Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nu m-am gandit ca poate sa le doara pìciorusul atat de tare dupa un vaccin.nu ni s-a mai intamplat asta nici la darius,nici la karina,de asta m-am speriat tare,ca multe cauze am auzit cand au ramas copii cu urmari dupa vaccin,dar uite ca se poate,si daca ma gandesc si mie mi s-a intamplat odata cat am fost mica
mira si oana,succes si fara urmari |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Gata si cu ultimul vaccin pana ce mergem la scoala Nicio lacrima, nicio impotrivire, o mica tresarire si gata! Cine-ar fi crezut si minunea asta? Il doare putin piciorusul, dar asta nu l-a oprit sa se distreze la gradi. Punem novocalmin si speram ca toata treaba sa se incheie cu bine.
Karina sa treaca mai repede. Oana, Mira, succes, totul va fi bine |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bravo,victor,ai dat dovada de curaj karinuta mea,doar cand mi s-a spus s-o dezbrac,a inceput sa urle.cu piciorul e bine acum |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo Victoras.
Mira si Oana, voi cum stati dupa primul vaccin? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mai Victoras mami asta a ta crede ca tu esti tot bebelas dar defapt tu esti un baietel mare de acum .Bravo pui ,ai dat dovada de curaj. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Bravo Victoras |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| MNiko wrote:Bravo Victoras.
Mira si Oana, voi cum stati dupa primul vaccin?
Nasol,3 ore de urlete si disperare,dupa care somn...sper ca macar sa nu faca febra...piciorul e umflat si rosu...am pus gel antiinflamator si compresa cu apa rece si un supozitor de Paracetamol. |
|
| oanalaurisa wrote:
Nasol,3 ore de urlete si disperare,dupa care somn...sper ca macar sa nu faca febra...piciorul e umflat si rosu...am pus gel antiinflamator si compresa cu apa rece si un supozitor de Paracetamol.
Va dorim sa aveti o noapte usoara. |
|
|
Multumim! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Multumim pentru laude Oana, cum mai e pitica?
La noi e o situatie tare ciudata. Azi noapte am facut de straja de la 2 la 6, fara motive vizibile..adica febra nu, dureri nu stiu...ca de cate ori il intrebam daca il doare piciorul imi raspundea "nu te doare ninica" Insa mi s-a foit intr-una, imi parea ca e foarte fierbinte si era foarte agitat. Azi a fost cam blegut, doamna de la gradi a remarcat si ea acest lucru. Ba mai si schioapata, desi pe locul intepaturii nu e nimic de vazut...adica, ma rog remarcabil. |
|
| sousourel wrote:Multumim pentru laude Oana, cum mai e pitica? La noi e o situatie tare ciudata. Azi noapte am facut de straja de la 2 la 6, fara motive vizibile..adica febra nu, dureri nu stiu...ca de cate ori il intrebam daca il doare piciorul imi raspundea "nu te doare ninica" Insa mi s-a foit intr-una, imi parea ca e foarte fierbinte si era foarte agitat. Azi a fost cam blegut, doamna de la gradi a remarcat si ea acest lucru. Ba mai si schioapata, desi pe locul intepaturii nu e nimic de vazut...adica, ma rog remarcabil.
Pai azi s-a trezit binedispusa,azi-noapte n-a facut febra,parca nimic nu s-ar fi intamplat...piciorusul mai e putintel umflat si tare,dar o masez in continuare si nu da semne ca ar durea-o piciorul...il pupam pe Victoras! |
|
| Victoras, Mira |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Azi am facut si noi vaccinul pentru Hepatita A (prima doza). Ii dau 5ml Panadolx3/zi, preventiv. Sa vedem cun trecem in seara asta.
Pediatra ne-a avertizat ca locul se va inrosi si o sa fie dureros. Ce putem face: comprese cu apa rece!
Pupam pitici vaccinati! |
|
| taki wrote:Azi am facut si noi vaccinul pentru Hepatita A (prima doza). Ii dau 5ml Panadolx3/zi, preventiv. Sa vedem cun trecem in seara asta. Pediatra ne-a avertizat ca locul se va inrosi si o sa fie dureros. Ce putem face: comprese cu apa rece! Pupam pitici vaccinati!
Mie mi-a zis dr sa pun un gel antiinflamator,Diclofenac sau Fastum gel si a fost foarte ok. Mai ok decat compresele. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| oanalaurisa wrote:
Mie mi-a zis dr sa pun un gel antiinflamator,Diclofenac sau Fastum gel si a fost foarte ok. Mai ok decat compresele.
Multumim pentru sfat! |
|
|