Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mihaela75 wrote:Sper sa nu se fi suparat Ramona, bun venit printre noi
Nu are de ce sa se supere! Si eu la inceput faceam numai tampenii si nici acum nu m-am edificat pe de-a-ntregul cu utilizarea caracterelor, a scrisului bolduit, a postarilor de felicitari si altele, dar incerc sa le prind din mers!!!!! Oricum la cat de capie sunt uneori va rog de pe acum sa-mi iertati "scaparile"!
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am si eu o intrebare pt cunoscatoare sau care au avut "prob" de genu sunt insarcinata in 8 luni si de doua zile am gasit o scurgere mica pe chilot de culoare maroniu inchis daca ma puteti ajuta sami spuneti despre ce e vb sapt asta care vine ma duc la medic astept raspuns .ms mamici |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| onicik wrote:am si eu o intrebare pt cunoscatoare sau care au avut "prob" de genu sunt insarcinata in 8 luni si de doua zile am gasit o scurgere mica pe chilot de culoare maroniu inchis daca ma puteti ajuta sami spuneti despre ce e vb sapt asta care vine ma duc la medic astept raspuns .ms mamici
Sa nu fie col deschis,aceeasi scurgere am avut-o la prima sarcina(cu Ionut),trebuie sa mergi de urgenta la medic,eu am avut tratament de mentinere,am fost internata.Sarcina usoara si nastere la termen! |