Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| M-ati facut voi sa-mi aduc aminte de primul "Te iubesc"... Aveam 16 ani, el 19, m-a iubit foarte mult baiatul respectiv. Ma sorbea din priviri, mi-ar fi adus si marea la picioare, dar la mine a fost doar foc de paie...iar cand i-am zis ca nu mai vreau sa fim prieteni, a plans de nu se mai putea opri. A venit si a doua zi sa ma roage sa nu ne despartim,din nou a plans dar ce sa te faci cu mine...Dupa patru luni a fost ziua mea si mi-a adus cadou o bratara de aur. Ehe...ce-au mai trecut anii... Eu am mai avut impresia ca iubesc si alti baieti, dar "Te iubesc" nu i-am zis decat sotului meu.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| primul te iubesc a fost la 15 ani era un tip din tm de 21 de ani venea cu trenul in fiecare zi la mine , dar mie nu mi-a placut de el ca nu era autoritar , era prea bun si oamenii buni de obicei sunt luati de prosti. de multe ori m-am gandit la el, ce om bun era. la mine cu fiecare prieten a fost iubire nu tin minte nici unu sa nu imi fi spus te iubesc sau eu lui. dar dragostea ce o simt pt sotul meu nu se compara cu nimic din trecut, noi am fost in tinerete 2 ani impreuna apoi soarta ne-a despartit, el a plecat in portugalia eu in germania , speram intr-un viitor mai bun,distanta ne-a indepartat ,nu mai avea rost sa continum , dar eu nu l-am putut uita am fost si logodita intre timp dar gandul tot la el imi era, el a fost insurat dar in scurt timp a divortat si dupa aproape 5 ani ne-am reintalnit intamplator si de atunci suntem de nedespartit.asta e dragoste adevarata , deci primul te iubesc sincer a fost la 19 ani , si l-am regasit la 25. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Foarte frumoasa povestea ta sweet angel.
Eu nu am s-o lungesc dar primul meu "te iubesc " a fost pentru primul meu iubit care ma invatat cum se saruta,a durat ceva aceel sarut<cateva ore> pentru ca era ceva nou si placut aveam 13 ani el era cu 3 ani mai mare,cred ca aceela este un Te iubesc adevarat ,cel al copilariei. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Cu toate ca am avut o relatie de 2 ani inaintea actualului ,primul te iubesc i l-am spus sotului!Acel individ a fost primul barbat din viata mea care mi-a zis te iubesc,dar un te iubesc fals,pe interes .... Aaaa primul "te iubesc" nespus dar scris de mine pe un biletel si lasat in banca a fost catre un coleg de clasa pe la 15 ani.Vaiii, eram cu vaca rau la varsta aia ... |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Eu nu imi mai aduc aminte sau poate ca nici nu vreau sa imi aduc cand mi-sa spus prima data te iubesc dar va pot raspunde cu siguranta cand am auzit ultima data Te iubesc asta a fost acum 2 zile desigur de la Scumpul meu sot el imi spune des dar imi si arata asta ASA in tineretea mea de parca acum sunt tare batrana mi-se spunea ca ma iubesc iubirile nevinovate ca de fapt nici nu cred ca stiam noi ce inseamna sa iubesti cu adevarat dar ne iubeam si ne declaram iubirea...nevinovat si inocent. |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Haideti, fetele, la povesti, ca suntem off-topic in alte parti. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Oanaaaa, esti nostalgica azi si "vorbatreatza" |
|
| Azi am atata treaba incat nu stiu de ce sa ma apuc; toate sunt urgente si importante. Telefonul suna incontinu iar eu sunt stresata. De stress sunt agitata si nu-mi iese nimic. Asa ca bantui pe aici, macar imi face placere. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Primul mi-l amintesc, ultimul in zchimb nu |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Azi am atata treaba incat nu stiu de ce sa ma apuc; toate sunt urgente si importante. Telefonul suna incontinu iar eu sunt stresata. De stress sunt agitata si nu-mi iese nimic. Asa ca bantui pe aici, macar imi face placere.
Si eu la fel, dar nu-mi arde de nimic, in plus doar n-o sa te las singura pe aici ...insa tu macar esti coerenta, eu nici nu mai stiu unde/cum am raspuns - m-ai ametit!!
|
|
| bereea wrote:Primul mi-l amintesc, ultimul in zchimb nu
Cris-DL wrote:Si eu la fel, dar nu-mi arde de nimic, in plus doar n-o sa te las singura pe aici ...insa tu macar esti coerenta, eu nici nu mai stiu unde/cum am raspuns - m-ai ametit!!
Asa ti se pare? Ca sunt coerenta? Mie nu.
|
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Kali iti urez aici La multi ani , sa va iubiti la fel ca in prima zi !! De fapt mai mult... |
|
| Eileen, multumesc! Numai bine si voua! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Primul nu mi-l amintesc exact, dar oricum in primele luni sigur ... eram topiti unul dupa celalalt . Ultimul in schimb este chiar azi de dimineata, la plecare . Are obieciul sa ne spuna asa : v-am spus astazi ca va iubesc? sau ti-am spus astazi ca te iubesc ? . Si uite asa nu trece zi, sa nu ne spunem ca ne iubim ... parca altfel trecem prin viata asta , cand avem un sprijin in toate , orice ar fi . |
|
|