|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel wrote:Si eu la fel! Dar pe unde s-ar ratacit si banuti mei ca si eu am scris Irlanda? Ingeras ma bucur ca treburile incep sa se rezolve si asteptam vesti !
Ti-a trimis Vasi,PM. A fost la banca si numarul si numele zicea ca sant gresite.
Si noi ne bucuram ca se aranjeaza lucrurile,acum cauta biletele pe net,care sant mai avantajoase pentru noi |

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ingeras ce vesti bune!Abia astept saptamana viitoare! |

| raly wrote:Ingeras ce vesti bune!Abia astept saptamana viitoare!
Crezi ca numai tu astepti saptamana viitoare? noi stam ca pe ace Azi noapte sotulache ma trezit ca a visat copilasi ca au deschis usa,greu am mai adormit,parca asteptam chiar sa se deschida usa si ei sa fie acolo Ne-am chinuit sa luam biletele on-line,nu avem card Visa si azi asteptam sa vina un prieten sa luam cu cardul lui. La agentie este mai scump?Sau mai ieftin? Astept pareri |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ingeras, cat e pretul unui bilet pe net? Si cu ce companie? Cele mai ieftine bilete sunt cele pe care le iei cu cel putin 2 luni inainte. |

| aerlingus de la Dublin la Bucuresti-Otopeni Plecare 20 noiembrie;plecare la ora 15:40 si sosire in Bucuresti la 20:40 Intors 4 decembrie;plecare la ora 21:40 si sosire Dublin la ora 23:35
187.4x2=374.8 euro+bagajele {la intoarcere adaugam si copii in bilete}
Am gasit la alte companii bilete la un pret enorm,chiar dublu
|
| E f bun pretul, mai ales ca e in euro. Va doresc mult succes |
| Acum am vazut cand ajungeti in Buc. Daca plecati direct la Bv si ajungeti la soacra in toiul noptii... |

| TeosOf wrote:E f bun pretul, mai ales ca e in euro. Va doresc mult succes
Multumim
TeosOf wrote:Acum am vazut cand ajungeti in Buc. Daca plecati direct la Bv si ajungeti la soacra in toiul noptii...
Surpriza! si ma culc langa copilasi si cand se trezesc le vad uimirea si bucuria pe chip |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| TeosOf wrote:Acum am vazut cand ajungeti in Buc. Daca plecati direct la Bv si ajungeti la soacra in toiul noptii...
Mama, ce-as vrea sa vad figura, Inger ,pune camera pe ea cand deschide usa...daca va deschide |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ingeras, ma bucur nespus pt. tine pt. voi |

| t-mihaela wrote: Mama, ce-as vrea sa vad figura, Inger ,pune camera pe ea cand deschide usa...daca va deschide
Asa vreau sa si fac sa fac multe poze mai ales cu copilasii,chiar daca dorm sau sant treji
multumim |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| Ingeras, am citit *povestea*ta de la cap la coada, m-am intristat,iti doresc din tot sufletul sa ajungeti cu bine la copilasii vostrii si sa ii gasiti sanatosi. |
|

| gabyy wrote:Ingeras, am citit *povestea*ta de la cap la coada, m-am intristat,iti doresc din tot sufletul sa ajungeti cu bine la copilasii vostrii si sa ii gasiti sanatosi.
Multumesc din suflet! speram si noi sa fie bine,mai este putin |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ingeras bafta,si nu uita ca cineva acolo va iubeste |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Inger,dupa lungi studi eu am ajuns la uramatoarea concluzie? Soacra ta a mintit ca vrea sa plece in Italia.Sa invatat sa-i trimiteti bani cat mai multi.Sant sigura ca banii care ia-ti trimis numai pt copii nu ia folosit.Deci ea se astepta sa-i spune-ti "Te rugam frumos mami ai grija de copii,vom face tot posibilu sa trimitem mai multi bani ,dar numai sa ai grija de copii incontinoare" si cum sa vazut baba cu bani muncicti de fraieri ce si-a zis,hai sa profit cat mai mult posibil de pe urma fraierilor.De asta nu a trimis nici poze,ca probabil ati fi avut un soc sa-i vedeti neingrijiti, si asa veti avea cand ii veti vedea si e mult mai bine s-o luati prin surprindere. Cam asta e pareea mea! |
|
|