Profil: valentina
Despre
Utilizator: valentina
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Saturday, September 8, 2007
Ultima vizita: Sunday, January 10, 2021 9:41 PM
Numarul de postari: 1,640
[0.16% din toate postarile / 0.26 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Concurs "Maini Indemanatice" nr 30
Postat: Tuesday, October 9, 2012 2:09 PM
Gata, STOP VOT!

Avem doua castigatoare! firstprize

La categoria andrele au votat 31 persoane, din care 10 voturi au fost pentru Gabyta si salul ei Gail rosu! Felicitari!!!! firstprize

La categoria croseta au votat 30 persoane, din care 26 voturi au fost pentru Cristina cu poncho-ul rosu ! Felicitari!!! firstprize

Sincer va zic ca v-as fi premiat pe toate! Mi-a placut sa organizez concursul si sa vad cum apar lucruri care de care mai frumoase. Felicitari tuturor!

Fetele castigatoare, astept adresele voastre pe privat!

Postat: Tuesday, October 9, 2012 9:59 AM
Va reamintesc ca votarea e valabila pana azi la ora 15! Apoi desemnam castigatoarele!

Haideti la vot! majoreta
Postat: Sunday, October 7, 2012 1:18 PM
Bine, Tunderke, atunci incepem votarea. Lasa ca ne prezinti tu paltonasul, sunt sigura ca iti va iesi ceva frumos la cat suflet pui.

Votarea se va desfasura astfel: puneti categoria si apoi numarul care va place, exact asa cum a scris Sweety.
Andrele: 15
Croseta: 4

Puteti sa votati pana marti 09.10. 2012, ora 15:00.

START VOT!

Postat: Sunday, October 7, 2012 6:01 AM
Multumesc frumos, ma bucur ca va place! topai Adevarul e ca ati pus atatea poze frumoase ca nu ma puteam hotari pe care din ele sa folosesc, asa ca am ales mai multe.

Eu zic s-o asteptam si pe Tunderke, iar apoi sa dam drumul la votare. Sper ca sunteti de acord cu mine.

Ildi, cum sa ma supar? Fetele astea harnicute chiar merita o prezentare frumoasa. pupici
Postat: Saturday, October 6, 2012 4:42 PM
Tunderke, iti tin pumnii sa reusesti! Poti sa faci maine pozele, vor fi 3 zile de votare.

Acum hai sa pun creatiile celor ce au terminat. Daca sesizati o greseala, dati un semn ca sa pot modifica pana maine.

Pentru categoria ANDRELE:

Pentru categoria CROSETA:

Postat: Friday, October 5, 2012 6:43 PM
Carmen, esti cea mai harnicuta concurenta din tot concursul! newclap
Felicitari si pentru a doua bluzica, e superba!

Maine stiti ca e ultima zi de postare a creatiilor. O mai astept pe draga de Tunderke, sper din tot sufletul ca a avut timp sa termine.

Azi am reluat pagina cu pagina acest topic sa verific de nu mi-a scapat cineva. Vreau sa va spun ca toate lucrurile sunt atat de frumoase, ca eu ma bucur ca nu trebuie sa votez. ras

O sa fac o parada a concurentelor, maine mai pe seara. yes

Multumesc celor care mi-au trimis fotografii prin mesaj privat. Am reusit sa le salvez si pe celelalte cu print screen.

Duminica va incepe votarea, dar postarea tuturor fotografiilor o voi face sambata seara, pentru ca in cazul in care aveti ceva de adaugat sa poata fi facut inainte de votare.
Postat: Sunday, September 30, 2012 9:46 AM
Sigur ca prelungim concursul daca mai aveti nevoie.

Ultima zi de postare a lucrarilor va fi sambata 06.10.2012. Sper ca veti avea destul timp sa terminati, sa nu fie facute pe graba.

Mihaela (Green Eyes), Wow , ce poze, ce prezentare, ce frumusete de hainute si fetita! Felicitari!

Carmen, sper sa ti se vindece usor rana si sa termini minunea aceea de bluzita.Andrele

Mihaela (Tunderke), si pe tine te astept sa apari cu paltonasul! topai

Postat: Saturday, September 29, 2012 6:09 AM
Carmen, daca mai ai nevoie, prelungim cu inca 2-3 zile ca sa termini si tu.

Mihaela, abia astept sa vad cum a iesit jacheta! topai

Eu ma gandeam sa se termine duminica concursul, pe 30.09.2012 sa fie ultima zi de prezentare a lucrarilor. Totul depinde de voi, daca aveti timp sa finalizati.
Postat: Thursday, September 27, 2012 7:55 AM
Fetele, cum stati cu lucrul?

Au mai ramas doar 4 zile pana la terminarea concursului. Mai aveti nevoie de prelungiri cumva?
Subiect: Impaslire (Felting)
Postat: Sunday, September 23, 2012 5:50 PM
Roxie,sunt nemaipomenite florile facute de tine! firstprize Mi-ar placea si mie sa incerc candva sa fac macar una.

Multumim pentru filmulet, fetita asta chiar se pricepe la multe. M-a uimit ce bine foloseste acul si masina de cusut. cool