Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| buna fetelor sunt gravida in 37 sapt si sapt trecuta cand am fost la dr mi-a zis ca nu crede ca mai apuc 2 sapt si nasc,si de vreo 2 ore nu ma simt prea bine ma doare ingrozitor de tare spatele cand dau sa ma ridic de pe scaun nici nu ma pot urni din loc si burta mi se incordeaza si am niste dureri de burta ca atunci cand esti deranjat la burta.Nu stiu ce sa fac sa sun dr sau sa mai astept sa vad daca imi trece,voi care ati trecut prin asa ceva ce parere aveti?Astept raspunsurile voastre va rog pupici |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Maaaaaaaai...nu mai sta. Vorbeste cu doctorul tau si...cred ca o sa vezi bb foarte repede. Eu am avut dureri usoare de spate si am plecat la spital. Am nascut in acea zi. Nastere usoara...bagajul e facut?
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu zis sa suni la doctor. Iti tinem pumnii. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| S-ar putea sa-ti cunosti bebelusul mai repede decat te astepti! Suna-ti medicul! Sa auzim de bine! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Si eu cred ca ar trebui sa suni doctorul, pentru linistea ta; multa sanatate. Alina attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu zic ca esti pe aproape sa nasti ..poate fi falsul travaliu, si ar fi bine sa cronometrezi distantele intre acele "incordari" ale burtii; eu zic ca sunt sanse mari sa fie contractii. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| oana draga , suna doctorul, si eu am nascut ( normal) mai repede cu 2 sapt primul copil mai bine suni de mai multe ori decit sa te sperii. Succes |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Oana, ori suni doctorul, ori te duci la spital la control. Dar cu bagajul facut! Eu zic ca bebe nu mai vrea sa stea in burtica! Asa ca, nastere usoara! Si poate cand veniti acasa, ne mai vizitezi pe forum! Pupici si bafta multa! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Oana, suna doctorul si du-te sa te vada. Daca e alarma falsa, nu are nimic, te intorci acasa, dar daca nu e? Atunci azi-maine il vezi pe bebe.
Succes si sa ne tii la curent ! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Oana,un control si o parere avizata sunt de dorit acum! Eu am nascut la fix 37 de saptamini implinite,chiar daca ,cu o zi inainte,la control,dr.imi spusese ca nu sunt probleme si ca poate depasim 40 de saptamini! Mult succes!Si sa nu ne lasi "in ceata"! |
|

| Merci pt sfaturi intradevar a fost vorba de un travaliu fals am sunat aseara dr si mi-a zis sa stau linistita ca se pregateste organismul pt nastere si e normal sa am dureri de spate si de burta ca se intind ligamentele mi-a dat sa iau in continuare no-spa si daca e ceva si mai am contractii sa o sun daca nu sa merg la spital.Acum nu mai stiu ce sa zic dureri de spate mai am dar suportabile si contractiile tot am aseara nici n-am putut dormi de frica sa nu cumva sa nasc acasa ma speriam la fiecare durere de burtica .Incerc sa nu ma mai panichez aiurea ca-i fac rau bebeului si daca ar fi sa vina momentul mult asteptat dupa cum a zis si dr n-am cum sa confund durerea cu altceva asa-i fetelor?pupici voua si bebeilor |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Iti doresc multa sanatate, putere si o nastere cat mai usoara. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Oana, nu ai cum sa confunzi durerea travaliului cu altceva... Nici eu nu credeam cand mi se spunea, dar e adevarat! Cand vine bebe, stii! Apoi, mai e dopul gelatinos pe care trebuie sa-l elimini si care e insotit de sangerari ca in perioada menstruatiei. Ia No-spa in continuare si nu fa efort. Fiecare zi in burtica, pentru bebe, conteaza! Daca el vrea sa mai stea, lasa-l acolo ca ii este tare bine! Si odihneste-te muuuuuult, ca vei avea nevoie de toata energia! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| MULT curaj Oana , si Nastere usoara !!!
noi "cei 7 pitici" iti tinem pumnii si o sa vezi ca va fi bine !!! Sper sa ne tii la curent !!! |
|

| buna fetelor sper sa mai fie cineva treaz la ora asta ca sa ma lamureasca si pe mine........acum pe la 1 si ceva am simtit ca imi curge ceva si cand ma uit pe chilot aveam o pata maro-rozalie dar mai mult incolora..nici nu stiu sa va explic......... si foarte lipicioasa aceasta 'scurgere'oricum de cateva zile tot am tot vazut pe chilot o scurgere albicioasa foarte consistenta si mai am si contractii de pe la 11 dar nu regulate ba la 1 ora ba la 30 min .....si tot asa.....imi puteti da si mie un sfat va rog |
|
|