Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Primul "te iubesc"! Atat de departe si totusi, parca a fost ieri.Cred ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente ale tineretii noastre.Cum v-ati simtit cand l-ati auzit? Cum ati reactionat?Cine vi l-a spus ?cum a evoluat relatia respectiva? Va mai amintiti? Povestiti-ne ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Supeeeer tema , rascoleste amintiri tare placute.... |
|
|
Asa este.Abia astept sa citesc povestea fiecaruia.Dya? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| bereea wrote:
Asa este.Abia astept sa citesc povestea fiecaruia.Dya?
Promit ca am sa revin cu povestioara....dar sunt ceva ani de la "primul te iubesc" asa ca....sa-mi adun mintea catre casa... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ha,ha ce intrebare!Cum sa uitam primul "te iubesc"?Desi nu a fost rostit de sotul meu!Aveam vreo 12-13 ani atunci si aveam un "prieten" cica ce tot venea in fiecare zi si imi soptea prin gard ca ma iubeste. Avea parul lung si era frumos!Da nu m-a mai iubit de cand am cazut din visin ca a zis ca daca nu stiu sa ma tin bine nu ma mai iubeste |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| raly |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Eeee....a fost o data ca niciodata... a fost demult o poveste...imi amintesc ca si cum ar fi fost azi dar amintirea chiar daca e placuta si a fost totul trait intens, mai ales in anii studentiei, ma lasa melancolica....aici Ingerash gasesti melancolia mea.... Relatie la distanta care a tinut ani buni si care s-ar fi putut termina frumos, ca in povesti, dar din pacate sfarsitul a fost altul...datorita parintilor si influentarii....Cam asta a fost continuarea la primul cu adevarat spus "Te iubesc". Poveste lunga si lacrimogena..pentru mine... Gata, eu am spus-o pe a mea.... Pupicei Raly...super... |
|
| Raly, super tare baiatul
Praslea cel voinic...a fost o poveste frumoasa, nu-i asa? |
|
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Raly Praslea cel voinic frumoasa si emotionata povestea |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Milicutza, Bereea...da, frumoasa....intr-un fel ii multumesc lui Dumnezeu ca am trait asemenea clipe...pe de alta parte o sa ma intreb toata viata "Daca?....." si nu o sa stiu raspunsul...Dar, da,a fost frumoasa... Pupici si multumesc ca mi-ati citit povestea.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vaaai, nu-mi amintesc de primul "te iubesc" nu cred ca am spus asa ceva cuiva inaintea lui Kaze dar mi-amintesc de prima iubire.Aveam cred vreo 15 -16 ani, pe baiat il chema Marian (...parca )si venise cu niste lucrari de constructii la noi in oras.L-am racolat la discoteca sau el pe mine .M-am dus in incinta caminului unde stateau ei cazati si am luat masina , era o ditamai dinaia care face ciment , ne-am plimbat prin oras cu dihania aia .apoi am ajuns inpoi si ne-am plimbat sub clar de stele, ce frumos era, doi porumbei mana-n mana ,eu minora ,puteam sa-l bag in puscarie daca vroiam :018: .O iubire de-o vara na-na-na Frumos, as da orice sa ma intorc in trecut,sa mai merg la disco si de acolo drept spre casa...haha am glumit,de fapt drept spre plimbarea sub clar de luna pana spre dimineata ,ei na am fost si eu o rebela fericita spre disperarea lu' mama aa...si am uitat sa va zic cum a evoluat relatia, dupa o vara de vis ,intr-o zi m-am dus sa-l caut si ia-l de unde nu-i se mutasera cu lucrarile ,of ce-am mai suferit ca eu deja ma vedeam maritata cu el si cu copii |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| praslea_cel_voinic traieste clipa prezenta!Trecutul nu mai "invie"
Mihaela:018: Ei,cand iubesti nu mai dai importanta amanuntelor,traiesti clipa in orice loc,masina...
Imi amintesc ... un baietel,fratele unei perietene din copilarie,Sorin il chema Eu aveam 12 ani,el 8 ani si de ce credeti ca ma iubea? Pentru ca mereu aveam bomboane si il serveam |
|
|
interesu' |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Raly, Ingeras,
Nu-mi mai amintesc cand mi s-a spus prima oara "te iubesc" m-a lasat memoria ! ...eu doar sotului i-am spus -doar o singura data- de-a ramas cu gura cascata :018: In schimb, le spun copiilor continuu. |
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Nici eu nu-mi amintesc primul "te iubesc" ... nici cine ... nici cui ...
|
|
|