Vaccin 2 luni !!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Monday, March 17, 2008 10:26 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
S.ELENA wrote:

Pai, sacrificii cred ca facem toti, mai mult sau mai putinscratch

pupici pupici pupici

Da, vorbeam la modul general, nu ma refeream la tine pupici
danab
Scris: Monday, March 17, 2008 7:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am inceput cu vaccinul gratuit, ca nu fosta pediatra nu mi-a spus ca se poate face si altceva. De la vaccinul gratuit Miruna a facut anemie, cu efecte urate. Si-a revenit greu.
La 4 luni am inceput schema Glaxo - am cumparat vaccinurile, chiar daca a fost greu, si nu a mai avut efecte negative dupa ele.
Miru e un caz rar, ceilalti copii pe care ii cunosc si au facut vaccinul gratuit nu au avut efecte negative, asa ca nu pot sa spun ca e un vaccin rau.
Multa sanatate la bebelusi.
MNiko
Scris: Monday, March 17, 2008 8:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Noi am inceput cu vaccinul gratuit din acelasi motiv: nu ni s-a spus ca exista si alternativa, dar din fericire nu am avut probleme cu aceste vaccinuri. Nici febra nu a fact decat o data la unul singur. La celelalte..i-a crescut putin temperatura, dar nu pot s-o numesc febra.
adrianayo2003
Scris: Thursday, March 20, 2008 4:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
yes Am scapat !!!
Am facut vaccinul Infanrix ... m-am gandit sa-l fac pe cel de la stat dar m-am razgandit cand mi-a spus dr ca poate face febra si ca se poate umfla piciorusul din cauza vaccinului... si pana la urma are si baiatul meu banutii lui.
P.S.: cautati vaccinul la mai multe farmacii. Eu am fost cam pe la 20 farmacii si pretul variaza foarte mult 225-280 Ron.
Multumesc pentru sfaturi
oanalaurisa
Scris: Thursday, March 20, 2008 9:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Am trecut si noi cu bine peste noapte,fara febra,piciorusul s-a dezumflat,iar azi Miruta era vesela si binedispusa cand s-a trezit...ras
Kiki
Scris: Thursday, March 20, 2008 9:28 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, multa sanatate piticului!
Oana, ma bucur ca Mira e bine!
mamica23
Scris: Thursday, March 20, 2008 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
oanalaurisa wrote:

Am trecut si noi cu bine peste noapte,fara febra,piciorusul s-a dezumflat,iar azi Miruta era vesela si binedispusa cand s-a trezit...ras

Ce bine...,ma bucur ca sunteti bine si Mira e vesela si binedispusapupici
petro
Scris: Tuesday, March 25, 2008 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Noi la doua luni am plans tare mult. Ne-a facut un vaccin ce a costat 150 lei. Au fost doua injectii: Penta-nu-stiu-cum. Ala ne-a fost recomandat de pediatra pe motivul ca la toti copii la care l-a dat nu au prea fost reactii adverse. Cel de stat zicea ca se da pe gura, iar injectabil se face ceva pt. hepatita. Iar ce cu 2 mil si ceva nu l-a prea facut. Cum suntem prieteni de familie m-am lasat pe mana ei. Oricum, a durut tare, dar n-a facut nici febra, nimic, iar pana acasa a uitat. Cel de 4 luni a fost mai frumos ca i-a ras Darius asistentei de parca il gadila nu il intepa. Bafta la vaccinuri nedureroase.pupici
dya
Scris: Tuesday, March 25, 2008 10:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Noi la vaccinul de 2 luni am plins doar un pic cit ni la facut si apoi gata , nu am mai avut nici o treaba , nici febra nici durere la piciorus ,am fost foarte fericita ca am trecut asa usor. Si noi l-am facut tot pe cel de la stat.
Miine suntem programate la vaccinul de 4 luni , din cauza staturii noastre de fotomodel suntem in urma cu o luna.sic ras
ciocolatzica
Scris: Tuesday, March 25, 2008 5:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2008
astazi am facut si noi vaccinul dar cel de 4 luni,noi mai avem putin si facem 6 lunite si abia il facem pe cel de 4,dar asta e pt.ca am fost bolnavior.l am facut pe cel de la stst si asistenta a desfacut vaccinul in fata mea,la fel si seringa.i am badat un supozitor de paracetamol cum am ajuns acasa(la ora 3)si puiul doarme de atunci.S atrezit la ora 5 a papat si a adormit la loc.O sa i mai gab un supozitor de algocalmin mai tarziu.Sper sa nu fie marait si sa nu i se umfle 'bubica'cand s o trezi.la cel de 2 luni a facut un pic febra dar in rest a fost vioi si nu am avut probleme cu piciorusul.Cand i l a facut nu a plans deloc,ca doar sunt baiat mare,nu?
dya
Scris: Tuesday, March 25, 2008 6:07 PM
Nivel

Va dorim sa treceti cu bine peste perioada de dupa vaccin.Vroiam sa iti zic ca in loc de algocalmin supozitor poti sa-i dai PANADOL BABY .(daca il ai in casa daca nu atunci ramii pe algocalmin).
ciocolatzica
Scris: Tuesday, March 25, 2008 8:20 PM
Nivel

mutumim dya,dar nu avem decat algocalmin si paracetamol,oricum ne au fost de folos pentru ca puiul nu a facut febra si doarme da la ora 20.acum se mai trezeste maine dim la ora 6,iar pana atunci mai papa de 2 ori
ciocolatzica
Scris: Sunday, March 30, 2008 4:39 PM
Nivel

fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Am fost cu baiatul acum o sapt la vaccinul de 4 luni,si la 2 zile de la vaccin la 2 cm de intepatura la piciorus i au iesit 2 bubite k niste cosuri dar un pik mai mari.Ieri ia iesit una la manuta,iar astrazi iau iesit ink 3 pe un piciorus.Oare ce poate sa fie?poate sa fie de la vaccin,poate sa fie faptul k i am dat galbenus de ou?(el are 5 luni si 3 sapt)si i am dat in 3 zile un sfert de galbenus de ou,facut cu piure,sau poate sa fie varsat de vant?stie cineva cum apare varsatul de vant,este oare posibil sa faca un copil asa mic varsat?doamne,ajutati ma k sunt disperata.el e vioi,dar oare ce ppoate fi?
ciocolatzica
Scris: Sunday, March 30, 2008 5:42 PM
Nivel

pale plans pale plans pale plans
dya
Scris: Monday, March 31, 2008 4:06 PM
Nivel

Ciocolatzica ce mai face puiul tau , ai aflat intre timp ce a fost cu bubitele alea???pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.