Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Oana, stai linistita ca se pare ca vine lapticul!Pofta mare lui Nicolas! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Felicitari pentru laptic si pofta mare lui Nicolas! Oana ai sa vezi ca dupa trei luni o sa te linistesti si ai sa simti ca-ti revii din toata nebunia asta. Baiatul o sa pape bine iar tu o sa simti intr-adevar ce inseamna sa alaptezi, fara dureri si batai de cap. Sanatate! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari, Oana, a venit si lapticul. Asa e ,mamico, mai greu la inceput... dar dupa aceea incepi sa te organizezi mai bine, ii cunosti obiceiurile lui bb... si vorba lui Leut, te vei convinge ca alaptare e o placere dupa ce trec toate problemele... Multa sanatate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Felicitari, Oana! De-acum esti mamica!!! Sa-ti traiasca puiutul si sa pape muuuuult laptic de la mami sa creasca mare... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| FELICITARI !!!!
BUN VENIT NICOLAS !!!!
Sa fii sanatos, voinic, voios, norocos si frumos si mami sa te refaci cat se poate de repede ! Ma bucur mult pentru tine ! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Oana, indif prin ce metoda iti vei alimenta puiul, nu uita ca el se poate dezvolta armonios atat cu lapte matern, cat si cu lapte praf, importante sunt iubirea cu care il inconjurati si armonia dintre voi, parintii.
Iti tin pumnii sa fie dupa cum iti doresti, numai sanatate sa aveti ! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| oana_buru wrote: simt ca inebunesc n-am crezut niciodata ca n-am sa am lapte pt copilul meu  .Va multumesc pt sfaturi numai bine
Oana, sa nu-ti intre in cap ca nu ai lapte.Ai dar trebuie putin stimulat.Si eu am trecut prin ce treci tu si ma simteam buna de nimic ca nici lapte nu-s in stare sa produc.Problema nu esti tu ci sistemul care nu da doi bani pe alaptare si nu incurajeaza alaptarea, nu invata mamicile cum sa faca.Alaptatul nu vine intotdeauna de la sine ci ,ca si in cazul meu, trebuie sa luptam pt. un strop cat de micsi sa suferim pana la lacrimi.Totul dureaza vreo 3 saptamani apoi lucrurile intra in normal si o sa te poti bucura de tzocaiala fara probleme.Succes! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| FXCHNFCGNJ |
|

| BURTOIU RAMONA ANA MARIA wrote:FXCHNFCGNJ
merge, se posteaza |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| mihaela75 wrote:merge, se posteaza
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
Miha, ...nu te dezminti niciodata. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| BURTOIU RAMONA ANA MARIA wrote:FXCHNFCGNJ
Eu cred ca se poate si mai bine de atat! Mai incearca! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
esti tare mihaela |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
Tare trebuie pusa la gluma zilei...
BURTOIU RAMONA ANA MARIA bine ai venit ...voiai sa ne spui ceva?
|
|

| Sper sa nu se fi suparat Ramona, bun venit printre noi |
|
|