Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| TatyKS wrote:Primul nu mi-l amintesc exact, dar oricum in primele luni sigur ... eram topiti unul dupa celalalt . Ultimul in schimb este chiar azi de dimineata, la plecare . Are obieciul sa ne spuna asa : v-am spus astazi ca va iubesc? sau ti-am spus astazi ca te iubesc ? . Si uite asa nu trece zi, sa nu ne spunem ca ne iubim ... parca altfel trecem prin viata asta , cand avem un sprijin in toate , orice ar fi .
Te invidiez! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Incearca sa faci tu asta zilnic si se modeleaza dupa tine ... cineva trebuie sa faca pasul, nu trebuie sa fie neaparat el . . Pup. Sunt persoane care nu spun asta des, dar faptele vorbesc de la sine . |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Taty, fix asa ma intreaba si iubitu' meu.
Eu nu mai spun nimic... astept sa facem si noi 10-15 ani de casnicie si atunci vad daca mai am cu ce sa ma laud.
|
|
| kali wrote:Taty, fix asa ma intreaba si iubitu' meu. Eu nu mai spun nimic... astept sa facem si noi 10-15 ani de casnicie si atunci vad daca mai am cu ce sa ma laud.
Te asteptam cu drag sa ne povestesti ! Aici ne-am crescut copiii, aici trebuie sa ne crestem si nepotii nu? |
|
| TatyKS wrote:Incearca sa faci tu asta zilnic si se modeleaza dupa tine ... cineva trebuie sa faca pasul, nu trebuie sa fie neaparat el . . Pup. Sunt persoane care nu spun asta des, dar faptele vorbesc de la sine .
In Italia se sune in general Ti voglio bene (te vreau bine) si mai putin ti amo , adica te iubesc. Chiar exista la un moment dat o discutie care evidentia diferenta intre cele doua. Eu pot spune ca-i vreau binele sotului meu , ii sunt afectionata dar ca il iubesc....nu stiu. Adica nu mai sunt de mult indragostita de el. Poate si pentru ca el e o fire cerebrala , putin spre deloc romantic. Seamana destul de mult cu soacra-mea desi nu este rece ca ea. Dar, cu cat inainteaza in varsta aduce tot mai mult cu ea , vad ca dezvolta aceleasi "calitati" pe care eu nu le suport si asta ma face sa ma mai indepartez de el. Chiar i-am atras atentia ca eu in pat cu maica-sa nu merg.
Sincera sa fiu m-ati pus pe ganduri...nu stiu daca pot fi multumita cu ceea ce am. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| TatyKS wrote:Te asteptam cu drag sa ne povestesti ! Aici ne-am crescut copiii, aici trebuie sa ne crestem si nepotii nu?
Categoric si ce astept!
Eu primul "te iubesc "mi-l aduc foarte bine aminte fiindca ne iubeam mult asa cum intelegeam noi iubirea pe la 5-6 ani dar era asaaa de sincera si frumoasa.Ultimul astazi dimineatza cand mi-a placat sotul la servicii .Noi avem o lege propie de cand ne cunoasteam ne iubim ca doi copii adolescentii cu prostii,cu pishcaturi de tot felul cu saruturii lungi in masina cand ne oprim la semafor as spune chiar ca si exageram prea taaare cateodata dar asta suntem noi si copiiilor taaaare le mai place vazand-ne asa ....nesimtiti . |
|
| bereea wrote:
Sincera sa fiu m-ati pus pe ganduri...nu stiu daca pot fi multumita cu ceea ce am.
Off draga Bere, nu asta a fost intentia ... nici nu stiu cum sa iti spun sa procedezi . E tare greu, poate pentru ca nici nu cred ca vrei sa stii mai multe decat simti ! Doar gandeste-te la Ale si apoi la tine/ voi !
Esti una dintre femeile norocoase ! Si alor mei le place sa ne vada pupacindu-ne |
|
| Taty, in general nd intelegem bine. Adica nu prea avem discutii contradictorii , ne vrem binele dar, citind ce scrieti voi, imi dau seama ca este loc de mai bine. Mda, eu sunt cam nemultumita de relatia prea stransa si influentabila dintre sotul meu si "mamica" si de faptul ca romantismul exista dar lipseste cu desavarsire. Poate ar trebui sa actionez eu. |
|
| bereea wrote:Taty, in general nd intelegem bine. Adica nu prea avem discutii contradictorii , ne vrem binele dar, citind ce scrieti voi, imi dau seama ca este loc de mai bine. Mda, eu sunt cam nemultumita de relatia prea stransa si influentabila dintre sotul meu si "mamica" si de faptul ca romantismul exista dar lipseste cu desavarsire. Poate ar trebui sa actionez eu.
Si eu zic la fel , tu trebuie sa iei fraiele ... nu lasa sa treaca timpul, nu faci decat sa te distantezi si mai mult. Vorbiti, discutati, uita , ignora si o sa fie bine. Trebuie sa fie bine , daca alte discutii nu sunt intre voi . Soacra trebuie eliminata din schema ... nu vorbiti de ea , sau cand vine vorba ignora cu un zambet ... nu-i reprosa ca-i seamana, decat daca ii faci un complimnet ... stii cum gandeste, deci nu ai cum sa folosesti aceleasi arme . Schimba tactica si ai sa fii in avantaj , crede-ma . Te pup si iti doresc sa reusesti |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Au fost multe "te iubesc" dar oarecum mi-au perut false sau poate ca nu am bagat de seama ... Primul care m-a emotionat de-a binelea a fost acum doi ani de zile cand l-am intalnit pe Alon partenerul de viata actual. Nu exista dimineata sa ne despartim fara un te iubesc, nu exista seara sa ne regasim fara un te iubesc, fata de copii si fata de pariti, oriunde am fi.. legea este lege |
|
|