Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| alinutza wrote:Voi ce parere aveti?Ati mai patit-o careva?
Cand era Catinca mica acest vaccin nu se facea, acum la Tudor nu am sa-l fac, voi refuza acest vaccin. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Referitor la vaccinul antirujeolic, am discutat ieri cu asistenta medicului nostru de familie si mi-a zis ca se va declansa o campanie de vaccinare antirujeolica, obligatorie, la bebelusi.
Asa ca acum asteptam ziua in care ne va chema la vaccin. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Miri, draga...va trece si asta! lasa ca e bine ptr Sara ca o protejeaza de boala in sine... |
|

| Multumesc de incurajari, Misha! O sa va tin la curent, cind ne va chema la vaccin! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:Referitor la vaccinul antirujeolic, am discutat ieri cu asistenta medicului nostru de familie si mi-a zis ca se va declansa o campanie de vaccinare antirujeolica, obligatorie, la bebelusi. Asa ca acum asteptam ziua in care ne va chema la vaccin.
Si la noi acasa au venit de la Sanepid sa ne zica sa il vaccinam pe David. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Nu mai stiu daca am scris, dar in final se pare ca noi am trecut cu bine peste vaccinul acesta de la 9 luni, antirujeola. L-am facut pe cel de la stat si nu a facut febra. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mai , nu e vorba de vaccinul care se face la 7 luni? Karina a facut vaccinul antirujeolic la 7 luni, pe cel de la stat si nu a avut nici o reactie adversa. |
|

| Taty, noi pina acum am facut doar vaccinarile obligatorii, iar la 7 luni si jumatate l-am facut pe cel de 6 luni, pentru ca din start ne-am decalat cu 1 luna si jumatate. Din ce mi s-a spus, referitor la vaccinarea aceasta , abia acum se face comanda pentru vaccinuri si au fost informati medicii de familie de catre cei de la Sanepid, asa cum zicea si Kiki. |
|

| Miine, la ora 15, am fost chemate pentru vaccinarea antirujeolica! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Miri, nu te ingrijora! Cristiana l-a facut la 7 luni si nu a avut nici o reactie adversa. Medicul ei mi-a spus ca s-ar putea cam dupa 5 zile sa ii curga putin nasul si sa aiba temperatura mai ridicata, dar nu am avut nici o problema. A, ca sa stii, se face in manuta, nu in piciorus. Sper sa treceti cu bine si de vaccinul asta. Pupici Sarei ca sa ii treaca repede |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mult curaj, mica Sara! Sa treceti cu bine si peste asta! |
|

| Multumesc Lia, pentru informatie! Multumesc pentru incurajari,Kali!
|
|

Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| curaj sara o sa treaca repede, si noi o sa mergem pe 25 la vaccin dar la cel de 6 luni
|
|

| Emanuelaan, multumi de urari si va dorim si voua sa treceti cu bine peste vaccin! |
|

Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| multumim, un pic mai este si |
|
|