Profil: vaduva_carmen2003
Despre
Utilizator: vaduva_carmen2003
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, January 28, 2009
Ultima vizita: Monday, June 15, 2009 5:19 PM
Numarul de postari: 55
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Imi cer iertare fetelor de pe acest forum
Postat: Friday, May 29, 2009 9:53 PM
Din motive medicale si nu numai nu m-am putut tine de cuvant fata de unele din fetele de pe acest forum.IMi cer mii de scuze si sper ca nu v-ati suparat pr mine
Subiect: Cine ma poate ajuta si pe mine
Postat: Monday, May 18, 2009 10:04 AM
Buna sunt putin ingrijorata si nu stiu ce sa cred.Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac .Am luat contraceptive pana acum cateva zile si sunt nevoita sa intrerup pentru o infectie in gat pe care trebuie sa o tratez.Am fost la medicul care mi-a dat anticonceptionalele si mi-a spus sa termin folia pana sa incep tratamentul.Am terminat folia dupa 4 zile mi-a venit si menstruatia si ieri a fost ultima zi de ciclu.Am facut dus si am apasat pe san putin mai tare si mi-a aparut un lichid transparent si pe urma a aparut un lichid de culoarea laptelui alb.Aztazi merg si la o prietena sa imi fac o ecografie abdominala de rutina.Trebuie sa mai spun ca contraceptia o fac de un an si jumatate si am intrerupt pentru o cauza medicala.Va rog frumos sa ma sfatuiti ca sunt un pic speriata.Copil nu vreau acum ca trebuie sa imi dau licenta si sa imi fac cat de cat un viitor.Help
Subiect: Bebelusul si animalele de companie
Postat: Thursday, May 7, 2009 10:17 PM
Asa este si sustin cu tarie lucru asta. Fetelor pastrati primi copii si nu ii dati.sunt prieteni bebelusilor si paznicii lor cei mai destoinici.Sunt copii nosrii si de ce sa ii dam.
Subiect: Oare ce gandesc acum...???
Postat: Tuesday, May 5, 2009 9:34 PM
[ De ce radeti de mine plans plans plans .Sunt un pisoi curat si educat
Sa va fie rusine ca radeti de mine railor
Subiect: Clubul mamicilor care beau apa plata cu lamaie - 2008
Postat: Sunday, April 26, 2009 11:37 AM
Mai este cineva care vrea sa slabeasca.Carmen Narcisa ,varsta 23 si kg 56-57 vreau sa ajung la 48-49 de kg adica 8 kg de dat jos.Este o am bitie si mai ales o necesitate nu am voie sa ma ingras am probleme cu coloana.Asa ca apa plata cu lamaie ,renuntat la tranvai ,exercitii pentru coloana si fara dulciuri.Sper sa dau jos cat mi-am propus
Subiect: Vreau sa slabesc!
Postat: Sunday, April 26, 2009 11:14 AM
Vrea si ursoaica de mine sa slabeasa ca sa ingrasat si nu mai invine nimic pe mine calumea.Si asa ma doare rau de tot spatele cred ca ma apuc de slabit
cred ca o sa incep sa cam fac foamea ca nu mai merge deloc.Ma 58 de kg si nu am voie sa ma ingras deloc

Subiect: SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII "GRIGORE ALEXANDRESCU"
Postat: Thursday, April 23, 2009 9:27 PM
Da sunt oameni si oameni.Eu am avut o experienta buna si una mai putin buna.Cea buna a fost ca l-am intalnit pe doctorul Mihai Jianu la ortopedie un om deosebit si profesionist din toate punctele de vedere.el se ocupa la ortopedie cu operatiile pe coloana pentru copii si altfel de operatii necesare bunei dezvoltari a copiilor nostri.
Subiect: Problema medic de familie
Postat: Thursday, April 23, 2009 9:13 PM
Nici pe mine nu ma mai mira nimic.Si eu mi-am schimbat medicul de familie de 2 ani de zile si tot asa mi-a facut.Motivul plecari de la ea a fost ca a refuzat sa imi dea o trimitere pentru un control la coloana la un alt doctor si colac peste pupaza ma spus si mamei mele ca am fost la ea sa cer trimiterea.Si cand am plecat definitiv de la ea a facut tot posibilu sa ma faca sa raman la ea in continuare.Am cerut negatie si mia dat tot ce am avut la ea.Absolut tot.Si ai mei vor sa plece de la ea dar inca nu au gasit medic de familie.Ia cerut mamaei mele de mai multe ori bani pe fata sa ii dea reteta si sa ii faca un control de rutina.
Subiect: Sistemul BIB - o solutie temporara pentru obezitate
Postat: Tuesday, April 14, 2009 9:23 PM
Adri e cu dus si cu intors aceasta metoda sfatul meu este sa nu faci asa ceva.A facut verisoara mea si nu are nici un efect
Degeaba a facut ca tot se ingrasa si nu da jos deloc
Subiect: donez hainute
Postat: Tuesday, April 14, 2009 8:10 PM
Buna fetelor si eu am hainute de dat de la sora mea de la ambi copii daca mai dorestecareva sa imi dea pm sau sa intre pe adresa mea de mess.