Vacanta de vara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria723
Scris: Thursday, June 21, 2012 10:44 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2012
Buna!
In curand incepe vacanta de vara si imi e frica sa-mi las fata singura cat stau eu la serviciu. In timpul scolii stiam ca dimineata isi facea lectiile, la pranz era la scoala si cand se intorcea de la scoala eu eram acasa. Acum ca nu o mai tine ceva atat de mult timp ocupata, ce sa fac? Cu ce sa-i ocup timpul? Nu vreau sa stea nici non-stop la calculator sau televizor.
a_dobre
Scris: Thursday, June 21, 2012 10:51 AM
Nivel

De ce nu o trimiti la bunici sau sa chemi bunicii la tine? De-abia ca te ajuta si cu treburile prin casa :D Imi aduc aminte ca parintii ma trimiteau si in tabere, ce ma mai distram. O colega de serviciu mi-a recomandat o Tabara de tenis, dar in cazul meu nu stie sa joace. O sa le dau un mail la da@tabaradetenis.ro sa vad daca primesc si “nepriceputi”, mi-ar placea sa practice un sport. O alta varianta ar fi sa o inscrii la niste cursuri: de ce e pasionata?
sweet angel
Scris: Thursday, June 21, 2012 11:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
cati ani are fata ta ?
in functie de varsta poate ai gasi o ruda care macar ar putea trece sa vada ce mai face...........
giulia_mamik
Scris: Friday, June 22, 2012 1:54 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Reclama cu subintelesstop
a_dobre
Scris: Saturday, June 23, 2012 12:06 PM
Nivel

giulia_mamik nu e reclama, altfel as fi dat link-uri, nume, telefoane, tot tacamul. daca ai alta idee pentru maria, de ce nu i-o zici. eu asta am gandit, asta am spus
Maria723
Scris: Saturday, June 23, 2012 6:34 PM
Nivel

sweet angel, fata mea are 10 ani. Ideea cu tabara nu e rea. Am citit ca sportul ii ajuta pe copii (nu numai ca sanatate, ca nu se ingrasa, ca se dezvolta corpul) dar devin si sociabili. La scoala nu are multi prieteni, dar cred ca intr-o tabara, fiind toti "noi", necunoscandu-se intre ei, vor fi nevoiti sa vorbeasca unii cu altii si sa se imprieteneasca. Va multumesc pentru raspunsuri.
marivic
Scris: Saturday, June 23, 2012 6:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu ma gandesc sa-mi inscriu copiii,pe Victor si pe Bogdan la inot.Apoi vor merge la Water Park,....si ma mai gandesc ce ocupatii le voi mai gasi pe timpul vacantei.
Bogdan va merge cu scoala,gratuit 5 zile la Predeal pt ca a obtinut mentiunea 1,iar cei mai buni din clasa merg intr-o tabara gratuita sponsorizata de Primaria comunei.Victor este prea mic si nu merge.Merg de la clasa a V a in sus.
Ange blanc
Scris: Saturday, June 23, 2012 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
giulia_mamik wrote:
Reclama cu subintelesstop

Subscriu.
Daca vrei sa trimiti un e-mail, poti s-o faci, fara sa scrii aici adresa.
mikaela
Scris: Sunday, June 24, 2012 4:18 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Poate ca Maria si a_dobre sunt conturi clona??alcool alcool
Ange blanc
Scris: Sunday, June 24, 2012 7:53 AM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
M-am gandit la asta cand am vazut data logarii la ambele. Poate intra un moderator pe aici sa vada despre ce e vorba.
a_dobre
Scris: Monday, June 25, 2012 11:34 AM
Nivel

Ange blanc wrote:
M-am gandit la asta cand am vazut data logarii la ambele. Poate intra un moderator pe aici sa vada despre ce e vorba.

asa voi face pe viitor daca va fi cazul, ca sa nu mai fie probleme, cat despre conturi clona, nu stiu ce sunt alea
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.