vaccin
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Wednesday, March 19, 2008 8:41 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
nu m-am gandit ca poate sa le doara pìciorusul atat de tare dupa un vaccin.nu ni s-a mai intamplat asta nici la darius,nici la karina,de asta m-am speriat tare,ca multe cauze am auzit cand au ramas copii cu urmari dupa vaccin,dar uite ca se poate,si daca ma gandesc si mie mi s-a intamplat odata cat am fost mica

mira si oana,succes si fara urmari
sousourel
Scris: Wednesday, March 19, 2008 4:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Gata si cu ultimul vaccin pana ce mergem la scoalayes Nicio lacrima, nicio impotrivire, o mica tresarire si gata! Cine-ar fi crezut si minunea asta?bounce Il doare putin piciorusul, dar asta nu l-a oprit sa se distreze la gradi. Punem novocalmin si speram ca toata treaba sa se incheie cu bine.

Karinapupici sa treaca mai repede. Oana, Mira, succes, totul va fi binepupici
Fluturas
Scris: Wednesday, March 19, 2008 4:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bravo,victor,ai dat dovada de curaj
karinuta mea,doar cand mi s-a spus s-o dezbrac,a inceput sa urle.cu piciorul e bine acum
MNiko
Scris: Wednesday, March 19, 2008 5:13 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bravo Victoras.

Mira si Oana, voi cum stati dupa primul vaccin?
dya
Scris: Wednesday, March 19, 2008 5:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Mai Victoras mami asta a ta crede ca tu esti tot bebelasras dar defapt tu esti un baietel mare de acumlove .Bravo pui ,ai dat dovada de curaj.pupici pupici pupici
mamica23
Scris: Wednesday, March 19, 2008 8:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
Bravo Victorasbravo bravo bravo
oanalaurisa
Scris: Wednesday, March 19, 2008 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
MNiko wrote:
Bravo Victoras.

Mira si Oana, voi cum stati dupa primul vaccin?

Nasol,3 ore de urlete si disperare,dupa care somn...sper ca macar sa nu faca febra...piciorul e umflat si rosu...am pus gel antiinflamator si compresa cu apa rece si un supozitor de Paracetamol.
MNiko
Scris: Wednesday, March 19, 2008 9:59 PM

oanalaurisa wrote:

Nasol,3 ore de urlete si disperare,dupa care somn...sper ca macar sa nu faca febra...piciorul e umflat si rosu...am pus gel antiinflamator si compresa cu apa rece si un supozitor de Paracetamol.

cry cry cry Va dorim sa aveti o noapte usoara.
oanalaurisa
Scris: Wednesday, March 19, 2008 10:23 PM
Nivel

MNiko wrote:

cry cry cry Va dorim sa aveti o noapte usoara.

Multumim!pupici
sousourel
Scris: Thursday, March 20, 2008 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Multumim pentru laudepupici Oana, cum mai e pitica?

La noi e o situatie tare ciudata. Azi noapte am facut de straja de la 2 la 6, fara motive vizibile..adica febra nu, dureri nu stiu...ca de cate ori il intrebam daca il doare piciorul imi raspundea "nu te doare ninica"uff Insa mi s-a foit intr-una, imi parea ca e foarte fierbinte si era foarte agitat. Azi a fost cam blegut, doamna de la gradi a remarcat si ea acest lucru. Ba mai si schioapata, desi pe locul intepaturii nu e nimic de vazut...adica, ma rog remarcabil.
oanalaurisa
Scris: Thursday, March 20, 2008 4:17 PM
Nivel

sousourel wrote:
Multumim pentru laudepupici Oana, cum mai e pitica?

La noi e o situatie tare ciudata. Azi noapte am facut de straja de la 2 la 6, fara motive vizibile..adica febra nu, dureri nu stiu...ca de cate ori il intrebam daca il doare piciorul imi raspundea "nu te doare ninica"uff Insa mi s-a foit intr-una, imi parea ca e foarte fierbinte si era foarte agitat. Azi a fost cam blegut, doamna de la gradi a remarcat si ea acest lucru. Ba mai si schioapata, desi pe locul intepaturii nu e nimic de vazut...adica, ma rog remarcabil.

Pai azi s-a trezit binedispusa,azi-noapte n-a facut febra,parca nimic nu s-ar fi intamplat...piciorusul mai e putintel umflat si tare,dar o masez in continuare si nu da semne ca ar durea-o piciorul...il pupam pe Victoras!pupici
MNiko
Scris: Thursday, March 20, 2008 8:34 PM

Victoras, Mirapupici pupici
taki
Scris: Thursday, March 20, 2008 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Azi am facut si noi vaccinul pentru Hepatita A (prima doza). Ii dau 5ml Panadolx3/zi, preventiv. Sa vedem cun trecem in seara asta.

Pediatra ne-a avertizat ca locul se va inrosi si o sa fie dureros. Ce putem face: comprese cu apa rece!

Pupam pitici vaccinati!pupici
oanalaurisa
Scris: Thursday, March 20, 2008 9:35 PM
Nivel

taki wrote:
Azi am facut si noi vaccinul pentru Hepatita A (prima doza). Ii dau 5ml Panadolx3/zi, preventiv. Sa vedem cun trecem in seara asta.

Pediatra ne-a avertizat ca locul se va inrosi si o sa fie dureros. Ce putem face: comprese cu apa rece!

Pupam pitici vaccinati!pupici

Mie mi-a zis dr sa pun un gel antiinflamator,Diclofenac sau Fastum gel si a fost foarte ok.
Mai ok decat compresele.
taki
Scris: Thursday, March 20, 2008 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
oanalaurisa wrote:

Mie mi-a zis dr sa pun un gel antiinflamator,Diclofenac sau Fastum gel si a fost foarte ok.
Mai ok decat compresele.

Multumim pentru sfat!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.