Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| De curand am descoperit un loc minunat , plin de pace si de o frumusete extraordinara.Se numeste Val del sole si este situat in Trentino , o regiune la granita Italiei cu Austria. Numele acestui loc, Val del sole , adica Valea soarelui , nu este ales la intamplare , ci se numeste asa datorita faptului ca aici soarele e protagonist in fiecare zi si in fiecare anotimp. Varfurile muntilor ating cote de 3000 de metri, noi am fost pana la peste 1600. Aici natura este acasa la ea insasi si ne ofera locuri de plimbare de care nu te mai saturi admirandu-le.Nu ne venea sa credm ca dumnezeu a putut crea atata frumusete.
Oraselul :

Peisaje din munti:
 |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| tot in aneasta zona se gaseste Lago di Garga (lacul garda) ,cel mai mare lac al Italiei, dar si cel mai frumos dupa parerea localnicilor.Si nu numai a lor. Peisajului acestui lac e unul dintre cele mai spectaculare pentru formele sale glaciare , fie de eroziune , fie de acumulare. Felul cum se imbina apa lacului cu colinele din jurul lui face ca acest peisaj sa fie considerat unul dintre cele mai frumoase din lume.Am fost incantati de malurile innecate in verde , de apele cristaline care curgprintre colinele muntilor.

si continui cu alte peisaje care ne-au incantat privirea:

si podul europa pe care l-am traversat pentru a ajunge in Austria:
 |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Foarte frumos! Imi faci iar pofta de vacanta. |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| |