Va mai amintiti primul "te iubesc"?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madanuta
Scris: Tuesday, March 23, 2010 10:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
M-ati facut voi sa-mi aduc aminte de primul "Te iubesc"...
Aveam 16 ani, el 19, m-a iubit foarte mult baiatul respectiv. Ma sorbea din priviri, mi-ar fi adus si marea la picioare, dar la mine a fost doar foc de paie...iar cand i-am zis ca nu mai vreau sa fim prieteni, a plans de nu se mai putea opri. A venit si a doua zi sa ma roage sa nu ne despartim,din nou a plans dar ce sa te faci cu mine...Dupa patru luni a fost ziua mea si mi-a adus cadou o bratara de aur. Ehe...ce-au mai trecut anii...
Eu am mai avut impresia ca iubesc si alti baieti, dar "Te iubesc" nu i-am zis decat sotului meu.
sweet angel
Scris: Tuesday, March 23, 2010 11:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
primul te iubesc a fost la 15 ani era un tip din tm de 21 de ani venea cu trenul in fiecare zi la mine , dar mie nu mi-a placut de el ca nu era autoritarfool , era prea bun si oamenii buni de obicei sunt luati de prosti. de multe ori m-am gandit la el, ce om bun era.
la mine cu fiecare prieten a fost iubireras nu tin minte nici unu sa nu imi fi spus te iubesc sau eu lui.
dar dragostea ce o simt pt sotul meu nu se compara cu nimic din trecut, noi am fost in tinerete 2 ani impreuna apoi soarta ne-a despartit, el a plecat in portugalia eu in germania , speram intr-un viitor mai bun,distanta ne-a indepartat ,nu mai avea rost sa continum , dar eu nu l-am putut uita am fost si logodita intre timp dar gandul tot la el imi era, el a fost insurat dar in scurt timp a divortat si dupa aproape 5 ani ne-am reintalnit intamplator si de atunci suntem de nedespartit.asta e dragoste adevarata , deci primul te iubesc sincer a fost la 19 ani , si l-am regasit la 25.computerlove
Elisabeta2007
Scris: Tuesday, July 19, 2011 10:40 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Foarte frumoasa povestea ta sweet angel.

Eu nu am s-o lungesc dar primul meu "te iubesc " a fost pentru primul meu iubit care ma invatat cum se saruta,a durat ceva aceel sarut<cateva ore> pentru ca era ceva nou si placut aveam 13 ani el era cu 3 ani mai mare,cred ca aceela este un Te iubesc adevarat ,cel al copilariei.
iloveyou
giulia_mamik
Scris: Monday, August 22, 2011 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Cu toate ca am avut o relatie de 2 ani inaintea actualuluihohot ,primul te iubesc i l-am spus sotului!Acel individ a fost primul barbat din viata mea care mi-a zis te iubesc,dar un te iubesc fals,pe intereshohot ....
Aaaa primul "te iubesc" nespus dar scris de mine pe un biletel si lasat in banca a fost catre un coleg de clasa pe la 15 ani.Vaiii, eram cu vaca rau la varsta aia hohot hohot ...
georgyana
Scris: Monday, August 22, 2011 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Eu nu imi mai aduc aminte sau poate ca nici nu vreau sa imi aduc cand mi-sa spus prima data te iubesc dar va pot raspunde cu siguranta cand am auzit ultima data Te iubesc coeur asta a fost acum 2 zile desigur de la Scumpul meu sot el imi spune des dar imi si arata asta coeur ASA in tineretea mea de parca acum sunt tare batranahohot hohot mi-se spunea ca ma iubesc iubirile nevinovate ca de fapt nici nu cred ca stiam noi ce inseamna sa iubesti cu adevarathohot dar ne iubeam si ne declaram iubirea...nevinovat si inocent.
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, March 10, 2013 1:38 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Haideti, fetele, la povesti, ca suntem off-topic in alte parti.
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Oanaaaa, esti nostalgica azihearts si "vorbatreatza" iloveyou
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:50 AM
Nivel

Azi am atata treaba incat nu stiu de ce sa ma apuc; toate sunt urgente si importante. Telefonul suna incontinu iar eu sunt stresata. De stress sunt agitata si nu-mi iese nimic. Asa ca bantui pe aici, macar imi face placere.
bereea
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:52 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Primul mi-l amintesc, ultimul in zchimb nuCrazy
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
Azi am atata treaba incat nu stiu de ce sa ma apuc; toate sunt urgente si importante. Telefonul suna incontinu iar eu sunt stresata. De stress sunt agitata si nu-mi iese nimic. Asa ca bantui pe aici, macar imi face placere.

Si eu la fel, dar nu-mi arde de nimic, in plus doar n-o sa te las singura pe aiciras coeur ...insa tu macar esti coerenta, eu nici nu mai stiu unde/cum am raspuns - m-ai ametit!!Blushing
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:59 AM
Nivel

bereea wrote:
Primul mi-l amintesc, ultimul in zchimb nuCrazy

Cheek Kiss

Cris-DL wrote:
Si eu la fel, dar nu-mi arde de nimic, in plus doar n-o sa te las singura pe aiciras coeur ...insa tu macar esti coerenta, eu nici nu mai stiu unde/cum am raspuns - m-ai ametit!!Blushing

Lol
Asa ti se pare? Ca sunt coerenta? Mie nu.Hilar
Eileen
Scris: Wednesday, February 19, 2014 12:07 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Kali iti urez aici La multi ani , sa va iubiti la fel ca in prima zi !! De fapt mai mult... coeur coeur coeur
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 12:08 PM
Nivel

Eileen, multumesc!confeti confeti Numai bine si voua!
TatyKS
Scris: Wednesday, February 19, 2014 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Primul nu mi-l amintesc exact, dar oricum in primele luni sigur ... eram topiti unul dupa celalaltLove . Ultimul in schimb este chiar azi de dimineata, la plecare . Are obieciul sa ne spuna asa : v-am spus astazi ca va iubesc? sau ti-am spus astazi ca te iubesc ?SimplyLove . Si uite asa nu trece zi, sa nu ne spunem ca ne iubim ... parca altfel trecem prin viata asta , cand avem un sprijin in toate , orice ar fi .Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.