va rog sa ma ajutati
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, April 21, 2012 9:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
adinutzaaditza wrote:
apartamentul in care locuim este cumparat jumi-juma deci si eu am drept la ac ceszt apartament... eu am lucrat la diferite magazine dar nu cu carte de munca apoi am ramas acasa dupa cateva saptamani de sarcina ca ma simteam f rau. deci singurul venit este salaruul sotului si alocatia fetitei. si cum banii lui nu prea ajung acasa... incerc sa ma deszcurc cum pot ca fetei sa nu-i lipseasca nimic. daca ar fi sa divortez singurul venit ar fi alocatia si pensia alimentara care nu sttiu cum near ajunge avand in vedere ca el castiga 100 de lei... u mas duce sa muncesc oriunde , orice ca nu mie rusine sa muncesc dar nua ma cu cine lasa fata.eu la omul asta inca tin si dec asta inca mai sper sa se schimbe
uff

Dupa toate cele spuse de fete si care au dreptate eu vreau sa te intreb altceva "de ce v-ati casatorit ?
-Te-a iubit inainte ?Cum s-a purtat cu tine?Te-a inselat vreodata si inainte?Era violent?
Povesteste-mi putin despre viatza de inainte de a veni fetitza.Sunt foarte multi barbati care in timp ce femeia le este insarcinata o iau razna ,inseala nu o mai vor devin violenti fiindca parca ceva acolo in relatia de caSATORIE SE STRICA CU VENIREA UNUI COPIL ,SE intampla la multi barbati care chiar isi iubesc nevasta un fel de panica si o situatie in care le vina sa fuga sa dispara.Nu este nici primul nici ultimul.
Voi oricum nu trebuie sa suferiti ,daca il iubesti incearca sa vorbesti cu el si poate sa-l cuceresti din nou si sa -l aduci pe calea cea buna daca v-a vrea sa se intoarca asta este intrebarea.Nu ne-ai spus ce varsta are sotul?
Totusi ceea ce ai povestit este un cosmar si nici o femeie nu are nevoie de asa ceva langa ea .Aceasta nu este dragoste nu poti sa spui ca-l mai iubesti fiindca asta nu poate fi adevarat nimeni nu poate iubi asa un mostru tu poate iubesti pe altcineva care a fost odata sau care este imaginar in mintea ta nicidecum nu pe el ,pe tipul pe care l-ai deschis.
situatia este complicata dar vei trebuie sa iei o decizie gandeste-te la tine ,la fetitza ta care nu trebuie sa vada si sa simpta asemenea lucruri ptr ca situatia se poate chiar complica mult mai tare cu timpul ,ce pot sa-ti spun sa-ti dea D-zeu putere si curaj sa gasesti rezolvarea problemei cat mai repede.
bereea
Scris: Saturday, April 21, 2012 9:47 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Parintii nu te pot ajuta?Pentru ca cu un astfel de de "om" nu se poate trai, asta e clar.
LilianaD
Scris: Saturday, April 21, 2012 11:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Nu vreau sa te descurajez, dar aceiasi parere o am si eu ca si fetele care au scris pe-aici, parerea mea este ca-ti irosesti ani buni din viata alaturi de cineva care nu merita. Inca esti tanara si crezi ca poti schimba ceva, inca poti sa rabzi, dar cand se va umple paharul ai sa regreti anii irositi.
Cand te vei hotari sa faci pasul, nu-ti fie teama de viitor, intotdeauna cand o poarta se inchide, se deschide alta.
alimami
Scris: Sunday, April 22, 2012 9:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
kali wrote:

Te-ar surprinde cate fac barbatii din orgoliu si nu neaparat pentru binele copilului.
Oricum, am auzit ca s-a schimbat legea si ca acum se da custodie comuna - asta e formularea -, independent de vointa unuia sau altuia dintre parinti. Bine, mai departe tine de fiecare in parte daca cere sau nu program de vizita.

Centre maternale sunt putine. Stiu ca in Iasi sunt, insa in Suceava nu exista niciunul! Nu stiu la Bacau...

Alimami, din cate stiu nu poti cere tu ancheta sociala - dar asta se face oricum in cazul unui divort cu copii.

Ca tot m-am interesat pentru o prietena acum vreo cateva sapt. in urma in legatura cu un caz asemanator, mi s-au spus urmatoarele:
- ar trebui sa faca un fel de declaratie scrisa prin care sa spuna ca are sot violent ( in cazul cu care sunt eu familiara, sotul are si cazier, deci e mai simplu ) si ca se teme pentru siguranta ei si a copiilor... asta se depune la Primarie.
- la prima abatere, cheama Politia si pe baza raportului intocmit de ei, face o alta declaratie - iar pentru Primarie.
- de aici se sesizeaza astia si fac ancheta sociala - posibil sa ia ceva declaratii si de la vecini
- pe baza a tot ce s-a intamplat, pot sa dispuna parasirea domiciliului de catre sotul turbulent.

Revin.

Da Kali, cum ziceam..trebuie sa isi adune dovezi ca sa-l poata scoate pe EL din apartament,sa nu plece ea cu copilul in brate, fiind apartament comun.Da, se da custodie comuna, daca nu dovedesti ca celalalt e o bestie. Credeti-ma ca stiu de ce am scris toate alea si mai ales de ce i-am zis ca e o mare prostie sa se gandesca ca-l mai poate aduce pe "calea cea buna". Pacat ca ea inca il mai iubeste(desi nu-mi dau seama dupa tot ce ne-a descris ea cum se mai poate asa ceva). Asta nu e om, nici macar animal(ca am jigni animalele).Cum i-am zis unuia asemanator, e un morman de kkt.
kali
Scris: Sunday, April 22, 2012 1:14 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
alimami wrote:

Da Kali, cum ziceam..trebuie sa isi adune dovezi ca sa-l poata scoate pe EL din apartament,sa nu plece ea cu copilul in brate, fiind apartament comun.Da, se da custodie comuna, daca nu dovedesti ca celalalt e o bestie. Credeti-ma ca stiu de ce am scris toate alea si mai ales de ce i-am zis ca e o mare prostie sa se gandesca ca-l mai poate aduce pe "calea cea buna". Pacat ca ea inca il mai iubeste(desi nu-mi dau seama dupa tot ce ne-a descris ea cum se mai poate asa ceva). Asta nu e om, nici macar animal(ca am jigni animalele).Cum i-am zis unuia asemanator, e un morman de kkt.

Eu stiu daca chiar il mai iubeste?!... poate fi obisnuinta, dependenta, frica de schimbare... altfel nu-mi inchipui.

Ah, si doveditul asta ca celalat e naspa e foaaarte dificil si nu intotdeauna cu sorti de izbanda. Eu vreau musai sa-l decad pe ex din drepturi parintesti si purced la drum fara mari sperante... insa, totusi, vreau sa incerc. Chiar si asa, nu ma las si o iau pe rute ocolitoare: neplata pensiei alimentare, abandon de familie si apoi, mai devreme sau mai tarziu tot i-o coc... am eu un scop precis.ras

E si putin dificila situatia ei pentru ca nu vad cum s-ar putea intretine pe ea si pe copil si sa plateasca si cheltuielile casei... Bine, ar mai fi alocatia pentru parinte singur si parca se mai da la Primarie faina, zahar, etc... lunar, insa ma intreb cum ar putea ea sa demonstreze in instanta ca-si poate creste copilul?

katy_lumika
Scris: Sunday, April 22, 2012 1:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Din propria experienta iti pot spune ca nu reusesti sa schimbi situatia, cu atat mai mult pe el. Ia legatura cu un avocat si incearca sa-i oferi copilului linistea de care are nevoie.
Partea financiara se va rezolva, cand esti mama singura iti stabilesti altfel prioritatile.
Eu sunt atat de bine singuricaangel
vanina
Scris: Sunday, April 22, 2012 2:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
kali wrote:

E si putin dificila situatia ei pentru ca nu vad cum s-ar putea intretine pe ea si pe copil si sa plateasca si cheltuielile casei... Bine, ar mai fi alocatia pentru parinte singur si parca se mai da la Primarie faina, zahar, etc... lunar, insa ma intreb cum ar putea ea sa demonstreze in instanta ca-si poate creste copilul?

Pai ea spunea ca el castiga f putin si banii lui nu prea ajung pe acasa oricum, asa ca ea se descurca deja cum poate, fara ajutor din partea sotului.

Pe langa faptul ca e un mare badaran din descriere, probabil e si un soi de vagabond, si astia de regula fug de responsabilitati (cum sunt cresterea si educarea unui copil).

Eu ma intreb care i-ar fi limitele Adinutzei? Daca bataia, umilinta si neglijenta copilului inca nu i-au pus capac, pana unde ar putea ajunge?

Din pacate, agresorii nu se opresc la prima fapta si dupa prima iertare (de fapt, poate nici macar nu i-a parut rau pt ce a facut pale )...
alimami
Scris: Tuesday, April 24, 2012 1:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
katy_lumika wrote:
Din propria experienta iti pot spune ca nu reusesti sa schimbi situatia, cu atat mai mult pe el. Ia legatura cu un avocat si incearca sa-i oferi copilului linistea de care are nevoie.
Partea financiara se va rezolva, cand esti mama singura iti stabilesti altfel prioritatile.
Eu sunt atat de bine singuricaangel

IDEM yes newclap
antonin
Scris: Thursday, December 20, 2012 11:33 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/20/2012
buna , este foarte greu si te cred,dar sa nu uitam ca toti am facut un juramant in fata lui dumnezeu,faptul ca am primit sacramentul casatorie nu ne da dreptul de a ne bate sotiile si de a-le injosi , sfatul meu este sa nu asculti de nimeni si sa acoorzi o sansa casniciei tale,chiar daca el este iresponsabil in familie , in cazul in care va veti desparti tu personal vei trai cu inima in pacata ca ai vrut sa fie bine in familia ta , cat despre vorbele altora , ce spune lumea nu crede pana nu vezi , multi sunt oameni care ravnesc sa faca rau familiei unite ,
Cat despre despartire nimeni nu poate sa te ajute cu nimik, tu trebuie sa iei aceasta decizie fara sa asculti de nimeni de pe acest site, despartirea are consecintele iei, iar tu trebuie sa ti-le asumi singura , impactul divortului asupra ta si a copilului tau nu este chiar atat de usor, dar daca in inima ta este credinta, gandestete numai la aceste vorbe , BATE SI TI SE VA DESCHIDE , CERE SI TI SE VA DA ,aceste cuvinte sunt foarte benefice cand omul are credinta in dumnezeu,si se roaga in biserica sau acasa , credema sunt un om divortat, am pierdut tot, familie ,copil si munca de 10 ani ,dar ce ma bucura cel mai mult este ca nu lam pierdut pe dumnezeu, eu am reusit sa supravietuiesc divortului datorita credintei in dumnezeu, eu am acordat aceasta sansa casniciei pe care am pierduto, si acum sunt bine, chiar daca singur dar bine, sarbatiri fericite va doresc tuturor si un creaciun fericit
antonin
Scris: Thursday, December 20, 2012 11:40 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/20/2012
NU crede acele persoane care spun ca se simt bine singure, total fals, toti avem un gol care ne lipseste, dupa despartire toti simt acel gol indiferent cat de rau sau bine au trait in casnicie,numai ca le este greu sa recunoasca acest lucru,este adevarat suntem linistiti dar nu ne simtim bine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.