Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Noi asteptam sa ne cheme la vaccinul din schema de vaccinare obligatorie...poate ne spune atunci despre ceva in plus! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| MNiko wrote: Merci de raspuns. Noua nu ne-a spus inca nimic de alte vaccinuri.
Noua ne-a zis la 1 an ce vaccinuri sa mai facem. Dupa ce il facem si pe asta presupun ca luam o pauza |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Maine dimineata merg cu Matei la medicul de familie pentru vaccin...am ceva emotii...sper sa nu faca prea mare scandal si sa-i fie bine dupa |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Alyna wrote:Maine dimineata merg cu Matei la medicul de familie pentru vaccin...am ceva emotii...sper sa nu faca prea mare scandal si sa-i fie bine dupa Pupici lui Matei sa fie curajos. Mami lasa emotiile acasa, sa nu i le transmiti baiatului. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Bafta la vaccin Matei! |
|
| Am decis impreuna cu pediatra sa amanam vaccinul cu o luna din cauza eruptiei cutanate a lui Matei(avea niste bubite ff urate pe nasuc si arcade care nu-i mai treceau).Am mers la dermatolog si mai bine nu o faceam.Dupa ce s-a uitat ca mata la lemne 10 minute,ma intreaba daca are si pe corp.Ii zic ca nu.Se uita crucis la mine si-mi zice ca ea nu crede sincer ca nu are si pe corp.Ii arat,se convinge.Imi spune sa-l dau cu Fucidin.II zic ca deja il dau fara efect.Aici am incuiat-o Concluzia ei a fost ca ceva la muscat Ma trimite acasa sa fac dezinsectia (ca cica un gandac ar fi de vina).Ii explic ca nu am asa ceva in casa.Mda....dar am mai aflat ceva...cica sunt niste gandaci mici in haine si asternuturi care musca si pot provoca asta(probabil se refera la acarieni...da tre sa fie niste acarieni a naibii de mari sa-i provoace buboaiele alea pe fata lui fiu-meu).Asa ca am plecat de acolo intrebandu-ma daca am studiat aceeasi materie la facultate si daca nu cumva sunt eu tampa....ca doar eu credeam ca e o infectie stafilococica(deoarece bubitele prezinta colectie purulenta,trec si apoi reapar in alta parte).Am mers la farmacie,am luat 3 unguente cu substante active care sa acopere tot spectrul microbian posibil(pentru leziunile lui Matei) si am inceput tratamentul.Azi,dupa 4 aplicari,bubitele abia se mai vad.Voi continua tratamentul macar 5 zile.Iar la dna dr nu mai merg in veci. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Alyna,imi pare rau ca ti s-a intamplat o asa grozavie cu un medic. Imi pare rau ca exista asa medici. Te rog spune-mi sau trimite-mi PM daca vrei despre ce doctorita e vorba,ca sa stim si noi s-o evitam. Pupici si multa,multa sanatate! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si noi avem luna viitoare control la doctor si vaccinul de 1an.Sper sa fie totul bine ,la celelalte vaccine Eden nu a reactionat deloc ,deci nu plins sau febra,deci sper sa-l treaca cu bine si pe asta.Am sa va tin la curent ,dar bine ca este dupa ziua ei de nastere ca mai puteam avea si surprize neplacute la petrecere. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alyna ne pare rau! Pupam pe Mateias dragalas sa treaca bubitele!
pe PM ne poti spune despre ce dr. e vorba? sa stim si noi de cine sa fugim |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Alyna wrote:Am decis impreuna cu pediatra sa amanam vaccinul cu o luna din cauza eruptiei cutanate a lui Matei(avea niste bubite ff urate pe nasuc si arcade care nu-i mai treceau).Am mers la dermatolog si mai bine nu o faceam.Dupa ce s-a uitat ca mata la lemne 10 minute,ma intreaba daca are si pe corp.Ii zic ca nu.Se uita crucis la mine si-mi zice ca ea nu crede sincer ca nu are si pe corp.Ii arat,se convinge.Imi spune sa-l dau cu Fucidin.II zic ca deja il dau fara efect.Aici am incuiat-o Concluzia ei a fost ca ceva la muscat Ma trimite acasa sa fac dezinsectia (ca cica un gandac ar fi de vina).Ii explic ca nu am asa ceva in casa.Mda....dar am mai aflat ceva...cica sunt niste gandaci mici in haine si asternuturi care musca si pot provoca asta(probabil se refera la acarieni...da tre sa fie niste acarieni a naibii de mari sa-i provoace buboaiele alea pe fata lui fiu-meu).Asa ca am plecat de acolo intrebandu-ma daca am studiat aceeasi materie la facultate si daca nu cumva sunt eu tampa....ca doar eu credeam ca e o infectie stafilococica(deoarece bubitele prezinta colectie purulenta,trec si apoi reapar in alta parte).Am mers la farmacie,am luat 3 unguente cu substante active care sa acopere tot spectrul microbian posibil(pentru leziunile lui Matei) si am inceput tratamentul.Azi,dupa 4 aplicari,bubitele abia se mai vad.Voi continua tratamentul macar 5 zile.Iar la dna dr nu mai merg in veci.
Pai du-te la alt dermatolog,eventual,daca nu se rezolva problema. |
|
| Slava Domnului,problema s-a rezolvat.I-au disparut bubitele.Pana la urma,cel mai bun medic pentru bebe,tot mama e....Dar daca nu ar fi disparut,as fi mers la altcineva. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Alyna, ma bucur ca ai rezolvat problema! |
|
| Azi ar fi trebuit sa facem vaccinul....bineinteles ca nu l-am facut Din cauza ca e sub tratament cu antibiotice si inca nu si-a reglat in totalitate scaunele,amanam pentru ianuarie.... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| am si eu o intrebare, daca tot e vorba de vaccinul de un an. Sotul meu pleaca din tara la jumatatea lui ianuarie, exact inainte ca Alexandru sa implineasca un an. Eu voi locui cu bebe la parinti. Intrebarea mea este: putem sa ii facem vaccinul de un an cu putin inainte de a implini varsta? Noi ii cumparam vaccinul asa ca din acest punct de vedere nu ar fi probleme (doctorita lui face vaccinurile mai tirziu). La multi ani! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| am si eu o intrebare, daca tot e vorba de vaccinul de un an. Sotul meu pleaca din tara la jumatatea lui ianuarie, exact inainte ca Alexandru sa implineasca un an. Eu voi locui cu bebe la parinti. Intrebarea mea este: putem sa ii facem vaccinul de un an cu putin inainte de a implini varsta? Noi ii cumparam vaccinul asa ca din acest punct de vedere nu ar fi probleme (doctorita lui face vaccinurile mai tirziu). La multi ani! |
|
|