Nivel: Membru
Inregistrat: 8/30/2006 Mesaje: 39
| stie cineva ce vaccin se face la 2 ani jumatate si unde( in mina sau picior)? noi tb sa mergem maine la vaccin si am emotii |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| claudel wrote:stie cineva ce vaccin se face la 2 ani jumatate si unde( in mina sau picior)? noi tb sa mergem maine la vaccin si am emotii Sunt aceleasi ca la 2, 4 , 6 luni sau un an. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Se face in picior, sigur .... noi abia ce ne-am injectat de 1 saptamana si am facut febra a doua zi, ne-am vaicarit ca si o femeie si ne-a durut si piciorusul dar voi nu o sa aveti probleme, ca sunteti baietei curajosi
Uite si cam ce vaccinuri se fac :
24 ore-: Antihepatitia B(AHB), 4-5 zile - Antituberculoasa(BCG) si Antipoliomielitica VPOT) 2 luni - Diftero-tetanic-pertussis(DTP) 4 luni - Antipoliomielitica(VPOT) Diftero-tetanic-pertussis (DTP) 6 luni - Antipoliomielitica(VPOT) Diftero-tetanic-pertussis(DTP) Antihepatita B(AHB) 9-11 luni - Antirujeolica 12 luni - Antipoliomielitica(VPOT)-rapel I si Diftero-tetanic-pertussis (DTP) 30-35 luni - Diftero-tetanic-pertussis (DTP) rapel II 7 ani - Diftero-tetanic-pertussis (DTP) rapel III si Antirujeolica rapel II 9 ani - Antipoliomielitica(VPOT) rapel II 13 ani - Antituberculoasa(BCG) dupa testare la tuberculina 14 ani - Diftero-tetanic-pertussis(DTP) rapel IV
Va tinem pumnii, sa treceti cu bine peste vaccinul de maine |
|
| mersic |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Aris, curaj puiule. Claudel, sa ne tii la curent. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mult succes, Claudel! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Claudel, cum a fost la vaccin? Sunteti OK? |
|
| A plins foarte putin cind l-a intepat albinita( asa i-a spus tanti dr), iar dupa ce l-am luat in brate s-a linistit si a vorbit cu asistentele si chiar a facut glumite, in schimb a fost mai greu cu compresele reci.Nu vroia deloc sa le tina pe piciorus.l-am pacalit putin cit s-a uitat la desenele lui preferate(Lolek si Bolek, rexi).Seara am facut putina febra (38,2).Iar acum suntem fresh. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Bravo, Aris! Ce flacau curajos are mami! |
|
| din pacate acum am facut iar, febra .am obs ca la el nurofenul nu prea isi face efectul.oare la ce interval pot sa ii dau un supozitor de paracetamol?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| claudel wrote:din pacate acum am facut iar, febra .am obs ca la el nurofenul nu prea isi face efectul.oare la ce interval pot sa ii dau un supozitor de paracetamol? uite aici mai multe informatii despre administrarea antitermicelor. Mi le-au dat si mie fetele aseara can am avut acelesi probleme cu Cristina dupa vaccin si au functionat perfect. Sanatate si sa treaca totul usor. |
|
| claudel wrote:din pacate acum am facut iar, febra .am obs ca la el nurofenul nu prea isi face efectul.oare la ce interval pot sa ii dau un supozitor de paracetamol?
oofff, asa am patit si noi, am facut febra la acest vaccin, febra mare , dar a trecut si o sa treaca si la voi
Eu i-am pus trei supozitoare novocalmin pe zi si i-am dat calpol, nici la Deea nu-si facea efectul nurofenul |
|
| in cele din urma , a scazut febra doar cu nurofen, dar mai greu si nu a mai fost nevoie sa ii pun paracetamol. totusi seara i-am pus unul preventiv(avea doar 37,8) sa speram ca ne trece repede. Multi pupici |
|
| claudel, cum va mai este ? |
|
| Scuze ca nu am raspuns, dar ne simtim bine.Nu am mai facut febra. Ieri am fost plecati din localitate la verisoara lui Aris , care a implinit un anisor. Ne-am distrat de minune.A fost super. Au fost multi copii si Aris s-a jucat si s-a simtit foarte bine. |
|
|