Va rog ajutati-ma! - cat mai am pana la nastere
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Monday, July 17, 2006 6:11 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
oana_buru wrote:
buna fetelor sper sa mai fie cineva treaz la ora asta ca sa ma lamureasca si pe mine........acum pe la 1 si ceva am simtit ca imi curge ceva si cand ma uit pe chilot aveam o pata maro-rozalie dar mai mult incolora..nici nu stiu sa va explic.........ras si foarte lipicioasa aceasta 'scurgere'oricum de cateva zile tot am tot vazut pe chilot o scurgere albicioasa foarte consistenta si mai am si contractii de pe la 11 dar nu regulate ba la 1 ora ba la 30 min .....si tot asa.....imi puteti da si mie un sfat va rog

S-ar putea sa fie dopul gelatinos. Eu l-am eliminat putin cate putin in timp de cateva zile...esti pe drumul cel bun, inca putin si iti vezi puiul. sic yes angel

Pentru linistea ta, cel mai bine ar fii sa te duci la spital sau macar sa sni si sa vorbesti cu dr. sau moasa ( asistenta ).

Nastere usoara si sanatate multa amandurora! angel
AdrianaC
Scris: Monday, July 17, 2006 11:48 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Oana, tine-ne la curent ! Nu cred ca mai ai prea mult de asteptat. Du-te la doctor si vezi exact despre ce e vorba.
lauradone
Scris: Monday, July 24, 2006 10:03 AM
Nivel: Guest

oana e dopul gelatinos de la col.
mi mi s-a scurs 1 sapt inainte sa nasc...ca un mucus (atzos cateodata) are culoari de la maroniu pana la visiniu.
cum mai esti?pupici
Miri
Scris: Monday, July 24, 2006 10:16 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Nici o veste de la Oana?oare
Alina
Scris: Monday, July 24, 2006 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Miri wrote:
Nici o veste de la Oana?oare

Da, chiar asa.
Poate isi tine deja bebelusul in brate. oare oare
oana_buru
Scris: Tuesday, July 25, 2006 1:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2006
Buna fetelor intradevar imi tin puiutul in brate din aceea dimineata de 17 iulie,noaptea la 1,15min am pierdut dopul dupa 1 ora au inceput contractiile la 30min si la ora 4dimineata am mers la spital cu contractii la 10 min fiind dilatata 2 cm pe la 5 sa rupt apa si culmea culmilor ca la 8,30 dim aveam doar 3cm dilatatie in 4 ore si ceva doar 1 cmplans si contractii la 3 min dr nu ma credea ca am contractii la 3 min a zis ca mai am de asteptatnu si ma rugam de asistente sa ma vada cineva ca eu simt ca il scapras si la 9,30-10 dupa 1 ora aveam dilatatie maximayes nu-i venea sa creada dr ca asa repede m-am dilatat.La 10,15 min am nascut un baietel de 3200g 51cm un scumppupici.Am sa revin cu mai multe detalii dar acum nu prea am timp si sunt si foarte suparata ca n-am lapte sa-i dau sa suga si sunt foarte ingrijorata casar putea sa fac mastita merg azi la dr sa ma vada si mai sunt si cusutaplans .Va pup multa sanatate
danab
Scris: Tuesday, July 25, 2006 1:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Oana, sa-ti traiasca flacaul !!!!!!!!! flowers flowers
Sa fie mancacios si sa vina repede lapticul!flowers

danab attached the following image(s):
ag2.gif

Alina
Scris: Tuesday, July 25, 2006 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
yes yes yes yes
Inca un bebe pe forum.
Sa-ti traiasca minunea, Oana. Crestere usoara. pupici boy

Alina attached the following image(s):
showletter 10.jpg

Kiki
Scris: Tuesday, July 25, 2006 1:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Felicitari, Oana. Sa iti traiasca puiutul!
:801: :801:

Kiki attached the following image(s):
oana.jpg

Tina
Scris: Tuesday, July 25, 2006 2:03 PM
Nivel: Guest

Felicitari Oana !!! Sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatos si mancacios ! Fi fara grija cu laptele ca apare si el, putina rabdare ! pupici pupici Hai ca te asteptam ca babele sa iti umflam capul cu sfaturi si alte experiente hohot
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, July 25, 2006 2:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Bravo Oana! Bine ai venit in lumea minunata a mamicilor!
Multa sanatate tie si flacaului si mult calm ca vine si lapticul!pupici
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, July 25, 2006 2:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
oana_buru wrote:
... foarte suparata ca n-am lapte sa-i dau sa suga si sunt foarte ingrijorata casar putea sa fac mastita merg azi la dr sa ma vada si mai sunt si cusutaplans .Va pup multa sanatate

In primul rand felicitari pentru minunatul eveniment care iti va skimba 100% cursul vietii de acum incolo!

In al doilea rand, cum sa nu ai lapte daca tu spui ca ti-e teama sa nu ai mastita?Mastita dupa nastere se face daca nu este eliminata o parte din lapticul acumulat in canalele galactofore.E foarte bine ca mergi la medic, dar daca inca nu ai, poate e bine ca in drumul spre casa sa iti akizitionezi o pompita de muls.Daca deja o ai, incepe sa popezi cu rabdare, timp de cateva minute.In primele minute vei pompa in gol, caci canalele pot fi infundate (cam asa sunt la multe primipare).Apoi, dupa ce vei vedea ca lapticul curge, pompeaza putin (ca sa nu scurgi tot laptciul care tine de sete) si apoi pune strumful la san, ia sa vezi ce va suge mititelulsic .

Spor la muls si pofta mare puiului!Si nu in ultimul rand, refacere rapida!
Miri
Scris: Tuesday, July 25, 2006 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Felicitari, Oana!Sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatos si mincacios,ca sigur va veni lapticul!
Cum il cheama pe bebe?oare

Miri attached the following image(s):
f-flori.gif

cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, July 25, 2006 4:12 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Oana, felicitari pentru puiut! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si papacios, iar tu sa-ti rezolvi problemele cu lapticul, ca sa fiti amandoi fericiti. Asteptam si poze cu micutul, ca, de! de-acum e de-al nostru!pupici pupici sic

cute_babies_of_mine attached the following image(s):
morphimate002.gif

kali
Scris: Tuesday, July 25, 2006 5:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Felicitari pentru pui!
Sa fie sanatos, papacios si cuminte!
Iar tie, mamico, recuperare grabnica!
Acum, dupa nastere, urmeaza o perioada mai grea, dar dupa aceea vei cat de minunat e sa ai copil, te vei bucura din plin de el.
Sa-ti traiasca!flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.