Profil: valentina78
Despre
Utilizator: valentina78
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, May 21, 2015
Ultima vizita: Friday, September 13, 2019 6:34 PM
Numarul de postari: 39
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 40
Postat: Wednesday, July 15, 2015 4:02 PM
Zambila wrote:
Gata, numai pe asta o mai zic si inchei subiectul, ca vorba lui Cerradia, o luam pe aratura si ne trollam singure:
E cineva aici care stie exact ce anume din tigara dauneaza bebelusilor si in ce mod? Stiati ca cele mai nocive sunt niciotina si monoxidul de carbon, care pot duce la: greutate scazuta la nastere, inaltime (lungimea copilului) mai mica la nastere si nastere inainte de termen? Stiati ca astea trei sunt principalele complicatii ale tigarilor? Si mai stiati ca un studiu realizat in 2013 arata ca bebelusii din mame care fumeaza au, in medie, 3232 grame, iar cei din mame care nu fumeaza - 3398 grame. Statistic, diferenta nu este semnificativa. 4,5% din bebelusii cu mame fumatoare sunt slabi la nastere (adica au sub 2270 de grame.) 3.3% din bebelusii cu mame nefumatoare au aceeasi problema.

In ceea ce priveste nasterea la termen, 4% dintre mamele fumatoare nu ajung la termen. Pentru mamele nefumatoare, procentul este de 7,8%. Din nou, statistic vorbind, diferenta nu e foarte mare.
Revin si spun ca datele de mai sus nu sunt pentru a incuraja fumatul, ci pentru a va arata ca nu e ok cu extremismul, atata timp cat nu exista certitudini ca daca nu fumez bebelusul meu va fi perfect, iar daca fumez toate relele din lume se vor abate asupra mea.

Bravoo Bravoo Bravoo
Postat: Thursday, July 9, 2015 11:35 AM
Foarte interesant
Bravoo Bravoo Bravoo Zambila
Postat: Thursday, July 9, 2015 10:20 AM
Buna dimi

Pisi ce sa-ti spun si eu am avut o experienta neplacuta cand am facut HSG,eu credeam ca o sa mi-o faca doctorul dar nu a fost asa, mi-a facut internarea cu o zi in urma si mi-a facut analizele sa vada daca nu am vre-o infectie , a doua zi m-am dus din nou dimineata sa-mi faca HSG, mi-a pus o perfuzie cu antibiotic si dupa o ora m-am prezentat la radiologie insotita de o asistenta, pana aici totul ok, doctorul m-a avertizat ca este dureroasa dar eu care ma cred mare si tare i-am spus ca sunt foarte rezistenta la durere, dupa ce m-au urcat pe masa a inceput distractia , mai rau ca-n filmele de desene animate,asistenta ma tinea de mana si tot imi spunea ,, chiar daca ma doare trece repede', si s-a apucat radioloaga inarmata cu acel cateter sa-mi prinda colul se tot chinuia si nu reusea, i-a zis asistentei sa incerce ea, asistenta a zis ca eu nu stie, radioloaga spunea ca nu vede si tot asa. Dupa vreo 5 min.au ajuns la concluzia ca acel cateter este defect, asa ca au luat altul pe care l-au stricat inainte sa-l introduca,apoi radioloaga a trimis-o pe asistenta sa aduca un cateter de metal (celelalte erau de plastic)in acest timp ma tinea radioloaga de mana si imi repeta ca o sa fie bine.
In sfarsit a aparut asistenta cu acel metal s-a mai chinuit un pic , ma intreba intruna daca simt ceva (eu nu mai puteam de spate ca masa aia era super tare si deja imi amortise piciarele si coloana),ii spuneam ca parca da si ele spuneau,, in sfarsit..acum bagam lichidul(o ditamai siringa )si gataaaa stingem lumina si facem poza,,,venea inapoi si spunea ca nu e bine, mai trebuie lichid, mai imi bagau o siringa cu lichid si se repeta faza cu gataaa stinge lumina,dupa a treia siringa si acel gataaa a venit si mi-a spus ca am trompele infundate...
Nu am simtit nici o durere decat spatele ca dupa 20 min-30 min cred ca oricine ar fi simtit ca le intepeneste, cand m-am ridicat de pe masa tot lichidul ala pe care mi l-au tot introdus s-a scurs pe picioare de facusem balta jos
mi-a dat o hartie cu diagnosticul si m-a trimis la salon, l-am sunat pe doctor sa-i spun ca am terminat si sa- intreb daca il astept , dar acesta era intr-o operatie si mi-a transmis printr-o asistenta care era in sala cu el sa plec acasa ca ma suna el seara pe la opt
M-a sunat pe la 9 cerandu-si scuze pentru ora tarzie dar nu imi gasea foaia cu diagnosticul, mi-a spus ca nu este un rezultat favorabil dar ca se rezolva cu o alta metoda mai putin dureroasa decat cea de la HSG..atunci i-am spus ca nu am simtit absolut nimic si ca eu cred ca nu mi-au facut hsg cum trebuie , atunci mi-a facut programare urmatoarea luna pentru instilatii cu antibiotic, asta alta poveste pe care am sa ti-o spun alta data ca acum trebuie sa-mi vina seful...

pup toate fetele si sa dea D-zeu sa vina si la noi bebeiiicomputerlove computerlove computerlove
Postat: Monday, July 6, 2015 5:11 PM
kali wrote:
Va rog sa va mai uitati pe listuta dupa eventuale scapari.

De asemenea, va rog sa-mi spuneti care dintre fete nu mai sunt active. Lista mi se pare suuuuper lunga si cred ca mai trebuie facut un triaj. Daca revine cineva, refac listuta fara probleme.

eu nu sunt pe listuta, sa inteleg ca trebuie sa plec luna asta de aiciras ras am glumit ...mai am cateva zile pana la ovulatie si apoiHands Hands

Multumim Kali pentru noua casutacomputerlove computerlove
Subiect: Clubul aspirantelor - 39
Postat: Monday, June 29, 2015 12:40 PM
Buna fetelor, felicitari Corina, sarcina usoara si la termen newclap newclap poate ne spui si noua cum e cu bicarbonatul
noilor aspirici bine ati venit si sedere cat mai scurta

Eu ce sa zic ..declar z2 de CM Cray ,mi-a venit la 24 de zile deci m-am dereglat rau, luna trecuta mi-a intarziat 3 saptamani, iar acum...alcool , stiam ca imi apare ca mi-a scazut temperatura ieri dimi la 36.4, asa ca o iau de la capat, dar nu inteleg daca am avut ovulatia in a 15 zi a CM la 7 zile dupa ovulatie sa-mi vina??? si plus ca m-au durut sanii rau din ziua ovulatiei si pana azi de fapt si acum ma dor..ciudat

pisi hai cu tetul pozitiv,ce faci nu ne dai vestea ???Adelinuta tu cum mai esti?

computerlove computerlove
Postat: Wednesday, June 24, 2015 10:05 AM
pisicutaiuby wrote:

Buna dimineata!
Luizika imi pare rau ca nici luna asta nu a fost cu noroc:(
Adinuta ,minunea se v a intampla cu siguranta! DistanceKiss
Anyta hai ca poate e cu ochisori totusiBravoo
Roxyfoxy chiar ca a trecut repede timpul,e activ tare daca da din manute:)SimplyLove
O zi frumoasa tuturorcomputerlove

Pe mine ma doare putin burta si am observat acum si o picatura de sange ,,,,,ar fi prea devreme ptr menstra,am mai avut dereglari dar mai devreme doar cu 1-2 zile ,,,,,NuStiu
Andreina si eu iti doresc sa fie cu ochisori luna astaHands

Neata Pisi ..o fi sangerarea de nidatie ...sa dea Dumneazeu sa fie asa si sa ne dai vestea cea mare peste cateva zilecomputerlove computerlove
Postat: Tuesday, June 23, 2015 9:53 AM
pisicutaiuby wrote:
Buna dimineata!
Am visat o barza mare si frumoasa ,era in zbor la inaltime destul de mica de sol,deasupra mea,,,,oare??Hands

Doamne ajuta! Pisi..hai ca mai ai putin pana la testaremajoreta majoreta
Postat: Monday, June 22, 2015 5:09 PM
buna fetelor, mai intru si eu din cand in cand pe aici sa vad schimbari ceva, burtici noi ceva

noilor aspirici va urez bine ati venit printre noi, iar celor la testare ...haideti cu testele pozitivemajoreta majoreta

eu mai am pana la testare, abia pe 18-19 am avut ovulatia, au inceput sa ma doara sanii..in comparatie cu luna trecuta cand mi-a intarziat 3 saptamani si nu am avut nici un fel de durere, cu temperatura bazala nu stiu ce sa zicNuStiu ...inainte de ovulatie a fost 3 zile 36.7,dupa a scazut la 36.5 si acum iar urca...acum astept.. ce-o vrea DumnezeuHands Hands

computerlove computerlove

Postat: Friday, June 19, 2015 10:05 AM
carmen daniela wrote:
pupici buna fetelor! Bine v-am gasit! Ma alatur si eu clubului de aspirante la statutul de mamici. Ma numesc Carmen si luna viitoare voi implini 36 de ani. La fel ca si voi imi doresc enorm sa devin namica si tot iincerc cam de 1 an si jumatate. Sper ca in curand sa se intample si la mine mununea!

Bine ai venit printre noi Carmen,sa dea D-zeu sa ni se implineasca la toate aspiricile visul de a deveni mamicicoeur coeur
Postat: Friday, June 19, 2015 10:00 AM
Buna dimineata fetele...nu am mai intrat pe aici ca am avut ff multa treaba la serviciu, in primul rand felicitari si casa de piatra Mya28 si Doinanuta care din cate am inteles au cununiidance dance ,felicitari celor care au reusit sa prinda barzanewclap newclap

eu am reusit sa ajung la doctor ca sa vad care a fost problema de mi-a intarziat aproape 3 saptamani, dar se pare ca nu am nimic(ma gandeam ca am chisturi), pur si simplu mi-a zis ca este o dereglare hormonala sau pe fond de stres,acum sunt in perioada ovulatiei conform ecografiei ,am 2 foliculi destul de mari care a zis ca urmeaza sa se sparga in maxim 2 zile, adica ieri ,azi ,maine asa ca m-am apucat de treaba, bebelim zi de zi, temperatura bazala este 36.7 de trei zile si sper sa urce si sa ramana asa ...
Va iloveyou si la cat mai multe teste pozitive fetelor care sunt la testarecomputerlove computerlove majoreta majoreta