Va mai amintiti primul "te iubesc"?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Sunday, November 23, 2008 1:28 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Primul "te iubesc"! Atat de departe si totusi, parca a fost ieri.Cred ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente ale tineretii noastre.Cum v-ati simtit cand l-ati auzit? Cum ati reactionat?Cine vi l-a spus ?cum a evoluat relatia respectiva?
Va mai amintiti? Povestiti-ne !
dya
Scris: Sunday, November 23, 2008 1:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Supeeeer tema , rascoleste amintiri tare placute....angel angel angel
bereea
Scris: Sunday, November 23, 2008 1:48 PM
Nivel

dya wrote:
Supeeeer tema , rascoleste amintiri tare placute....angel angel angel

Asa este.Abia astept sa citesc povestea fiecaruia.Dya?
dya
Scris: Sunday, November 23, 2008 1:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
bereea wrote:

Asa este.Abia astept sa citesc povestea fiecaruia.Dya?

ras Promit ca am sa revin cu povestioara....dar sunt ceva ani de la "primul te iubesc" asa ca....sa-mi adun mintea catre casa...sic pupici pupici pupici
raly
Scris: Tuesday, September 15, 2009 11:36 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ha,ha ce intrebare!Cum sa uitam primul "te iubesc"?Desi nu a fost rostit de sotul meu!Aveam vreo 12-13 ani atunci si aveam un "prieten" cica ce tot venea in fiecare zi si imi soptea prin gard ca ma iubeste.hohot hohot Avea parul lung si era frumos!Da nu m-a mai iubit de cand am cazut din visin ca a zis ca daca nu stiu sa ma tin bine nu ma mai iubestehohot hohot hohot
ingerash
Scris: Tuesday, September 15, 2009 11:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
ralycool hohot hohot hohot
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, September 16, 2009 2:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Eeee....a fost o data ca niciodata...coeur a fost demult o poveste...imi amintesc ca si cum ar fi fost azi dar amintirea chiar daca e placuta si a fost totul trait intens, mai ales in anii studentiei, ma lasa melancolica....aici Ingerash gasesti melancolia mea....coeur Relatie la distanta care a tinut ani buni si care s-ar fi putut termina frumos, ca in povesti, dar din pacate sfarsitul a fost altul...datorita parintilor si influentarii....Cam asta a fost continuarea la primul cu adevarat spus "Te iubesc". Poveste lunga si lacrimogena..pentru mine...computerlove
Gata, eu am spus-o pe a mea....
Pupiceicomputerlove
Raly...super...hohot hohot hohot hohot hohot
bereea
Scris: Wednesday, September 16, 2009 8:01 AM
Nivel

Raly, super tare baiatulhohot

Praslea cel voinic...a fost o poveste frumoasa, nu-i asa?pupici
milicutza
Scris: Wednesday, September 16, 2009 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
Ralyhohot
Praslea cel voinic frumoasa si emotionata povesteapupici
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, September 17, 2009 3:53 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Milicutza, Bereea...da, frumoasa....intr-un fel ii multumesc lui Dumnezeu ca am trait asemenea clipe...pe de alta parte o sa ma intreb toata viata "Daca?....." si nu o sa stiu raspunsul...Dar, da,a fost frumoasa...
Pupici si multumesc ca mi-ati citit povestea....computerlove
t-mihaela
Scris: Thursday, September 17, 2009 10:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Vaaai, nu-mi amintesc de primul "te iubesc" nu cred ca am spus asa ceva cuiva inaintea lui Kaze sic dar mi-amintesc de prima iubire.Aveam cred vreo 15 -16 ani, pe baiat il chema Marian (...parca hohot )si venise cu niste lucrari de constructii la noi in oras.L-am racolat la discoteca sau el pe mine majoreta .M-am dus in incinta caminului unde stateau ei cazati si am luat masina , era o ditamai dinaia care face ciment , ne-am plimbat prin oras cu dihania aia yes .apoi am ajuns inpoi si ne-am plimbat sub clar de stele, ce frumos era, doi porumbei mana-n mana ,eu minora ,puteam sa-l bag in puscarie daca vroiam :018: .O iubire de-o vara na-na-na hearts Frumos, as da orice sa ma intorc in trecut,sa mai merg la disco si de acolo drept spre casa...haha am glumit,de fapt drept spre plimbarea sub clar de luna pana spre dimineata ,ei na am fost si eu o rebela fericita spre disperarea lu' mama maseluta aa...si am uitat sa va zic cum a evoluat relatia, dupa o vara de vis ,intr-o zi m-am dus sa-l caut si ia-l de unde nu-i hohot se mutasera cu lucrarile ,of ce-am mai suferit ca eu deja ma vedeam maritata cu el si cu copii rufe maseluta
ingerash
Scris: Thursday, September 17, 2009 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
praslea_cel_voiniccomputerlove traieste clipa prezenta!Trecutul nu mai "invie"iloveyou pupici

Mihaela:018: hohot hohot hohot Ei,cand iubesti nu mai dai importanta amanuntelor,traiesti clipacoeur in orice loc,masina...

Imi amintescras ... un baietel,fratele unei perietene din copilarie,Sorin il chemahearts Eu aveam 12 ani,el 8 ani si de ce credeti ca ma iubea?hohot hohot hohot Pentru ca mereu aveam bomboane si il serveamhohot hohot hohot hainoroc
bereea
Scris: Friday, September 18, 2009 8:01 AM
Nivel

inger7 wrote:
Pentru ca mereu aveam bomboane si il serveamhohot hohot hohot hainoroc

interesu'hohot hohot
Cris-DL
Scris: Friday, September 18, 2009 8:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Raly, Ingeras, cool hohot hohot

Nu-mi mai amintesc cand mi s-a spus prima oara "te iubesc" uff m-a lasat memoria !
...eu doar sotului i-am spus -doar o singura data- de-a ramas cu gura cascata :018:
In schimb, le spun copiilor continuu.
snowdrop
Scris: Friday, September 18, 2009 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Nici eu nu-mi amintesc primul "te iubesc" ... nici cine ... nici cui ... sorry1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.