Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu 13 ani- el 19; relatie (vorba vine) la distanta dar cu mari implicatii sentimentale. Mi-a zis primul "te iubesc" atunci cand i-am dat papucii; probabil i-am cam ranit orgoliul si vroia sa dreaga busuiocul. M-am fastacit, am zis "multumesc" si am inchis telefonul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Nu-mi mai amintesc primul "te iubesc". Nu mai stiu cine mi l-a spus. Imi amintesc primul "te iubesc" declarat de sot. Eram studenti, ieseam de 2 saptamani si intr-o seara, dupa ce m-a luat de-acasa mi-a soptit la ureche si apoi m-a sarutat pe gat. Eu, strengara, il intreb ce mi-a spus ca n-am inteles Si nu mi-a mai repetat a doua oara Am intimidat baiatul. Apoi au urmat multe. La inceput mai timide si de ceva ani incoace in fiecare zi. Orice discutie la telefon se termina cu "Te bec"! Preluat de la copilul unei prietene |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Nu mi-au placut niciodata aceia care spuneau "te iubesc" dupa 2 intilniri...si recunosc ca am fost cam zgircita in folosirea acestor cuvinte; prima oara le-am spus cam pe la 25 de ani (si drept raspuns, bine-nteles ) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| ...pe faleza Dunarii, plin de emotie...Iuli... |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Si eu si el 18 ani,intr-un barulet intim,cu cate o ciocolata calda in fata...si-a apropiat incet fata de obrazul meu si mi-a soptit "Te iubesc" Doamne ce bine m-am simtit...a fost un sentiment unic....ca primul sarut(tot cu respectivul ).Am avut o relatie de 3 ani,dupa care,ceva s-a rupt...si l-am cunoscut pe sotul meu |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce frumoase sunt povestiile primului vostru "te iubesc"
Ingeras |
|
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Chiar ca sunt frumoase povestile voastre! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| Primul " te iubesc" care mi s-a spus sau care l-am spus? Eu nu am spus te iubesc decat o data din joaca si de atunci am incercat sa fug de asa ceva daca simteam ca nu exista sentimentul ala atat de puternic in mine. Si asta pentru ca tipul caruia ii spusesem devenise sufocant. Eram in liceu prin clasa a noua si cunoscusem un tip la majoratul meu. A fost iubire la prima vedere pentru o saptamana. Dupa prima intalnire - la care m-a sarutat - a doua zi am vb cu el la telefon - nu stiu de ce - si i-am zis ca il iubesc. Lui parca nu ii venea sa creada. Dupa aia nu mi-a mai trebuit sa zic asta asa usor. Din ziua aia de fiecare data cand ne vedeam - venea la scoala in pauze - ma intreba din secunda in secunda daca il iubesc. Iar mie imi disparuse sentimentul ala de euforie de la inceput. La o saptamana dupa ce ne-am cunoscut i-am dat papucii. Imi parea rau de el dupa aia dar nu as mai fi rezistat nici o secunda in plus cu el si la varsta aia nu le aveam cu arta comunicatului intr-o relatie.
Iar primul "te iubesc" mi s-a spus la 20 de ani. Si bineinteles ca eu nu am putut sa il impartasesc. Si mai bine ca pana la urma s-a dovedit ca nu era persoana care sa merite.
In rest nu am mai spus de atunci " te iubesc" decat sotului meu. :) |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu mi -l amintesc foarte bine si in ziua de azi,dar primul"Te iubesc" nu a fost rostit de sotul meu !!!! |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Fetelor ce povesti emotionante . Primul "te iubesc " l-am auzit in clasa a patra de la un baiat din sat de la bunica A rupt un brat de flori de prin gradinile din sat si a venit cu ele la mine,mi le-a dat si a zis "te iubesc, vrei sa fii prietena mea?"Cum as putea sa uit faza asta? Iar primul te iubesc pe care l-am rostit a fost chiar catre sotul meu dupa vreo 6 luni de cand eram impreuna si ii mai spun si acum dar mai rar sa nu si-o ia in cap |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Ce bine m-am simtit citindu-va, pupici la toate indragostitele |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce amintiri frumoase parca ieri au fost.Mi-a placut toate povestiriile voastre .trebuie sa ma intorc in trecut cu multu ,multi ani in urma si am sa va povestesc si eu despre prima dragoste a mea. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Primul "te iubesc" i l-am spus lui Dan dupa ce mi-a spus el...am simtit ca nu sunt vulnerabila daca-mi deschid inima...ulterior mi-a facut niste figuri la inceputul relatiei ca-mi venea sa-mi dau pumni in cap...si-a revenit destul de repede ca-i era frica sa nu ma piarda si de atunci traim o poveste frumoasa de dragoste in care ne spunem destul de des "te iubesc" si bineinteles de 5 ani si Karinei, care ne aduna pe amantrei sa ne pupam si sa ne imbratisam .
Primul "te iubesc" primit a fost acum vreo 12 ani, de martisor...el mai timid, dar expresiv mi-a dat o felicitare care reprezenta un tip care-i inmana inima legata de un snur alb/rosu unei tipe...in interior cateva versuri in care-mi spunea ca ma iubeste...eu, fastacita, l-am pupat si imtratisat, dar n-am scos nici un cuvintel care sa-i dea de inteles ca sentimentul e reciproc...au urmat multe luni frumoase, in care el imi tot arata ca ma iubeste, dar eu eram mai precauta sa nu fiu ranita si nu prea-i aratam...relatia s-a terminat aiurea, eu i-am pus capat...minte tanara, necoapta, deh! Dupa un timp de la finalul relatiei cu el, l-am intalnit pe Dan care-a scos de la mine atatea "te iubesc" cate n-am crezut ca voi spune in viata mea. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Nu, sunt cam superficiala, dar sincera. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Primul ,,TE IUBESC'',primii fiori ai dragostei,....Doamne,ce mult este de atunci si totusi parca a fost ieri.Avand acum o varsta,va spun sincer ca nu stiu cand au trecut acesti ani ai mei;parca ieri eram in satul strabunicilor mei,eu aveam 12 ani,...ma duceam intr-un catun izolat,la film si hora.Se pastrau traditiile,si azi se mai pastreaza,....si imi placea sa ma uit,eu o oraseanca,o Bucuresteanca get beget la invartitele si sarbele oamenilor locului.Imi placea sa dansez si eu,Doamne cat voiam!Apoi intr-o seara,a intrat in vb cu mine un baiat,...era frumos si oaches;avea niste ochi negri de te imbolnavea.Eu aveam 12 ani,eram clasa a 6a,el cu 4 ani mai mare decat mine,termina clasa a 8 a si pleca la profesionala la Targoviste.Au urmat zile de vacanta minunate,ne-am indragostit la prima vedere,...au urmat sute de scrisori,...le avem si acum si unul si celalalt,....dar primul lui Te iubesc, a fost in vacanta de vara,dupa 2 ani.A fost o iubire mare si lunga,cu planuri maiestuoase de nunta,....am fost cea mai fericita fata,cea mai indragostita fecioara,....asta pana cand mi-i l-a luat armata,....a facut 2 ani de armata la parasutisti la Caracal,....venea rar acasa,vb decat la telefon si in scrisori foarte mult,a devenit foarte gelos si cand eram in clasa a 12 a la sfarsit,inainte de bac,ne-am certat.Am suferit amandoi ca doi nebuni,dar asta a fost soarta mea.Am fost prieteni 8 ani de zile,ani de dor,de dragoste si chin.Ne-am despartit ca buni prieteni,...nu ne-am mai vazut de 23 de ani,dar tare mult mi-ar place sa-l revad. Iar cand l-am cunoscut pe sotul meu,mi-a fost teama sa mai spun Te iubesc;el a fost cel care mi-a spus timid si sincer si candid,frumosul si nemuritorul TE IUBESC,cand aveam 19 ani,...Ce mult e de atunci,......Eiiiiiiiiiiiii,fetelor m-ati facut sa plang,...ce mult este de atunci si cat de putin mai este pana la final,.... |
|
|