Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
|
Poate nu crezi in ele asa cum nici noi nu prea am avut 100% incredere in tratamentele naturiste de imunizare dar anul acesta ama vut un copil perfect sanatos fara nici macar o raceala. Si merge de 2 ori pe saptamana in colectivitate, se intalneste cu multi adulti, mergem prin magazine si tot de 2 ori pe saptamana ne plimbam cu autobuzul. Noi folosim Septiline pastile, cate una dimineata in laptic si nu am crezut niciodata ca intradevat creste imunitatea asa de bine. Anul trecut am facut si otita si laringita + cateva raceli, anul asta sub iminizare suntem sanatoasa tun. Pediatru meu nu-i prea incantat, nici nu stie ce-i septiline, el imi recomanda schema cu oscilococcinul sau ceva cu R ( scria si stele pe cer despre aceste R). Singurul incovenient la septiline este ca fiind un produs naturist dureaza pana se instaleaza efectul. mai nou a aparut si septiline siropel pentru copii, noi cand am inceput schema erau numai pastile pentru adulti.
Apoi eu am fost vaccinata antigripal cand eram la liceu si de atunci m-am lecuit. In primul rand am facut in acei ani mai multe raceli decat am facut vreodata, gripa stiu sigur ca am facut in 98 cand eram vaccinata deci nu-i mare afacere. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| g_nicoleta2000 wrote: Apoi eu am fost vaccinata antigripal cand eram la liceu si de atunci m-am lecuit. In primul rand am facut in acei ani mai multe raceli decat am facut vreodata, gripa stiu sigur ca am facut in 98 cand eram vaccinata deci nu-i mare afacere.
Eu nu pot sa spun decat ca acum doi ani, cand am primit de la doctora de fam vaccinul, si eram insarcinata, l-am cedat sotului meu....din pacate de atunci i s-a slabit sistemul imunitar....sau altceva, oricum, bronsitele de cate o luna de zile bucata au devenit ceva obisnuit la el....dar macar n-am patit-o eu sau Victor. Am inceput sa-i iau tot felul de capsule naturiste si ceaiuri si acum e mai bine, dar nici greseala asta nu o vom mai repeta. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Medicul ne-a recomandat vaccinul antigripal. Voi ce faceti? Ii vaccinati? V-ati mai schimbat parerea de iarna trecuta? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kiki, eu nu am vaccinnat-o pe Kari si nici nu o vaccinez . Si eu am cazuri in familie care desi vaccinati, au facut fel de fel de forme de raceli, gripe iar eu care nu mi-am facut niciodata , nu am mai facut gripa de cand eram copil ... norocul meu si Doamne ajuta nici sa nu fac si nici familia mea. Eu ii dau sucuri naturale facute in casa de morcovi , gref, portocale, kiwi , mere , vreau sa incepem si cu cateva vitamine pentru pofta de mancare si imunitate, cate o lingurita de lamaie pe zi nu strica si mai vedem noi ce facem sa nu se atinga raceala de noi. Poate si usturoiul e bun ce ziceti? Avem voie ? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nici eu nu ii fac acest vaccin. Nici nu mi-a fost recomandat sa il fac, dar parca nu ma incanta sa ii fac vaccinul acum cand este iar in colectivitate si tot mai capata din cand in cand cate o raceala de la cresa. Cred ca vaccinul ar dauna in momentul de fata. Insa saptamana viitoare ma duc sa ii fac niste aerosoli. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Noi tocmai am venit de la doctor, am fost la un control de rutina cu copiii si pentru ca tot erau sanatosi, doctorita noastra ne-a recomandat sa facem vaccinul antigripal copiilor.
La inceput am ezitat, nu prea vroiam sa il facem, dar pana la urma am zis sa cer mai multe amanunte, ca sa vad si eu exact ce si cum din gura unui doctor, nu numai din auzite.
VAXIGRIP - vaccinul recomandat, este un vaccin contra gripei. Nu are efecte secundare de nici un fel. De protejat te protejeaza numai in cazul gripei / epidemiilor de gripa. Nu este facut sa te protejeze de raceli, faringite, laringite, rinoadenoidite, etc, etc, ci numai de gripa.
Este posibil deci sa te imbolnavesti de celelalte boli, dar nu din cauza vaccinului.
Intr-un final, pentru ca Alice tot insista ca ea vrea vaccin si doamna doctor ii spunea ca lasa, sa mearga acum acasa si sa vada ce decid eu, daca le fac sau nu vaccinul, ne-am decis sa ii facem vaccinul lui Alice.
Nu a durut-o deloc, acum este OK, sa vedem cum o sa fie. Pentru ca e prima data cand il facem, va trebui sa repetam doza peste 30 de zile.
Sper sa nu avem probleme cu gripa in cazul in care va aparea prin preajma noastra. In final am simtit ca am luat decizia buna si sper sa fie asa. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Si noi stam pe ganduri cu vaccinul antigripal sa ne mai spui cum se simte. Bravo Alice ca ai fost atat de cuminte si "voluntara" |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| MNiko wrote:Nici eu nu ii fac acest vaccin. Nici nu mi-a fost recomandat sa il fac, dar parca nu ma incanta sa ii fac vaccinul acum cand este iar in colectivitate si tot mai capata din cand in cand cate o raceala de la cresa. Cred ca vaccinul ar dauna in momentul de fata. Insa saptamana viitoare ma duc sa ii fac niste aerosoli.
Aerosoli faci cand vrei, in tara? Aici am primit aparatul(masca) cand era mai micut de un an pt ca facuse de doua ori la rand bronsita, dar am mai fost la control si am facut aluzie la aerosoli dar..nu mi-a dat importanta Si mie mi-ar place sa am in casa tubul daca e nevoie, ca asta mic respira rau cand e racit |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Eu nu am sa-i fac lui Matei vaccinul.La cate tulpini ale aceluiasi virus gripal exista,e oarecum inutila imunizarea doar pentru o parte din ele.Exista f multe sanse sa contacteze o alta tulpina,fata de care vaccinul nu asigura protectie si tot se imbolnaveste.Tot ce pot face pt el e sa-i intaresc sistemul imunitar.Am sa incerc si eu Septiline ca am auzit de prin mai multe parti ca e bun. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mami2x wrote: Aerosoli faci cand vrei, in tara? Aici am primit aparatul(masca) cand era mai micut de un an pt ca facuse de doua ori la rand bronsita, dar am mai fost la control si am facut aluzie la aerosoli dar..nu mi-a dat importanta Si mie mi-ar place sa am in casa tubul daca e nevoie, ca asta mic respira rau cand e racit Mie mi s-a spus ca la orice raceala pot sa ii fac aerosoli cu ser fiziologic. Momentan eu ii fac pt prima data aerosoli cu o substanta care se ia numai la prescriptia medicului si este pt profilaxia astmului bronsic. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi deja am inceput administrarea vaccinului antigripal homeopat de sapatamana trecuta, iar noi, adultii, il vom incepe de sapatamana asta. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sarei nu o sa-i fac vaccinul antigripal. Iar noi ar fi trebuit sa fi fost deja vaccinati, la serviciu.Se pare ca anul acesta ne sare secventa! |
|
| Noi tot cu vaccin homeopat am inceput de pe 1 octombrie. Pediatrul crede ca mi-au murit toti neuronii ca duc copilul in colectivitate si-i dau doar vaccin homeopat, sper sa nu ma duc sa-i spun ca a avut dreptate. Cand vad granulele alea cat sunt de mici si de bunutze la gust nu-mi pot imagina ca ar avea efect dar daca homeopatul mi-a dat cuvantul ca nu va face gripa atunci hai sa o incercam si pe asta. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Dragele mele,
eu sunt foarte incantata de VAXIGRIP, i-am facut sotului meu acum cativa ani si a reactionat foarte bine la el, toata iarna nu a facut gripa, iar anul trecut nu i-am facut si am vazut diferenta: s-a imbolnavit de mai multe ori.
Ideal este daca faceti vaccinul, indiferent ca la copii sau adulti, sa nu cumva sa fiti raciti cand mergeti si sa nu aveti nici macar cel mai mic simptom de raceala , pentru ca atunci e ca si cum ati papa virusul pe paine, va imbolnaviti de-a binelea.
Asa cum spunea si AdrianaC, nu mergeti pe ideea ca din cauza vaccinului va raciti, nu are nici o legatura gripa cu raceala sau faringita, rinita si alte chestii de genul. Vaccinul tot vaccin ramane, iar avantajele lui nu le gasiti la nici un medicament.
|
|
| oanalaurisa wrote:
Dragele mele,
eu sunt foarte incantata de VAXIGRIP, i-am facut sotului meu acum cativa ani si a reactionat foarte bine la el, toata iarna nu a facut gripa, iar anul trecut nu i-am facut si am vazut diferenta: s-a imbolnavit de mai multe ori.
Ideal este daca faceti vaccinul, indiferent ca la copii sau adulti, sa nu cumva sa fiti raciti cand mergeti si sa nu aveti nici macar cel mai mic simptom de raceala , pentru ca atunci e ca si cum ati papa virusul pe paine, va imbolnaviti de-a binelea.
Asa cum spunea si AdrianaC, nu mergeti pe ideea ca din cauza vaccinului va raciti, nu are nici o legatura gripa cu raceala sau faringita, rinita si alte chestii de genul. Vaccinul tot vaccin ramane, iar avantajele lui nu le gasiti la nici un medicament.
Sa inteleg ca anul trecut sotul tau a facut de mai multe ori gripa? |
|
|