Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| cris22tyna wrote:Eu i-am pus trei supozitoare novocalmin pe zi si i-am dat calpol, nici la Deea nu-si facea efectul nurofenul
Are voie o cantitate asa mare de novocalmin ?Noi nu avem voie decat 2 supozitoare novocalmin in 24 de ore.Si Matei are 2 ani si 5 luni.La scaderea febrei am devenit o experta !Sa speram ca peste vaccin vom trece la fel de bine ca si la celelalte, adica fara febra ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ieri am facut vaccinul. Leea a plans mai putin decat ne-am asteptat insa a facut febra si e maraita rau de tot. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mariuta wrote:ieri am facut vaccinul. Leea a plans mai putin decat ne-am asteptat insa a facut febra si e maraita rau de tot. Pupici printesei curajoase sa treaca febra cat mai repede. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Leea, de la noi sa treaca febra. Ne vine si noua randul in curand. |
|

|
Multumim
Alina wrote:Leea,  de la noi sa treaca febra. Ne vine si noua randul in curand.
pupam cavalerul sa prinda curaj |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leea, multa sanatate!
Tudorel, mama, curaj! Vrei sa vina "Dadip" sa te tzina de mana? |
|

| Kiki multumim si-l pupam si noi pe "Dadip" Sa inteleg ca asa a fost botezat de Tudor |
|

| Da Asa ii zice lui Dav...Dadip...si Dav ii zice lui Tudorel "Tudu" |
|

| dragut |
|
| mariuta wrote: pupam cavalerul sa prinda curaj
Multumim, Mariuta, cat despre numele lor, da, asa-s spun unul altuia, Dadip si Tudu, macar de Tudu ar fi mai cuminte.
Kiki wrote:Tudorel, mama, curaj! Vrei sa vina "Dadip" sa te tzina de mana?
Multumim de incurajari, Cris, pai chiar s-ar putea sa fii la mine cand va face el vaccinul si atunci Dadip il va tine de manuta. |
|

| Alina wrote:Multumim de incurajari, Cris, pai chiar s-ar putea sa fii la mine cand va face el vaccinul si atunci Dadip il va tine de manuta.
|
|

| azi Leea a facut iar febra, 38.7, la 2 zile de la vaccin. E o regula la ea sa aiba reactii puternice si mai ales indelungate. |
|
| Mariuta, cred ca nu va mai face febra, azi e ultima zi. |
|

| Sa speram ca daca nu ma pun rau cu patronul. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| am fost astazi cu karina in control si i-au facut si vaccin.au intepat-o in ambele picioare.am ajuns acasa,a fost totul ok,am pus-o de amiaza sa doarma,si cand s-a trezit a inceput sa planga ca o doare piciorul.nu putea sa stea pe un picior,plangea saracuta.dupa o ora si ceva,cand am vazut ca ea inca tot plange,m-am dus la urgenta,unde mi-au zis ca e normal sa o doara.intrebarea mea este ca e intr-adevar normal?o doare si acum.daca sta cateva minute nemiscata,cand vrea sa isi miste piciorul nu mai poate,plange.daca o pun jos,incet,incet face cativa pasi,dupa care incepe sa isi revina.mi-e frica,am vazut si auzit de multe cazuri cu urmari negative in urma vaccinului. |
|
|