Chestionar intrebare: Va considerati o persoana norocoasa ? (Poll is closed)
Alegere Voturi Statistici
Da 15 100%
Nu 0 0%
Nu stiu 0 0%

Va considerati o persoana norocoasa ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, February 23, 2006 8:53 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
In viata de zi cu zi va considerati o persoana norocoasa ? Cum ati ajuns la concluzia asta ?
taki
Scris: Friday, February 24, 2006 5:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Da, ma consider o persoana norocoasa.
Cum am ajuns la concluia asta ? Pai, de exemplu cand am o problema grava, de nu mai exista solutii pentru rezolvarea ei...cineva se gaseste sa ma ajute, dar asta in ultima faza, cand cred ca nu mai sunt sanse.
Am avut si am o viata lipsita de greutati, in copilarie datorita tatalui si acum datorita sotului.

Si, dupa cum spune tata, la prima baie pe care mi-a facut-o el, eu am facut kk si se zice ca o sa fii o persoana norocoasa.

Ahhh, inca ceva, cand m-am operat de apendicita, cu o seara inainte fugisem din spital, de frica, si a doua zi, m-au internat la un spital particular si cand m-au operat s-au minunat doctorii ca inca mai sunt in viata...am avut un apendic lung-lung ( nu mai stiu exact cat de lung, dar l-au pus in formol si la loc de cinste ).
Operatia mea a durat 3 ore jumate, si am o taietura lunga de 12 cm, dar dupa cum au spus si doctorii...am scapat ca prin minune bounce
AdrianaC
Scris: Friday, February 24, 2006 5:38 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Si eu ma consider norocoasa pentru ca am parte de un sot foarte bun, pe care il iubesc enorm (chiar daca poate ca uneori nu isi da seama, ca ma mai apuca si crizele fool ), si care mi-a daruit 2 copii minunati, fara de care viata mea nu ar fi avut nici un rost.

Si in plus, impreuna am avut norocul sa putem realiza foarte multe, intr-un timp relativ scurt (dar asta tine mai mult de sfera materiala).
Kiki
Scris: Friday, February 24, 2006 6:35 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Da, categoric. Am familia pe care mi-am dorit-o, am intelegere, armonie, am casa mea, masina mea, un serviciu bun si suntem sanatosi.
mihaela75
Scris: Friday, February 24, 2006 8:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Eu nu stiu de ce , cand eram acasa, toate babele din bloc si vecinii ma vedeau un fel de cenusareasa si ziceau " fata buna dar fara noroc".Asta numai ca-mi cresteam copilul fara tata de parca n-au mai crescut mamele singure copii.Eu insa ma consideram f. norocoasa.Aveam un copil sanatos si destept, un servici bun, o familie de nota 10, stateam in casa parinteasca si deci nu plateam nimic:ras:nu stiam ce-i aia factura de gaze, curent sau stiu eu ce.Am avut multe momente grele si f. grele dar de fiecare data D-zeu mi-a aratat si iesirea.Eu sunt o norocoasa.Pana si prima casatorie a fost spre binele meu ca sa vad ce-nseamna un barbat tampit si sa stiu sa-l pretuiesc pe cel bun cand apare.
leut
Scris: Friday, February 24, 2006 10:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Toata viata mea am avut noroc de oamenii care ma inconjoara. In afara de umbra care-mi apasa pe suflet in ce priveste parintii mei, simt in fiecare zi ce inseamna sa ai noroc. Am o viata frumoasa care provine din faptul ca am un sot minunat, un serviciu pe care l-am dorit, prieteni multi, multi si de calitate, o fetita superba si atat de cuminte incat ma minunez. La cat stres am inmagazinat pe perioada sarcinii si dupa dintr-un anumit motiv, i credeam ca o sa am un copil tare neastamparat. Toti se minuneaza ca Alex "nu se aude" prin casa, nici nu se simte ca am copil, incat imi spun ca am avut mare noroc.
Sper sa fie si de-aici in colo la fel de frumos!
sunny
Anaida
Scris: Friday, February 24, 2006 1:14 PM
Nivel

Mai, dar ar trebui sa reintitulam forumul...sa-i zicem Clubul norocoaselor...pt ca si eu ma consider la fel ca voi...am un sot bun, 2 copii sanatosi si frumosi...avem prieteni putini, dar buni...cei apropiati noua sunt bine si ei...banii, sunt in cantitate suficienta...ce mai? mai e nevoie de ceva?
Mirandolina
Scris: Friday, February 24, 2006 1:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Si eu am ceva antecedente in frageda copilarie dupa care lumea a zis ca sunt o persoana norocoasa. De fiecare data cand eram intr-un impas se intampla cate o minune si se rezolva tot. Dar ma intreb unde e marele ala noroc care mi l-au prezis toti ...:geek:
Miri
Scris: Monday, February 27, 2006 12:13 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Da ,sint o norocoasa!Am un sot pentru care multe dintre cunostinte ma invidiaza(de sex feminin,binenteles);el este singurul care ma ajuta sa o crestem pe Sara.Avem casuta noastra,masina,un bebe pe care l-am asteptat 9 ani...
Si cel mai important:ne iubim si sintem sanatosi!
La fel va doresc si voua!bravo
ira_tgr
Scris: Saturday, March 4, 2006 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
ABSOLUT, sunt una din cele mai norocoase persoane, si dacase intampla ceva rau intotdeauna ma gandesc ca putea fi si mai rau sau ca exista persone care sunt in situatii mult mai grele.... am citit un aforism cand eram mai mica, nu mai stiu cine a scris dar suna asa: "ma plangeam ca nu-mi permit o noua pereche de pantofi pana in momentul in care am vazut un barbat fara picioare"......
e ceva simplu, da pe mine m-a impresionat foarte mult, de atunci incerc sa vad numai partea buna a lucrurilor si sa nu ma plang de chestii marunte oare
Maria & Mario
Scris: Saturday, March 4, 2006 5:26 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Da , sunt cu sigurantza norocoasa. Am avut o copilarie foarte fericita, am doi parinti minunati care sunt un model pentru mine, am o sora bestiala, suflet din sufletul meu , am un sot minunat ( chiar daca mai da cu batu'n balta ) , am intalnit marea dragoste pe lumea asta prin el si apoi prin minunea noastra, Maria. Suntem sanatosi cu totii , incercam sa ne realizam profesional si social. Avem o casa frumoasa .... parte materiala.... etc...
Nu stiu daca am avut vreodata ghinion cu adevarat, si Doamne fereste , nici nu as dori vreodata.

O am pe Maria, dovada vie a norocului meu pe lumea asta !
delfinasa
Scris: Saturday, March 18, 2006 1:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Ce-ai scris tu, Maria&mami, mi se potriveste si mie perfect...numai ca eu am un frate, minunea noastra se numeste Karina si visul de a ajunge si de a trai in America mi s-a implinit...mai norocoasa de atat nu cred ca pot fi...poate doar sa castig la loto...Doamne-ajuta!ras
Maria & Mario
Scris: Saturday, March 18, 2006 5:40 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

A, si daca castigi la lottto impartim ? oare hohot ras yes yes

Pup. flowers
mihaela75
Scris: Saturday, March 18, 2006 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
delfinasa wrote:
Ce-ai scris tu, Maria&mami, mi se potriveste si mie perfect...numai ca eu am un frate, minunea noastra se numeste Karina si visul de a ajunge si de a trai in America mi s-a implinit...mai norocoasa de atat nu cred ca pot fi...poate doar sa castig la loto...Doamne-ajuta!ras

Si noi am jucat la lotto o casa...se fac extragerile acusica,daca castigam va chem pe toate si dam bairam de casa nouayes totusi, sunt eu norocoasa da nu cred ca chiar asa de norocoasa sa-mi pice casa din cer...ras
taki
Scris: Saturday, March 18, 2006 7:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Noi in fiecare saptamana jucam la loto, 6/49, dar nu prea castigam sume mari uff .

Acum sotul a pus biletele de la loto in camera Sashei, cica sa aduca noroc sic .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.