Usturimi la popou
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Princess
Scris: Tuesday, January 22, 2008 3:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor,
Printesa mea de 4, 4 ani a racit, iar dupa control, medicul ne-a spus ca infectia a ramas doar la nivelul amigdalelor, foarte mari de altfel. Ne-a prescris Zinat, si am plecat fericiti ca nu are nimic la plamani. Noaptea trecuta a facut febra 38, dar am tinut-o pe antitermice si sosete cu otet (ATENTIE: scade temperatura rapid, este minunat!cool). Astazi insa, desi starea ei era mult mai buna, dupa o criza mica de tuse, i-a dat sangele pe nas (care a fost infundat vreo 2-3 zile). N-a curs f mult, insa ne-am speriat. Dupa 2-3 ore, a mers la toaleta, si fiindca nu mai facuse kaki de 2 zile, cred ca s-a fortat putin...la putin timp, au inceput plansetele si vaicarelile de USTURIMI LA POPOU nervi. Nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred, nu am incredere in doctorii din Ploiesti fiindca pana acum a luat in 3 zile Sumetrolim, Cexyl si acum, Zinat. Ce cauza credeti ca au usturimile ? Au fost vreo 3 episoade, la interval de 15 min.; am si spalat-o, crezand ca s-a "oparit" din cauza febrei, si vad ca de vreo ora e foarte bine. Va rog, daca a mai trecut cineva prin experiente de genul asta, spuneti-mi cum ati rezolvat.Multumesc.flowers
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, January 22, 2008 4:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
la fel ca si la adult la copiii constipati pot aparea fisuri anale, de unde si usturimea. fetita mea a a avut la numai 6 luni. e bine ca ai spalat-o, repeta spalaturile de cate ori iese cu scaunul, putin pantenol e indicat.
in privinta sangelui din nas ... e racita, mucoasa nasului e inflamata, vasele de sange sunt mai sensibile ....
Princess
Scris: Tuesday, January 22, 2008 4:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MULTUMESC MULT; m-ai mai linistit! Am intrat intr-o stare de panica greu de descris cry Mi-e asa mila de ea si ma gandesc la toate tampeniile din lume...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.