Chestionar intrebare: Va considerati o persoana norocoasa ? (Poll is closed)
Alegere Voturi Statistici
Da 15 100%
Nu 0 0%
Nu stiu 0 0%

Va considerati o persoana norocoasa ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, March 22, 2006 8:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Da , ma consider o persoana norocoasa , deoarece am parte de un sot care ma iubeste , care ma ajuta in gospodarie , cu care am deja o minunatie de fetita , speram sa mai vina barza peste vreo 2 anisori si la noi ... ras
Sunt o persoana norokoasa pe plan sentimental , profesional , familiar chiar daka nu am castigat niciodata la loto , sau mai stiu eu unde ....

Asa am avut si momente de norok : de ex. cand a fost concertul cu Enrique Iglesias la noi , compania noastra a pus la dispozitie cateva bilete , asa ca ptr . HR au fost parca 5 bilete , eu am fost una dintre norokoase ...yes ; am primit anul trecut un set de dove , si am zis hai sa ma inscriu si eu .....si am castigat o brosa Dove cu cristal Swarovski...
Deci asa am avut momente ......yes :801:
Deziree
Scris: Saturday, March 25, 2006 11:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Acum da, pot spune ca ma consider o persoana foarte norocoasa sau sa zic a dat norocul peste mine cand nu ma asteptam. Am avut o copilarie nu prea frumoasa, desi aveam tot ce-mi trebuia certurile din familie m-au facut sa ma inchid in mine treptat si sa nu mai cred in familie.
Si ca sa spun ca acum sunt o norocoasa, poate ca Dumnezeu asa a vrut, poate uneori trebuie sa trecem peste multe ca sa obtinem in final ceea ce ne-am dorit, si cum se spune ceea ce nu te-a doborat te face mai puternic.... asa si a fost si uite ca a aparut si soarele in viata si in sufletelul meu cand nici nu ma asteptam sau nici nu credeam ca o sa fie asa vreodata. Am un sot fetelor mai mult decat deosebit, este viata mea, iubitor, harnicutz m-a intelege in orice situatie si face totul doar ca sa ma vada fericita si implinita cum spunea el traieste pentru fericirea mea. asteptam un bebe mic caruia o sa-i oferim toata dragostea si afectiunea noastra si siguranta unei familii implinite si fericite. Suntem asa de fericiti si nerabdatori sa ne tinem in brate mica comoara si sa facem totul ca sa nu-i lipseasca nimic. Gata ca-mi dau lacrimile de fericire ca nu credeam vreodata sa am o famile asa de fericita, sa ne intelegem asa de bine si sa ne iubim mai mult ca propria viata. of of Pupici pupici

si inca ceva : curaj la cele care trec peste greutati si simt ca viata uneori este nedreapta si isi pierd orice speranta, ganditi-va ca idupa ploaie v-a veni si soare poate mai tarziu dar va veni....pupici
Alyna
Scris: Sunday, June 25, 2006 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Hmmm....in general pot sa spun ca sunt o persoana norocoasa: sunt gravida si totul a mers bine pana acum cu sarcina,am un sot minunat,cei pe care-i iubesc sunt sanatosi,fac o facultate care-mi place si-mi aduce zilnic satisfactii..am si ghinioane gen: pic de trei ori acelasi examen pentru ca nu invat un subiect care-mi pica de trei ori la rand( ..ca ma gandeam:care-s sansele sa-mi pice inca o data acelasi subiect?!?! si mi-a picat nu de 2 ori...de 3).norocul e ca in final (a 4-a oara)am luat 10 yes
danadoditoiu
Scris: Tuesday, June 27, 2006 6:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/19/2006
Da,pot sa spun ca sunt mai mult decit norocoasa.Iubesc si sunt iubita,fetele sunt sanatoase,mama si soacra super,cumnata la fel,vecini cumsecade la blocras asa ca ce mi-as mai putea dori?
Alina
Scris: Tuesday, June 27, 2006 6:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
DA.
Pentru ca am un sot absolut minunat, pentru copiii mei adorabili, pentru casa mea, pentru faptul ca suntem cu totii sanatosi, si, nu in ultimul rand, pentru ca exista acest forum, pentru tot ce am ii multumesc zilnic bunului Dumnezeu.
oanamaria
Scris: Saturday, October 22, 2011 3:38 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce frumos!newclap
bereea
Scris: Wednesday, October 26, 2011 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Ma consider o persoana ...binecuvantata.Norocoasa e prea putin spus.Desi viata isi arata coltul uneori, o face sa pot aprecia mai mult ccea ce am.
Ana
Scris: Wednesday, October 26, 2011 8:41 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Subscriu....binecuvantata,e mai mult decat norocoasaangel
kali
Scris: Wednesday, October 26, 2011 9:38 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Ma consider o persoana ...binecuvantata.

Cred ca tu esti cea mai in masura sa te simti asa. Esti o invingatoare.
shirel
Scris: Wednesday, October 26, 2011 10:21 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si eu ma consider de obicei o norocoasa numai ca eu contribuiesc in cea mai mare parte la venirea lui in toate deciziile luate ,in toate planurile vietii mele!Aaa si binenteles D-zeu care acolo sus ma iubeste!
bereea
Scris: Wednesday, October 26, 2011 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
kali wrote:

Cred ca tu esti cea mai in masura sa te simti asa. Esti o invingatoare.

Kali, ai dreptatepupici
giulia_mamik
Scris: Wednesday, October 26, 2011 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Eu cred ca norocul ni l cam facem singuri prin alegerile si deciziile pe care le luam.Nu exista oameni mai norocosi sau mai putin norocosi.Cred ca suntem egali in fata destinului...
oanamaria
Scris: Wednesday, October 26, 2011 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Sunt norocoasa -toate visele mi s-au implinit mai repede decat am sperat sau m-am asteptat si fara sa fac ceva in mod special pentru asta ,doar mi-am dorit cu ardoare sa mi se intample.
georgyana
Scris: Wednesday, October 26, 2011 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Si eu sunt foarte norocoasa ...in primul rand ca am un sot de milioane si doi copii reusiti ...si nu in cel din urma il simt pe Dumnezeu aproape pt ca nu ma lasa si nu imi lasa familia la necaz ..si am simtit mereu astaangel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.