|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nico, Stele, ia priviti aici sousourel attached the following image(s):
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Victor, esti mortal...bravo pui, sarnatate curata! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Victoras, felicitari! Sa vii si pe la noi sa o inveti pe Alex sa pape usturoi crud.
Acum serios vorbind: chiar a papat usturoi sau doar a molfait frunzele? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce tare esti! Si mie imi place la anumite mancaruri! |
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| g_nicoleta2000 wrote:Victoras, felicitari! Sa vii si pe la noi sa o inveti pe Alex sa pape usturoi crud. Acum serios vorbind: chiar a papat usturoi sau doar a molfait frunzele?
Mai intai ca era ceapa... dar merita poza! Si da, le si molfaieste, dar si musca... cu lacrimi dar nu se lasa. Usturoi chiar i-am pus in mancarica, dupa ideea voastra si a papat... dar toata ziua a tot ragait cu miros de usturoi (crud, bagat in blender cu restul papicii). Oricum, nu mai incerc degraba sa nu-i irit stomacelul. |
| Eu i-am dat dimineata o ceapa verde in manutza, a gustat un pic, nu a impresionat-o cu nimic si... poc.. a aruncat-o pe podea. |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi continuam cu o gelula pe zi de usturoi in smantana si nu vad nici un aspect neplacut, nici nervozitate provocata de dureri de burtica, nici ragaieli, nici scaune modificate, ceea ce este foarte bine... |
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Mai cunosc eu pe unu' care a furat ceapa verde si a papat-o...
Cat despre usturoi, eu i-am pus lui Razvan in ciorbita de legume, fiert, dar nu i l-am dat, doar asa, ca aroma la mancare... |
|
| Acum Alex papa ceapa verde din salata noastra. Daca este taiat marunt si pusa pe un pic de painitza, papa si cauata cu ochii unde mai este... |
|
|