Va rog ajutati-ma! - cat mai am pana la nastere
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Sunday, July 22, 2007 12:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
mihaela75 wrote:
Sper sa nu se fi suparat angel Ramona, bun venit printre noi hainoroc

Nu are de ce sa se supere!
Si eu la inceput faceam numai tampenii banghead si nici acum nu m-am edificat pe de-a-ntregul cu utilizarea caracterelor, a scrisului bolduit, a postarilor de felicitari si altele, dar ras incerc sa le prind din mers!!!!! Oricum la cat de capie sunt uneori alcool alcool alcool va rog de pe acum sa-mi iertati "scaparile"!sic

pupici pupici pupici
onicik
Scris: Sunday, February 21, 2010 3:16 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
am si eu o intrebare pt cunoscatoare sau care au avut "prob" de genu sunt insarcinata in 8 luni si de doua zile am gasit o scurgere mica pe chilot de culoare maroniu inchis daca ma puteti ajuta sami spuneti despre ce e vb sapt asta care vine ma duc la medic astept raspuns .ms mamicicry
ingerash
Scris: Sunday, February 21, 2010 9:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
onicik wrote:
am si eu o intrebare pt cunoscatoare sau care au avut "prob" de genu sunt insarcinata in 8 luni si de doua zile am gasit o scurgere mica pe chilot de culoare maroniu inchis daca ma puteti ajuta sami spuneti despre ce e vb sapt asta care vine ma duc la medic astept raspuns .ms mamicicry

Sa nu fie col deschis,aceeasi scurgere am avut-o la prima sarcina(cu Ionut),trebuie sa mergi de urgenta la medic,eu am avut tratament de mentinere,am fost internata.Sarcina usoara si nastere la termen!computerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.