va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat..
Subiectul anterior · Subiectul urmator
th1gru
Scris: Friday, October 21, 2011 5:08 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna Ziua,

Sunt nou pe aici, imi cer scuze daca postez unde nu trebuie :)
Am 17 ani aproape 18.. fac 18 in 4 decembrie, si vreau sa dau de permis... dar probleme este.. am niste emotii mie frica... sa dau,
am impresia ca nu ma voi descurca, si nu ma descurc cu acordarea de prioritate... va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.. va multumesc !!!
adryana_vl
Scris: Friday, October 21, 2011 6:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/14/2011
buna!
important este sa nu te stresezi, sa gandesti, sa te concentrezi la ce trb sa faci si sa vezi k ai sa reusesti...si eu am fost la fel k tine si am reusit sa iau exam din prima ...acum sunt 11 ani de cand am luat carnetul...asa k te inteleg perfect...si kiar dak o sa pici nu e sfarsitul lumii..stii vb aceea.."un sut in fund e un pas inainte"

bafta multa iti doresc!thumright
th1gru
Scris: Friday, October 21, 2011 6:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
adryana_vl wrote:
buna!
important este sa nu te stresezi, sa gandesti, sa te concentrezi la ce trb sa faci si sa vezi k ai sa reusesti...si eu am fost la fel k tine si am reusit sa iau exam din prima ...acum sunt 11 ani de cand am luat carnetul...asa k te inteleg perfect...si kiar dak o sa pici nu e sfarsitul lumii..stii vb aceea.."un sut in fund e un pas inainte"

bafta multa iti doresc!thumright

Multumesc Foarte mult.. :)
presley
Scris: Sunday, March 10, 2013 9:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/10/2013
postez acest comentariu pentru a putea fi de folos celor cu emotii puternice la examenul de conducere.Va pot spune ca abia a 3-a oara am luat examenul de condus din cauza emotiilor,pur si simplu nu mai puteam sa gandesc clar ca si cand mi se lichefiase creierul.De fapt intructorul mi-a spus ce eu stiam sa conduc f.bine dar uitam din cauza emotiilor,asa ca satula de atatia bani cheltuiti pentru ca asta se intampla la Madrid am trecut la masuri exceptionale:inainte de a ma prezenta an baut un ceai de tei si o pastila de Distonocalm.Totul a mers ca pe roate cu toate ca examinatorul m-a torturat 30 min.A trebuit sa-i parchez masina,sa ies pe autostrada sa intru inapoi in oras,etc.Ca sa nu mai spun ca la ora aceea era un trafic enorm,parca iesisem din corpul meu si conducea altcineva.Masini parcate aiurea puneam semnalizarea,depaseam,semnalizare dreapta inapoi pe banda mea,ma imaginam la o ora obisnuita de condus(practica).Si nici asta nu e secretul,secretul e sa vrei indeajuns de mult ca sa obtii,in cazul meu independenta care ti-o da o masina,libertatea de a face ce vrei,cand vrei fara a mai depinde de autobuze,metro etc.Asa ca recapituleaza lista cu cele mai mari dorinte si pune mana pe carte la pagina cu prioritatea.Atat.Bafta!!!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.