Profil: Valenny
Despre
Utilizator: Valenny
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, August 17, 2018
Ultima vizita: Thursday, November 12, 2020 1:26 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Sunt insarcinata???
Postat: Thursday, November 12, 2020 1:23 PM
Buna ziua...e prima data cand postez in acest formum si parca am emotii...de vreo 3 saptamani am inceput sa am unele simptome ca si cum as fii insarcinata...ameteli stari de greata fara voma la o ora dupa masa, sub tensiune, (numa cand eram gravida cu fata care acum are 4 anisori eram subtensiune) sani mariti si ma dor, eu care nu aveam burta acum parca prinde contur, si mentruatia trebuia sa imi vina pe 10, ieri mi-am facut un test dar sotul meu nu la lasat 5 min si imediat la scos din urina am folosit test de sarcina Trussa care for all...dar sambata imi fac altul..dupa 5 minute a aparut a doua liniuta dar e mai stearsa nu e rosie ca si prima...sa fiu insarcinata??? Ne mai dorim atata de mult mai un bebe?????? sa aibe Grace o surioara sau un fratior...micuta mea tot zice ca sa dea Doamne Doamne la mami gemeni?????? o zii buna va doresc si sanatate la toate doamnele si domnioarele de pe acest forum???
Subiect: Fiica mea face lipsa mare moale
Postat: Friday, August 17, 2018 1:24 PM
Am nevoie de un sfat. La micuta mea de doi anisori ii ies canini din partea de sus si nu prea imi mananca si daca imi mananca mananca putin...are lipsa mare moale prima data a facut lipsa mare foarte moale acum nu mai e asa moale. In rest e plina de viata. Sa fie de la canini??? Ea de pasti a facut gastroenterita dar doua saptamani era fara chef de nimic. Acum se joaca toata ziua fuge e plina de viata. Doar ca are lipsa mare moale. Va multumesc!!
Subiect: Bebe are ... diaree! Ce e de facut?
Postat: Friday, August 17, 2018 12:28 AM
Cray buna!! Am nevoie de un sfat. La micuta mea de doi anisori ii ies canini din partea de sus si nu prea imi mananca si daca imi mananca mananca putin...are lipsa mare moale prima data a facut lipsa mare foarte moale acum nu mai e asa moale. In rest e plina de viata. Sa fie de la canini??? Ea de pasti a facut gastroenterita dar doua saptamani era fara chef de nimic. Acum se joaca toata ziua fuge e plina de viata. Doar ca are lipsa mare moale. Va multumesc!!