Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Putem sa incepem sa dam usturoi copiilor dupa varsta de 1 an? Daca da, sub ce forma si cam in ce cantitate? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu i-am dat lui Dav. Vad ca ii place mujdeiul de usturoi. Nu i-am dat mult. decat putin pui inmuiat in mujdei. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Usturoi inmancare accepta, chiar si azi, spre ex, in supa de salata. Dar nu-l poate suferi crud...am patit-o cand a refuzat toata mancarea pt un strop de usturoi strecurata in ea. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Usturoiul isi pierde din aroma aia specifica atunci cand este fiert. Stiu ca este indicat pentru raceala, dar nu stiu de la cevarsta. Pana acum eu nu i-am dat Cristinei. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sarei i-am dat usturoi tocat si fiert in spanac inainte de virsta de 1 an, asa ca vom continua. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Kali ii da Alexiei cu spanac de pe la 8 luni, parca. Eu am incercat, dar nici o sansa |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu i-am pus la friptura de pui la cuptor...si ii place gustul, chiar daca nu era foarte mult...si o sa incerc sa-i mai dau. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu i-am dat dar putin, inclusiv inaintea varstei de un an, pus la piftie. In schimb Tudor are o noua pasiune, ceapa, imi ia cate o ceapa din cosul de legume ca sa i-o curat, pun putina sare intr-un castron si asa mananca, goala, fara nimic. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Alina wrote:Eu i-am dat dar putin, inclusiv inaintea varstei de un an, pus la piftie. In schimb Tudor are o noua pasiune, ceapa, imi ia cate o ceapa din cosul de legume ca sa i-o curat, pun putina sare intr-un castron si asa mananca, goala, fara nimic.
Si al meu e amator de ceapa cruda...interesant |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Dar inaintea varste de 1 anisor de ce nu se poate da? Datorita gustului(ca e posibil sa-l refuze) sau sunt alte contraindicatii? |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| sousourel wrote:Si al meu e amator de ceapa cruda...interesant
Mai, eu stiu ce-o fi in capusorul lor? Dar rau nu e , cu siguranta.
Darria wrote:Dar inaintea varste de 1 anisor de ce nu se poate da? Datorita gustului(ca e posibil sa-l refuze) sau sunt alte contraindicatii?
Eu personal nu stiu de contraindicatii pana intr-un anisor. Eu i-am dat lui Tudor pe la 10 luni. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| si noi papam usturoi in sos de usturoi,adica usturoi frecat cu iaurt .dar nu-i dau decat un strop si ala o data pe saptamana usturoi gatit in mancare e la ordinea zilei ca noi suntem fan usturoi si ea mereu gusta din farfuria noastra. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Alina, multumesc pt. raspuns |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Alina, sa stii ca si Sara e innebuninta dupa ceapa, cand o vede... Darria, si noi am introdus usturoiul in alimentatie mai devreme de un an, o data cu aparitia spanacului in meniul printesei. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| usturoi i-am dat pana sa implineasca 1 an doar in spanac. acum ii fac paine prajita,o frec cu usturoi si pun unt deasupra.ii place. si il mai folosesc la fripturi,la cuptor. |
|
|