Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| O zi doua si Robert mi se plangea de durere (la cel de 2,5 ani, stia deja sa vorbeasca), pune-i comprese cu apa rece si o sa-i treaca.
Nu e si un pic rosu locul unde a intrat acul???? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| S.ELENA wrote:O zi doua si Robert mi se plangea de durere (la cel de 2,5 ani, stia deja sa vorbeasca), pune-i comprese cu apa rece si o sa-i treaca.
Nu e si un pic rosu locul unde a intrat acul???? aici la 2,5 ani nu se face vaccin .chiar am fost saptamana trecuta si cu darius in control,dar nu i-au facut vaccin rosu este chiar un punctulet,cum zici tu "unde a intrat acul" atat azi noapte am luat-o intre noi,in patut nu putea sa doarma,saracuta voia sa se mai intoarca si nu isi putea misca piciorul.asa ca a dormit cu mami si cu tati |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Butterfly, sa treceti cu bine peste efectele vaccinului, sanatate! |
|
| Miru wrote:Butterfly, sa treceti cu bine peste efectele vaccinului, sanatate! multumim mult.sa vedem cum va fi cand se trezeste,inca doarme |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Pupici la piciorusul printesei sa treaca efectele vaccinului. |
|
| intoarcem pupicii.se pare ca au trecut efectele.s-a trezit fara dureri si fuge la fel ca inainte |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pupam Karinutza, sa treaca repede bubitza! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si noi o pupam pe Karinuta! |
|
| kiki,raly,intoarcem pupicii |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Butterfly, e normal. Trebuie sa incepi sa masezi locul unde a intepat-o bine, chiar daca o doare si pune-i comprese cu apa rece. Noua ne spunea acest lucru dupa fiecare vaccin pe care il faceam. Insista cu masajul ca daca sta fara sa miste piciorul poate sa faca nodul si e mai grav(sincer nu mai stiu cum se vindeca astia ca noi n-am ajuns pana acolo). Supozitoarele cu novocalmin sunt bune si pt durere si pt febra de la vaccin. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Maine mergem si noi la vaccinul de 2 luni si am emotii deja,sper sa fie bine peste noapte.Insa daca va face febra nu stiu ce am sa ma fac,ca nu prea tine supozitoarele,le da afara,iar in afara de Paracetamol 125 mg nu am ce sa-i dau,caci siropurile Panadol si Nurofen nu se pot administra la o varsta asa de mica. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| OANALAURISA,lasa ca trece nu te ingrijora.Din fericire Ervin nu a facut febra la vaccinul de 2 luni,insa il durea piciorusul,timp de doua zile nu si l-a miscat,iar daca il atingeam incepea sa planga.Dupa doua zile a trecut de tot.Iar vaccinul de 4 luni l-am amanat pt ca a racit,suntem programati pe saptamana viitoare ,mai exact pe joi. pt Mira si sa fie cuminte maine la vaccin,dar si dupa. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mira si Oana succes la vaccin. Sa fiti curajoase. |
|
| mamica23 wrote:OANALAURISA,lasa ca trece nu te ingrijora.Din fericire Ervin nu a facut febra la vaccinul de 2 luni,insa il durea piciorusul,timp de doua zile nu si l-a miscat,iar daca il atingeam incepea sa planga.Dupa doua zile a trecut de tot.Iar vaccinul de 4 luni l-am amanat pt ca a racit,suntem programati pe saptamana viitoare ,mai exact pe joi. pt Mira si sa fie cuminte maine la vaccin,dar si dupa.
Multumim! |
|
| MNiko wrote:Mira si Oana succes la vaccin. Sa fiti curajoase.
Eu sunt curajoasa,sper sa ma mosteneasca Mira pe mine la faza asta... |
|
|