Nivel: Membru
Inregistrat: 12/26/2006 Mesaje: 43
| Eu i-am pus lui Lumi in piureul de legume cate un graunt de usturoi (mic, din cel romanesc) inca de pe la 7 luni, a fost "miam - miam". L-am pus crud, cand i-am servit piureul, atunci cand avea si carnita in el, caci ea a acceptat foarte greu carnea. Eu stiu ca usturoiul fiert nu numai ca isi pierde proprietatile, dar este si greu de digerat. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si eu i-am dat Deei dupa 1 an, cu friptura la cuptor si cartofi ..... acum deja cere ea "ustuoiu" .... eu il amestec cu putina smantana sa nu mai fie asa de usturat |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| eu i-am dat prima data pe la vreo 9 luni facut cu peste la cuptor. adica pastrav cu ulei de masline si usturoi, la cuptor. reteta mi-a spus-o pediatra lui Andrei si a papat bine, cred ca i-a placut. de atunci nu i-am mai dat insa cred ca voi reincepe. de vreo 2-3 saptamani piciul meu papa ceapa in ciorbite si nu are absolut nimic. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Alex a mancat usturoi prima data cand avea 8 luni. Avea un dintisor si a muscat putinel dintr-un catel de usturoi. Apoi usor-usor, aparandu-i dinti mai multi, a mancat mai mult usturoi si ceapa, nefierte, crude. Si uite asa Alex nu a stiut ce este raceala sau nasuc infundat.
Daca le place copiilor vostrii usturoiul da-ti-l crud, tocat marunt in piureuri sau in felul doi, face minuni. |