Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor, Printesa mea de 4, 4 ani a racit, iar dupa control, medicul ne-a spus ca infectia a ramas doar la nivelul amigdalelor, foarte mari de altfel. Ne-a prescris Zinat, si am plecat fericiti ca nu are nimic la plamani. Noaptea trecuta a facut febra 38, dar am tinut-o pe antitermice si sosete cu otet (ATENTIE: scade temperatura rapid, este minunat! ). Astazi insa, desi starea ei era mult mai buna, dupa o criza mica de tuse, i-a dat sangele pe nas (care a fost infundat vreo 2-3 zile). N-a curs f mult, insa ne-am speriat. Dupa 2-3 ore, a mers la toaleta, si fiindca nu mai facuse kaki de 2 zile, cred ca s-a fortat putin...la putin timp, au inceput plansetele si vaicarelile de USTURIMI LA POPOU . Nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred, nu am incredere in doctorii din Ploiesti fiindca pana acum a luat in 3 zile Sumetrolim, Cexyl si acum, Zinat. Ce cauza credeti ca au usturimile ? Au fost vreo 3 episoade, la interval de 15 min.; am si spalat-o, crezand ca s-a "oparit" din cauza febrei, si vad ca de vreo ora e foarte bine. Va rog, daca a mai trecut cineva prin experiente de genul asta, spuneti-mi cum ati rezolvat.Multumesc. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| la fel ca si la adult la copiii constipati pot aparea fisuri anale, de unde si usturimea. fetita mea a a avut la numai 6 luni. e bine ca ai spalat-o, repeta spalaturile de cate ori iese cu scaunul, putin pantenol e indicat. in privinta sangelui din nas ... e racita, mucoasa nasului e inflamata, vasele de sange sunt mai sensibile .... |