|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Si noi am amanat vaccinul de un an,chiar pe cand am fost programati pt vaccin,Ervin a racit.Acum din nou ii curge nasucul ,asa ca din nou il amanam o saptamana.
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sa te faci bine Ervinut! |
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
|
Multumim Raly |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate Ervin! |
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Am facut azi vaccinul de un an. Cu doua luni intarziere. Cu toate ca n-a fost dureros, copilul meu a plans ca din gura de sarpe. E fricos ca un iepure. Bine ca am scapat si acum putem fi linistiti pe perioada cat suntem plecati. Luna urmatoare vom face un vaccin antirubeolic si in decembrie unul antivaricela. Acesta din urma este optional. Il facem preventiv pentru cand va merge la gradi (in luna februarie). |
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| vaccinul Infanrix Penta nu se mai importa de 2-3 luni ...acum nici o farmacie din Bucuresti nu-l mai are. Am nevoie sa-i fac vaccinul luna viitoare. Va rog daca aveti drum pe la farmacie si sunteti din Bucuresti sa intrebati si de vaccinul asta !!! VA ROG FRUMOS !!! Am gasit o farmacie mai ascunsa intre blocuri si mi-a spus ca l-a dat acum 2 saptamani pe ultimul.
|
| A facut cineva vaccinul INFANRIX PENTA luna aceasta?
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| adrianayo2003 wrote: vaccinul Infanrix Penta nu se mai importa de 2-3 luni ...acum nici o farmacie din Bucuresti nu-l mai are. Am nevoie sa-i fac vaccinul luna viitoare. Va rog daca aveti drum pe la farmacie si sunteti din Bucuresti sa intrebati si de vaccinul asta !!! VA ROG FRUMOS !!! Am gasit o farmacie mai ascunsa intre blocuri si mi-a spus ca l-a dat acum 2 saptamani pe ultimul.
Mami de ce nu vorbesti la Sensiblu? Cand trebuia sa facem noi un Infanrix (nu mai stiu care, dar nu era sigur Penta), nu se gasea nicaieri si o doamna amabila mi l-a comandat si mi l-a adus special. |
| Kiki vaccinul INFANRIX PENTA nu se mai gaseste !!! Eu l-am cautat pana in Brasov si nu l-am gasit, din oras in oras, din farmacie in farmacie. L-am "gasit" cu pile si spaga si avea doar 2 bucati. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| adrianayo2003 wrote:Kiki vaccinul INFANRIX PENTA nu se mai gaseste !!! Eu l-am cautat pana in Brasov si nu l-am gasit, din oras in oras, din farmacie in farmacie. L-am "gasit" cu pile si spaga si avea doar 2 bucati.
Asa e,e ceva problema cu vaccinul asta,caci si colegele noastre din alte Sensiblu-uri se plangeau ca nu au si nici noi nu avem. Lumea face Pentaxim in locul lui,cica la recomandarea medicilor pediatri. Cred ca e o problema cu importatorul. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| oanalaurisa wrote: Lumea face Pentaxim in locul lui,cica la recomandarea medicilor pediatri. Cred ca e o problema cu importatorul.
Asa este... importatorul a retras toate vaccinurile Infanrix Penta de pe piata... este o problema cu tot lotul. La recomandarea dr. si de frica, noi vom face Pentaxim acum, cu toate ca eu am mai gasit Infanrix Penta -direct de la distribuitor.
...oare este ok daca schimbam acum Infanrixul Penta cu Pentaxim ?!? -la doua luni am facut Infanrix Hexa- ...dr. spune ca este exact acelasi vaccin, doar ca difera producatorul. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Un pediatru care stie cum sa faca un vaccin:
|
|
|