|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Va cunoasteti punctele tari ? Dar pe cele slabe?
Care ar fi ele (daca se pot spune ). |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Hmmmm ....Punctul meu tare? Pai cred ca sunt mereu bine informata. Fie ca ma duc la o petrecere, la un job interview, la cinema, etc, etc incerc sa ma informez inainte cine vine, ce ii place, ce nu ii place, preferinte, etc. Daca ma duc la un job interview ma interesez despre firma si/sau persoana care face interviul. Daca ma duc la film/teatru citesc inainte review despre subiect, actori, regizori etc. Asa nu ma fac de rusine niciodata.
Punctul meu slab? Sunt expresiva. Daca nu imi place/convine ceva mi se citeste pe fata. Ce sa fac, asta sunt. Nu ma pot preface. Incep sa lucrez la expresivitate caci pe aici e importanta, adica e important sa nu arati cand nu esti de acord cu shefu'!!! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Punctul meu slab : e ca pun suflet in toate si se intampla sa nu se merite mereu , iar eu sufar ca proasta ! Sunt naiva , cum imi zice sotu'. Dar incerc , invat ..... Si ar mai fi , dar ..... le pastrez pt mine. Punctul meu forte : e calmitatea ! Ascult cu rabdare interlocutorul , rar dau sfaturi necerute ..... hai ca incep sa ma laud ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| P. forte- rabdarea P. slab- frica |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am si eu un punct slab si incerc sa mi-l educ dar nu reusesc, o fi genetic :vorbesc prea mult. .Daca-mi tai limba ,gata, m-ai omorat.Sa ma vedti in engleza cum turui si fac zece greseli pe secunda + accentul criminal si cand nu gasesc cuvantul intreb persoana "cum se zice la..."de parca ar fi obligata sa-si piarda vremea sa ma invete pe mine limba. Cu kaze deja vorbesc codificat ca sa mearga treaba mai repede. Am si parti bune dar am sa de multe ca nu stiu pe care sa v-o zic |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Punctul tare : sunt femeie ... Punctul slab: aaaa......sunt femeie ?!?!?
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cristy wrote:Punctul tare : sunt femeie ... Punctul slab: aaaa......sunt femeie  ?!?!?
Tare, frate! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| punctul slab:pun prea repede la suflet.orice punctul tare:nu ma pot certa cu nimeni(ei,exceptie sotul meu,mai rar,dar se intampla;si nu tare )mai exact,poate sa ma vb oricine cu orice ca nu ii pot reprosa nimic |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cristy wrote:Punctul tare : sunt femeie ... Punctul slab: aaaa......sunt femeie  ?!?!?
Punct slab: sunt emotiva si dau apa la soricei. Punct tare: sa spuna altii! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| puncte slabe: ma enervez usor si tareeeeee!:102: si... sunt prea "credula" uneori.
puncte tari: sunt devotata celor la care tin, sunt perseverenta si ambitioasa.
lauda de sine...hm, stiti voi! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Le cunoastem, dar le tinem secret. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Punctul slab:prea buna la suflet fac totul sa ajut omenirea Punctul tare:SUNT TARE viata ma facut sa devin asa,sa infrun toate greutatile si sa fiu tot timpul cu picioarele pe pamint si cu capul in sus |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Punctul slab: sufletista si naiva...cred tot ce-mi spui, pana la proba contrarie...si pun suflet in tot ce fac, si sufar la urma eu cum spunea Oana, parca Punctul forte:sunt TARE cand e nevoie:175: Ma "modulez" in functie de ce si cum.....se numeste sensibilitate, cred |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Punctul slab: sunt prea miloasa Punctul tare: multa vointa si determinare. |
|
|