Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2012 Mesaje: 3
| Buna! In curand incepe vacanta de vara si imi e frica sa-mi las fata singura cat stau eu la serviciu. In timpul scolii stiam ca dimineata isi facea lectiile, la pranz era la scoala si cand se intorcea de la scoala eu eram acasa. Acum ca nu o mai tine ceva atat de mult timp ocupata, ce sa fac? Cu ce sa-i ocup timpul? Nu vreau sa stea nici non-stop la calculator sau televizor.
|
|
Inregistrat: 6/21/2012 Mesaje: 4
| De ce nu o trimiti la bunici sau sa chemi bunicii la tine? De-abia ca te ajuta si cu treburile prin casa :D Imi aduc aminte ca parintii ma trimiteau si in tabere, ce ma mai distram. O colega de serviciu mi-a recomandat o Tabara de tenis, dar in cazul meu nu stie sa joace. O sa le dau un mail la da@tabaradetenis.ro sa vad daca primesc si “nepriceputi”, mi-ar placea sa practice un sport. O alta varianta ar fi sa o inscrii la niste cursuri: de ce e pasionata? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| cati ani are fata ta ? in functie de varsta poate ai gasi o ruda care macar ar putea trece sa vada ce mai face........... |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Reclama cu subinteles |
|
| giulia_mamik nu e reclama, altfel as fi dat link-uri, nume, telefoane, tot tacamul. daca ai alta idee pentru maria, de ce nu i-o zici. eu asta am gandit, asta am spus |
|
Inregistrat: 6/21/2012 Mesaje: 3
| sweet angel, fata mea are 10 ani. Ideea cu tabara nu e rea. Am citit ca sportul ii ajuta pe copii (nu numai ca sanatate, ca nu se ingrasa, ca se dezvolta corpul) dar devin si sociabili. La scoala nu are multi prieteni, dar cred ca intr-o tabara, fiind toti "noi", necunoscandu-se intre ei, vor fi nevoiti sa vorbeasca unii cu altii si sa se imprieteneasca. Va multumesc pentru raspunsuri. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu ma gandesc sa-mi inscriu copiii,pe Victor si pe Bogdan la inot.Apoi vor merge la Water Park,....si ma mai gandesc ce ocupatii le voi mai gasi pe timpul vacantei. Bogdan va merge cu scoala,gratuit 5 zile la Predeal pt ca a obtinut mentiunea 1,iar cei mai buni din clasa merg intr-o tabara gratuita sponsorizata de Primaria comunei.Victor este prea mic si nu merge.Merg de la clasa a V a in sus. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| giulia_mamik wrote:Reclama cu subinteles Subscriu. Daca vrei sa trimiti un e-mail, poti s-o faci, fara sa scrii aici adresa. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Poate ca Maria si a_dobre sunt conturi clona?? |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| M-am gandit la asta cand am vazut data logarii la ambele. Poate intra un moderator pe aici sa vada despre ce e vorba. |
|
| Ange blanc wrote:M-am gandit la asta cand am vazut data logarii la ambele. Poate intra un moderator pe aici sa vada despre ce e vorba.
asa voi face pe viitor daca va fi cazul, ca sa nu mai fie probleme, cat despre conturi clona, nu stiu ce sunt alea |
|
|