 6.30. Va dati seama cat sunt de zombi, si plec la serviciu dimineata. Am incercat remedii homeopate si nimic. Asteptam sa crestem si sa mai aiba mami rabdare.
|
Shirel, iubita, uite ca ne gasim si pe aici. Matei refuza prima data, cred ca e ceva psihic mai mult la el. Este slabut, nu se omoara cine stie ce cu mancarea dar mananca fructe, asta ma bucur. Mananca cel putin 4 fructe pe zi, bine, portocala si mandarina stoarse, le bea suc.Cu carnea nu prea se omoara, peste mai mananca cate o data, uneori ii plac pastele, depinde de toanele lui.
|
votez si eu nr 4 FELICITARI TUTUROR Sper, ca intr-o zi, sa ii fac si eu lui Matei un astfel de pulover.
|
Doamne, ce repede a trecut timpul. Uite ca o sa nasti si tu Anabella. Felicitari si sa ai o nastere usoara, un baietel falcos, care sa pape bine si sa fie sanatos. Pupacim mami de trei baietei.
|
Noi am fost la dotolel , am facut si vaccinelul, si avem 6 kg 200 si 64 cm. Baietel voinicutz, ce mai. Pupam pe toti.
|
Matei are acum 5 kg 600 . Si ce baietel frumos este Marwan, are si falcutze, pupam si noi.
|
Multumim Irina21, si mai am sa va spun ceva, ca s-a rostogolit astazi. Se pare ca aprins puteri de cand bea si lapte praf. Si tipatul este mai puternic.
|