Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| oana_buru wrote:buna fetelor sper sa mai fie cineva treaz la ora asta ca sa ma lamureasca si pe mine........acum pe la 1 si ceva am simtit ca imi curge ceva si cand ma uit pe chilot aveam o pata maro-rozalie dar mai mult incolora..nici nu stiu sa va explic.........  si foarte lipicioasa aceasta 'scurgere'oricum de cateva zile tot am tot vazut pe chilot o scurgere albicioasa foarte consistenta si mai am si contractii de pe la 11 dar nu regulate ba la 1 ora ba la 30 min .....si tot asa.....imi puteti da si mie un sfat va rog
S-ar putea sa fie dopul gelatinos. Eu l-am eliminat putin cate putin in timp de cateva zile...esti pe drumul cel bun, inca putin si iti vezi puiul.
Pentru linistea ta, cel mai bine ar fii sa te duci la spital sau macar sa sni si sa vorbesti cu dr. sau moasa ( asistenta ).
Nastere usoara si sanatate multa amandurora! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Oana, tine-ne la curent ! Nu cred ca mai ai prea mult de asteptat. Du-te la doctor si vezi exact despre ce e vorba. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oana e dopul gelatinos de la col. mi mi s-a scurs 1 sapt inainte sa nasc...ca un mucus (atzos cateodata) are culoari de la maroniu pana la visiniu. cum mai esti? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Nici o veste de la Oana? |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miri wrote:Nici o veste de la Oana?
Da, chiar asa. Poate isi tine deja bebelusul in brate. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| Buna fetelor intradevar imi tin puiutul in brate din aceea dimineata de 17 iulie,noaptea la 1,15min am pierdut dopul dupa 1 ora au inceput contractiile la 30min si la ora 4dimineata am mers la spital cu contractii la 10 min fiind dilatata 2 cm pe la 5 sa rupt apa si culmea culmilor ca la 8,30 dim aveam doar 3cm dilatatie in 4 ore si ceva doar 1 cm si contractii la 3 min dr nu ma credea ca am contractii la 3 min a zis ca mai am de asteptat si ma rugam de asistente sa ma vada cineva ca eu simt ca il scap si la 9,30-10 dupa 1 ora aveam dilatatie maxima nu-i venea sa creada dr ca asa repede m-am dilatat.La 10,15 min am nascut un baietel de 3200g 51cm un scump .Am sa revin cu mai multe detalii dar acum nu prea am timp si sunt si foarte suparata ca n-am lapte sa-i dau sa suga si sunt foarte ingrijorata casar putea sa fac mastita merg azi la dr sa ma vada si mai sunt si cusuta .Va pup multa sanatate |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Oana, sa-ti traiasca flacaul !!!!!!!!!  Sa fie mancacios si sa vina repede lapticul! danab attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Inca un bebe pe forum. Sa-ti traiasca minunea, Oana. Crestere usoara. Alina attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari, Oana. Sa iti traiasca puiutul! :801: :801: Kiki attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Felicitari Oana !!! Sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatos si mancacios ! Fi fara grija cu laptele ca apare si el, putina rabdare ! Hai ca te asteptam ca babele sa iti umflam capul cu sfaturi si alte experiente |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Bravo Oana! Bine ai venit in lumea minunata a mamicilor! Multa sanatate tie si flacaului si mult calm ca vine si lapticul! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| oana_buru wrote:... foarte suparata ca n-am lapte sa-i dau sa suga si sunt foarte ingrijorata casar putea sa fac mastita merg azi la dr sa ma vada si mai sunt si cusuta  .Va pup multa sanatate
In primul rand felicitari pentru minunatul eveniment care iti va skimba 100% cursul vietii de acum incolo!
In al doilea rand, cum sa nu ai lapte daca tu spui ca ti-e teama sa nu ai mastita?Mastita dupa nastere se face daca nu este eliminata o parte din lapticul acumulat in canalele galactofore.E foarte bine ca mergi la medic, dar daca inca nu ai, poate e bine ca in drumul spre casa sa iti akizitionezi o pompita de muls.Daca deja o ai, incepe sa popezi cu rabdare, timp de cateva minute.In primele minute vei pompa in gol, caci canalele pot fi infundate (cam asa sunt la multe primipare).Apoi, dupa ce vei vedea ca lapticul curge, pompeaza putin (ca sa nu scurgi tot laptciul care tine de sete) si apoi pune strumful la san, ia sa vezi ce va suge mititelul .
Spor la muls si pofta mare puiului!Si nu in ultimul rand, refacere rapida! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari, Oana!Sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatos si mincacios,ca sigur va veni lapticul! Cum il cheama pe bebe? Miri attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Oana, felicitari pentru puiut! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si papacios, iar tu sa-ti rezolvi problemele cu lapticul, ca sa fiti amandoi fericiti. Asteptam si poze cu micutul, ca, de! de-acum e de-al nostru! cute_babies_of_mine attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari pentru pui! Sa fie sanatos, papacios si cuminte! Iar tie, mamico, recuperare grabnica! Acum, dupa nastere, urmeaza o perioada mai grea, dar dupa aceea vei cat de minunat e sa ai copil, te vei bucura din plin de el. Sa-ti traiasca! |
|
|