Nivel: Membru
Inregistrat: 12/14/2012 Mesaje: 1
| Salut sunt multe de spus despre usi de interior si multe site-uri cu fel si fel de distribuitori nu am sa metionez decat pe cei de la usi design aici pentru ca stiu din propria experienta. Usile au venit pe comanda in 2 luni in prima faza mi sa parut exagerat de mult dar prin ce am citit eu pe forumurile de specialitate sunt fericit ca le am in casa :) in schimb probleme ce sa zic... au trecut 2 ani de cand le-am pus si nu am patit nimic la ele in conditiile in care am si un pitic mic care bubuie usile tooaaaata ziua. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor aveti idee , usile aste de 300-350 ron din supermarket-uri sunt bune? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Eu m-am ars cu o usa de la Praktiker si nu imi mai trebuie. A fost ieftina cum spui tu, dar nu se potrivea deloc, nu avea chiar dimensiunile care erau scrise pe ea. Unde mai pui ca a trebuit sa cumpar tocuri, clanta, totul separat, asa ca nu se merita. Acum tu sti mai bine de ce ai nevoie... |
|
Inregistrat: 6/10/2013 Mesaje: 1
| Cand ai de gand sa-ti cumperi editat de moderator trebuie sa fii foarte atent la mai multe aspecte, incepand de la materialul din care acestea sunt facute, si pana la montatori. |
|
Inregistrat: 6/11/2015 Mesaje: 2
| Buna ziua! Sunt noua pe acest forum ,doresc sa va intreb ce parere aveti despre usile de nuc? Am gasit pe un site niste usi care arata bine . Voi ati mai cumparat de la aceasta firma ? Am nevoie de o parere . Multumesc |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Eu sunt in soc de cand am aflat cat costa o usa de interior de calitate, cu accesoriile aferente. Da' cred ca ar fi trebuit sa ma fi obisnuit deja... ca am mai avut din astea... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| kali wrote:Eu sunt in soc de cand am aflat cat costa o usa de interior de calitate, cu accesoriile aferente. Da' cred ca ar fi trebuit sa ma fi obisnuit deja... ca am mai avut din astea...
Tot ce e calitate costa! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Da,si la mine a fost un soc,dar nu am avut prea multe optiuni .Sa cumpar online ,fara sa vad,sa pipai,mi se pare tare aiurea.Asa ca,am dat bani in plus,dar ne place. |
|

| Stiu ca tot ce e de calitate costa dar... pur si simplu nu m-am asteptat.
Mirela, cu siguranta merita si nu e loc de pareri de rau. |
|

| Pot sa intreb cam cat costa? (sa ma pregatesc sufleteste) |
|
| bereea wrote:Pot sa intreb cam cat costa? (sa ma pregatesc sufleteste) De la 2000 ron,in sus.Depinde ce vrei,pentru ce manere si tocuri optezi,daca vrei ca tosul sa imbrace peretii,etc |
|

|
Am 14 usi. |
|
| kali wrote: Am 14 usi. Noi doar 5,dar au ajuns aproape dublu,fata de cat preconizasem ca si costuri. |
|

| mirela74chris wrote: De la 2000 ron,in sus.Depinde ce vrei,pentru ce manere si tocuri optezi,daca vrei ca tosul sa imbrace peretii,etc
deloc ieftine |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| La noi usa de la intrare trebuie sa fie si blindata asa ca costa cat 10 usi la un loc!!!Si eu parca vreau sa o schimb dar cred ca prefer sa-mi schimb casa decat sa schimb usa!!! |
|
|