Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miri, . Bun mester ai avut. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Frumoase usi, Miri! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multumesc , fetele! Ma bucur ca va place alegerea noastra in privinta usilor de interior... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salutare!
Doresc sa impartasesc experienta mea pt. cine e interesat!
Pe final de August am cumparat usi de interior si exterior de la Carbia. Calitate bunicica, insa comunicarea cu persoanele care fac programarile a fost extrem de defectuoasa si lipsita de bun simt! Pe stimabilele de la Birou nu le intereseaza daca nu se respecta programarea facuta, nu anunta in prealabil anularea programarii sau intarzierea cu ore bune a baietilor de la montaj, pur si simplu bataie de joc. Timpul clientului nu conteaza! Nu-ti convine, mergi in alta parte!
Cu siguranta clientii lor sunt tratati drept fraierii care au achitat deja [pt. ca asa e procedura], nu intereseaza pe nimeni daca serviciile oferite multumesc clientul, daca programarea s-a respectat, daca usa se inchide sau nu etc.
Din punctul meu de vedere, respectul reciproc Furnizor servicii-Beneficiar/Client ar trebuie sa guverneze intreaga colaborare!
|
|
| Salut!
Eu sunt noua aici, insa ma bucur sa vad ca acest forum ma ajuta. Si eu vroiam sa-mi cumpar usi de la Carbia, insa dupa ce ai scris tu mai jos mi s-a cam taiat entuziasmul. Pentru mine conteaza foarte mult serviciile oferite si mai ales daca primesc ceva indrumare deoarece nu prea cunosc domeniul asta, stiu doar cum vreau sa arate usile mele de interior :). Deci e clar, o sa aleg o reprezentanta Porta Doors asa cum vroiam de la inceput, cel putin astia au ceva experienta si renume si ma astept sa valorifice mai mult relatia cu clientul.
Multumesc mult pentru postare, Curierul.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Ce mi plac postarile astea ... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|
| Eu mi-am schimbat recent toate usile in apartament, asa ca daca vrea cineva sa auda o poveste de succes, sa imi spuna. Ca va fac legatura cu meseriasii mei. |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Serios ? si la ce se pricep meseriasii tai, la usi sau la povesti ? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| LilianaD wrote:Serios ? si la ce se pricep meseriasii tai, la usi sau la povesti ?
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| haideti, mai... era Vineri 13
@andreea: fara linkuri si numere de telefon...care e povestea? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/26/2012 Mesaje: 1
| Iti recomand firma TGG, ii gasesti pe sos.Colentina si la Valea Cascadelor, inainte sa mergi poti sa arunci un ochi pe site-ul lor www.usiinterior.ro, ca sa vezi modelele si preturile. O sa gasesti si adresele exacte ale magazinelor la contact. bafta! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| al_ma wrote:Iti recomand firma TGG, ii gasesti pe sos.Colentina si la Valea Cascadelor, inainte sa mergi poti sa arunci un ochi pe site-ul lor www.usiinterior.ro, ca sa vezi modelele si preturile. O sa gasesti si adresele exacte ale magazinelor la contact. bafta!
Serios????? Mai sa fie....... |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mai cum intra unii asa din prima, si pac... si-ti dau o mana de ajutor. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Daaaaa cata omenie, ca sa vezi |
|
|