Vaccinurile si vizita de 1 an
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Friday, May 4, 2007 10:28 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Noi asteptam sa ne cheme la vaccinul din schema de vaccinare obligatorie...poate ne spune atunci despre ceva in plus!oare
Kiki
Scris: Friday, May 4, 2007 10:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
MNiko wrote:

Merci de raspuns. Noua nu ne-a spus inca nimic de alte vaccinuri.

Noua ne-a zis la 1 an ce vaccinuri sa mai facem. Dupa ce il facem si pe asta presupun ca luam o pauza uff
Alyna
Scris: Tuesday, November 20, 2007 10:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Maine dimineata merg cu Matei la medicul de familie pentru vaccin...am ceva emotii...sper sa nu faca prea mare scandal si sa-i fie bine dupauff
MNiko
Scris: Tuesday, November 20, 2007 10:32 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Alyna wrote:
Maine dimineata merg cu Matei la medicul de familie pentru vaccin...am ceva emotii...sper sa nu faca prea mare scandal si sa-i fie bine dupauff

Pupici lui Matei sa fie curajos.pupici pupici Mami lasa emotiile acasa, sa nu i le transmiti baiatului.
ANDREEA&BIANCA
Scris: Wednesday, November 21, 2007 10:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Bafta la vaccin Matei! pupici pupici pupici
Alyna
Scris: Friday, November 23, 2007 9:53 AM
Nivel

Am decis impreuna cu pediatra sa amanam vaccinul cu o luna din cauza eruptiei cutanate a lui Matei(avea niste bubite ff urate pe nasuc si arcade care nu-i mai treceau).Am mers la dermatolog si mai bine nu o faceam.Dupa ce s-a uitat ca mata la lemne 10 minute,ma intreaba daca are si pe corp.Ii zic ca nu.Se uita crucis la mine si-mi zice ca ea nu crede sincer ca nu are si pe corp.Ii arat,se convinge.Imi spune sa-l dau cu Fucidin.II zic ca deja il dau fara efect.Aici am incuiat-obanghead Concluzia ei a fost ca ceva la muscatwhat Ma trimite acasa sa fac dezinsectiatunete (ca cica un gandac ar fi de vina).Ii explic ca nu am asa ceva in casa.Mda....dar am mai aflat ceva...cica sunt niste gandaci mici in haine si asternuturi care musca si pot provoca asta(probabil se refera la acarieni...da tre sa fie niste acarieni a naibii de mari sa-i provoace buboaiele alea pe fata lui fiu-meu).Asa ca am plecat de acolo intrebandu-ma daca am studiat aceeasi materie la facultate si daca nu cumva sunt eu tampa....ca doar eu credeam ca e o infectie stafilococica(deoarece bubitele prezinta colectie purulenta,trec si apoi reapar in alta parte).Am mers la farmacie,am luat 3 unguente cu substante active care sa acopere tot spectrul microbian posibil(pentru leziunile lui Matei) si am inceput tratamentul.Azi,dupa 4 aplicari,bubitele abia se mai vad.Voi continua tratamentul macar 5 zile.Iar la dna dr nu mai merg in veci.
Laura
Scris: Friday, November 23, 2007 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Alyna,imi pare rau ca ti s-a intamplat o asa grozavie cu un medic. Imi pare rau ca exista asa medici. Te rog spune-mi sau trimite-mi PM daca vrei despre ce doctorita e vorba,ca sa stim si noi s-o evitam.
Pupici si multa,multa sanatate! pupici
shirel
Scris: Friday, November 23, 2007 8:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si noi avem luna viitoare control la doctor si vaccinul de 1an.Sper sa fie totul bine ,la celelalte vaccine Eden nu a reactionat deloc ,deci nu plins sau
febra,deci sper sa-l treaca cu bine si pe asta.Am sa va tin la curent ,dar bine
ca este dupa ziua ei de nastere ca mai puteam avea si surprize neplacute la petrecere.
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 23, 2007 9:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Alyna ne pare rau!pale Pupam pe Mateias dragalas sa treaca bubitele!pupici

pe PM ne poti spune despre ce dr. e vorba? sa stim si noi de cine sa fugim
oanalaurisa
Scris: Friday, November 23, 2007 9:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
Alyna wrote:
Am decis impreuna cu pediatra sa amanam vaccinul cu o luna din cauza eruptiei cutanate a lui Matei(avea niste bubite ff urate pe nasuc si arcade care nu-i mai treceau).Am mers la dermatolog si mai bine nu o faceam.Dupa ce s-a uitat ca mata la lemne 10 minute,ma intreaba daca are si pe corp.Ii zic ca nu.Se uita crucis la mine si-mi zice ca ea nu crede sincer ca nu are si pe corp.Ii arat,se convinge.Imi spune sa-l dau cu Fucidin.II zic ca deja il dau fara efect.Aici am incuiat-obanghead Concluzia ei a fost ca ceva la muscatwhat Ma trimite acasa sa fac dezinsectiatunete (ca cica un gandac ar fi de vina).Ii explic ca nu am asa ceva in casa.Mda....dar am mai aflat ceva...cica sunt niste gandaci mici in haine si asternuturi care musca si pot provoca asta(probabil se refera la acarieni...da tre sa fie niste acarieni a naibii de mari sa-i provoace buboaiele alea pe fata lui fiu-meu).Asa ca am plecat de acolo intrebandu-ma daca am studiat aceeasi materie la facultate si daca nu cumva sunt eu tampa....ca doar eu credeam ca e o infectie stafilococica(deoarece bubitele prezinta colectie purulenta,trec si apoi reapar in alta parte).Am mers la farmacie,am luat 3 unguente cu substante active care sa acopere tot spectrul microbian posibil(pentru leziunile lui Matei) si am inceput tratamentul.Azi,dupa 4 aplicari,bubitele abia se mai vad.Voi continua tratamentul macar 5 zile.Iar la dna dr nu mai merg in veci.

Pai du-te la alt dermatolog,eventual,daca nu se rezolva problema.
Alyna
Scris: Saturday, November 24, 2007 12:52 PM
Nivel

Slava Domnului,problema s-a rezolvat.I-au disparut bubitele.Pana la urma,cel mai bun medic pentru bebe,tot mama e....Dar daca nu ar fi disparut,as fi mers la altcineva.
Miri
Scris: Sunday, November 25, 2007 9:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Alyna, ma bucur ca ai rezolvat problema!bravo
Alyna
Scris: Monday, December 17, 2007 3:04 PM
Nivel

Azi ar fi trebuit sa facem vaccinul....bineinteles ca nu l-am facuttunete banghead Din cauza ca e sub tratament cu antibiotice si inca nu si-a reglat in totalitate scaunele,amanam pentru ianuarie....
andrada74
Scris: Saturday, December 29, 2007 5:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
am si eu o intrebare, daca tot e vorba de vaccinul de un an.
Sotul meu pleaca din tara la jumatatea lui ianuarie, exact inainte ca Alexandru sa implineasca un an. Eu voi locui cu bebe la parinti. Intrebarea mea este: putem sa ii facem vaccinul de un an cu putin inainte de a implini varsta? Noi ii cumparam vaccinul asa ca din acest punct de vedere nu ar fi probleme (doctorita lui face vaccinurile mai tirziu). La multi ani!
andrada74
Scris: Saturday, December 29, 2007 5:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
am si eu o intrebare, daca tot e vorba de vaccinul de un an.
Sotul meu pleaca din tara la jumatatea lui ianuarie, exact inainte ca Alexandru sa implineasca un an. Eu voi locui cu bebe la parinti. Intrebarea mea este: putem sa ii facem vaccinul de un an cu putin inainte de a implini varsta? Noi ii cumparam vaccinul asa ca din acest punct de vedere nu ar fi probleme (doctorita lui face vaccinurile mai tirziu). La multi ani!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.