Vaccinare antirujeola - 9 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Vesna
Scris: Friday, August 18, 2006 4:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Si noi tot la 7 luni trebuia sa-l facem, dar m-am eschivat eu de cateva ori ca sa il faca cat mai tarziu, asa ca l-am facut la 8 luni 1/2 (n-am mai avut scapare...uff ). Nu a avut reactii adverse, doar plansete la intepatura.

Teoretic, acest vaccin se face la 12-15 luni, dar datorita epidemiei din iarna (nu va aduceti aminte???), Ministerul a hotarat sa se faca mai devreme campania de prevenire, adica la 7 luni.

Adriana, vaccin usor! flowers
AdrianaC
Scris: Friday, August 18, 2006 4:53 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Gata, ne-am intors de la vaccin. A plans putin, dar cam atat. Acum sa vedem ce se intampla mai departe oare
Miri
Scris: Friday, August 18, 2006 9:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Adriana, cum este Andrei?oare
AdrianaC
Scris: Friday, August 18, 2006 10:21 PM

Deocamdata e bine, a fost putin suparat , dar i-a trecut. Acum de ex nu are febra.
Kiki
Scris: Friday, August 18, 2006 10:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ma bucur pentru voi Adriana. Zile si nopti linistite va doresc!
oana_nicole
Scris: Friday, August 18, 2006 10:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Sa aveti o noapte linistita, Adriana! pupici pupici pupici Ca are o fata tare trista Andrei in poza. E asa de scump, ti se rupe sufeltul de cata suferinta duce el...

Noi am facut vaccinul anti-rujeolic la 8 luni. Am optat pentru ROUVAX, a costat 600.000. Dar a fost totul ok, nici un fel de problema dupa. Iar asta e cel mai important. Sper sa fie la fel si la vaccinarile urmatoare, ca pana acum am fost taaare cumintica la toate vaccinarile. angel
AdrianaC
Scris: Friday, August 18, 2006 10:40 PM

oana_nicole wrote:
Sa aveti o noapte linistita, Adriana! pupici pupici pupici Ca are o fata tare trista Andrei in poza. E asa de scump, ti se rupe sufeltul de cata suferinta duce el...

Noi am facut vaccinul anti-rujeolic la 8 luni. Am optat pentru ROUVAX, a costat 600.000. Dar a fost totul ok, nici un fel de problema dupa. Iar asta e cel mai important. Sper sa fie la fel si la vaccinarile urmatoare, ca pana acum am fost taaare cumintica la toate vaccinarile. angel

Rouvax nu e de la stat, nu?

Si mie de ce nu mi-o fi recomandat pediatra mea? Ca stia doar ca nu vreau sa-l fac pe cel de la stat?

M-a si enervat azi ca m-a intrebat daca m-am hotarat ce ii fac, PRIORIXul sau cel de la stat si i-am spus ca din cate am inteles, PRIORIXul nu se recomanda inainte de 1 an si ea cica "da, asa e". Pai si atunci la ce sa ma mai hotarasc? Si daca m-as fi hotarat la PRIORIX in conditiile in care ea stia ca nu se face sub 1 an, ce facea? Ii facea PRIORIX? banghead banghead banghead

Tare rau m-a enervat !
Miri
Scris: Friday, August 18, 2006 10:44 PM
Nivel

Ma bucur ca a trecut cu bine ziua de azi, sper sa aveti o noapte linistita si zile bune, in continuare!
oana_nicole
Scris: Friday, August 18, 2006 11:07 PM
Nivel

Nu, nu e de la stat Adriana. Noua doctorita pediatru ne-a recomandat "gama" de vaccinuri produse de laboratoarele Aventis Pasteur. Si pana acum a fost super, nu am de ce sa ma plang.

Nu stiu de ce nu ti-o fi spus de o alta alternativa... Parca tu oricum le luai singura din farmacie, nu ti le comanda ea, ca sa te gandesti ca isi lua comision. La noi le comanda doctorita, deci sigur ea are de castigat de pe urma "recomandarilor" sale. Insa, repet, am dat bani de fiecare data dar macar sunt multumita.
AdrianaC
Scris: Friday, August 18, 2006 11:24 PM

Si eu as fi dat bani, dar sa nu aiba probleme, dar desteapta nu mi-a zis nimic banghead .

Si slava Domnului, ca la 2, 4 si 6 luni am dat cate 2 mil pe vaccin angry
oana_nicole
Scris: Friday, August 18, 2006 11:32 PM
Nivel

Da, Adriana, stiu ca ati facut si voi vaccinurile platite, tocmai de aceea... Poate ca nu stie prea multe despre noile alternative de vaccin, desi doctorita mea spunea ca pe acesta ea una il recomanda de vreo 3 ani, fara probleme... Asa ca m-as mira sa nu fi auzit macar de el si alti doctori. In fine, important e sa fie ok Andrei. Ca doar de asta te agiti tu asa de mult acum.
Miri
Scris: Saturday, August 19, 2006 10:25 AM
Nivel

Adriana, cum a trecut noaptea?Ce face Andrei?oare
AdrianaC
Scris: Saturday, August 19, 2006 1:00 PM

Andrei e bine, vioi, a dormit bine aseara si nu a facut deloc febra. Acum topaie in patutul lui ras
felicia
Scris: Saturday, August 19, 2006 7:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/13/2006
Noi l-am facut acum vreo luna pe cel de la stat. Nu a avut nicio reactie. De altfel si asistenta a zis ca, pana atunci, nicio mamica nu s-a plans ca a avut ceva.
Stai linistita, e mai bine ca l-ai facut.
Iar reactiile apar dupa o saptamana-10 zile (asta daca vor fi, sa speram ca nu va fi nici cazul tau).
alinutza
Scris: Tuesday, August 22, 2006 7:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Ana a facut vaccinul AR chiar in plina campanie de vaccinari si avea 11 luni.La vreo 5 zile de la vaccin a facut o eruptie cutanata usor vizibila doar pe burtica. In schimb nu a avut febra sau alte reactii. Ea oricum a suportat bine toate vaccinurile.Acum insa avem o problema mare de tot: vaccinul ROR, adica antirubeola, antioreion si antirubeola. Mai ales ca va merge la cresa. Un medic mi-a spus ca nu se mai face vaccinul ROR pina dupa 5 ani, daca a fost vaccinata in campanie..banghead .Cel de familie mi-a spus ca se va face dupa 1 an si 6 luni. Faza e ca atrecut termenul deja, in curind vom merge in colectivitate, iar mie mi-e groaza sa nu faca oreion, ca-i o boala foarte pacatoasa.
Voi ce parere aveti?Ati mai patit-o careva?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.