Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| usile mele sunt maro inchis la culoare, rezistente si sunt tare multumita de ele. Toate sunt "pline" cu exceptia celei de sufragerie care arata asa:

As fi optat si eu pentru cele din lemn, clasice, doar ca o cunostinta care si-a terminat vila de vreun an a patit cu ele exact ca si Mariuta, asa ca am renuntat (eu nici nu cunosc pe cneva sa mi le faca bine, asa ca nici n-as fi avut pe cine sa strig in caz ca...) La cele pe care le am ne-au dat si cate 5 chei pentru fiecare si garantie (nu mai stiu cat, dar daca vreti ma uit pe acte). Sunt super. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ziua,
sunt noua pe acest forum asa ca incep prin a va saluta si sa va spun cum am ajuns aici...am achizitionat o casuta si acum suntem la faza de parchet si usi ...si nu stiu ce usi sa aleg.....stie cineva un atelier bun in Bucuresti? am nevoie de usi cu toc reglabil, imi plac cele din lemn masiv dar sunt prea scumpe si am tot citit ca nu se recomanda pt ca in timp se lasa, se umfla, crapa, etc.....bun nu iau din lemn ...dar cele din furnir de unde sa le iau? la comanda ? sau sa le cumpar deja gata facute de la importatori( Classen stiti ceva de ei?) ? Daca le iau gata facute ..si nu se potrivesc la dimensiune cu parchetul ce fac? si tot asa ..sunt in ceata rau de tot....Ajutor!
astept sfaturile voastre.
o zi buna. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| se gasesc usi de toate felurile in magazinele specializate (Praktiker, Metro ....., poate si in Ikeea)
intai montez usa si apoi parchetul. iar sub tocul usii intodeauna mesterii vor monta ceva ca inaltator. stiu ei mai bine cum. sa ai spor! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Chiar si Dedeman au usi de buna calitate, frumoase, pe diferite dimensiuni ! Cred ca la comanda poti lua ce dimensiuni doresti ! |
|

| Maria & mami wrote: Chiar si Dedeman au usi de buna calitate, frumoase, pe diferite dimensiuni ! Cred ca la comanda poti lua ce dimensiuni doresti !
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am terminat de montat usile de apartament! Sunt superbe, au sticla, asa cum mi-am dorit, totul a iesit conform asteptarilor si chiar mai mult decat atat!
O sa revin cu poze....poate dupa ce ne intoarcem de la mare!:018: |
|

| Miri? Azi am colindat cateva firme pt usa exterioara de la living. Una din firme (90% e cea care ne va realiza usa) avea o expozitie cu usi din cristal securizat si vitralii. Ceva de vis de pret nu spun nimic |
|

| Asa cum am promis, am revenit cu poze...
...din timpul santierului, dupa ce am scos usile cele vechi:

..si dupa!

Asa arata usa de la baie si de la camara, restul au toate geam mare!

Mariuta, mult succes! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| MIri, sunt foarte frumoase! Imi plac! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Miri foarte frumos! Ne asemanam, la clopoteii de vant. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Miri felicitari,is foarte frumoase!!!! |
|

| Kiki, ma bucur ca iti plac! Teo, clopoteii sunt muzica ce face bine sufletului meu.... Anabella, iti multumesc pentru aprecieri! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Imi plac tare mult! Pe la noi nu am vazut modelul asta de usa! Cat costa una? |
|

| monique wrote:Imi plac tare mult! Pe la noi nu am vazut modelul asta de usa! Cat costa una?
Monique, o usa costa in jur de 590 RON, depinde de cat de mare e geamul si de acesorii. |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Imi plac foarte mult usile! |
|
|