|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| URINATUL FRECVENT
Daca puteam sa ma mut in baie, ma mutam .
Acest urinat frecvent e cauzat tot de hormonii de sarcina care afecteaza tonusul peretelui muscular al vezicii urinare. Se mai adauga si presiunea uterului asupra vezicii urinare.
Dupa saptamana 12-14 insa, acest aspect mai cedeaza, deoarece uterul se mai ridica, dar e posibil sa revina in ultimul trimestru pentru ca volumul uterin creste foarte mult.
Atentie insa ca urinatul frecvent se poate datora si unei infectii urinare, de aceea este bine sa anuntati medicul de acest aspect pentru a face analize specifice. Daca in afara de urinat des aveti si usturime sau intepaturi e posibil sa fie infectie urinara.
Ce faceam eu ?
- lichide multe - toaleta aproape |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Primul trimestru a fost un chin, zi sau noapte toaleta devenise prietenul meu...dar cel mai rau era cand eram in masina si trebuia sa opreasca Taka din 10 in 10 minute , apoi cand eram in vizita la cineva, deja imi era jena sa mai spun ca trebuie sa folosesc din nou buda , dar nici sa ma abtin nu puteam.
Si in al treilea trimestru marsaluiam spre toaleta, dar nu se compara cu primul trimestru.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Relativ frecvent, dar nu atat sa devina incomod. Doar noaptea, cand mergeam de 2, 3 ori, iar in ultimul trimestru sufeream de insomnii si deci orice trezire nocturna putea sa genereze una noua. Si da, consumam lichide extrem de mult ... fructe zemoase... lapte, aproape 1 l pe zi |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu am vizitat des baia mea si a altora pe unde ma aflam...La inceput nu a fost prea complicat si nici la mijlocul sarcinii, a fost teroare la sfarsit...Ma trezeam si noaptea cred ca din ora in ora sa merg la baie... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor Sunt o burtica de 5 luni cu 2 bebei si din pacate si eu ma confrunt cu aceeaSi probleme si cu multe altele
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| gongutza wrote:buna fetelor Sunt o burtica de 5 luni cu 2 bebei si din pacate si eu ma confrunt cu aceeaSi probleme si cu multe altele
Bine ai venit!
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| gongutza wrote:buna fetelor Sunt o burtica de 5 luni cu 2 bebei si din pacate si eu ma confrunt cu aceeaSi probleme si cu multe altele
ti-ai facut de curand o urocultura?sa nu fie vreo infectie urinara,e cam periculoasa in sarcina,eu tocmai m-am tratat de ea. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si eu ajung la baie peste noapte o data sau de doua ori, acum in saptamana 33. Parca mai des ma duceam in primul trimestru. Acum insa imi este foarte greu, pentru ca abia ma dau jos din pat si abia ma misc, plus durerea de spate si in zona inghinala. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| eu am in jur de 4 sapt si deja am inceput cu urinatul des,pe mine nu ma deranjeaza dar cei din casa trebuie sa stea la rand , daca mergem undeva cum ajungem caut toaleta.si ma trezesc si noaptea cel putin o data sa merg la baie. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Inca nu e o problema la mine si la cata apa beau -multa adica-mi se pare normal sa merg des la toaleta. Noaptea ma trezesc sa-l duc pe Stefi la pisu si fac si eu . |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Ei aici ma încadrez si eu .. Ar trebui sa ma mut la toaleta. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/31/2012 Mesaje: 19
| Eu ma duc de 4-5 ori pe noapte, m-am obisnuit, nu mi se mai pare ciudat. De cate ori ma intorc de pe o parte pe cealalta, daca tot m-am trezit, ma duc si la baie, si cand revin in dormitor beau niste apa (mereu mi-a fost sete noaptea), si o iau de la capat |

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Odata pe noapte ma duc si eu,dar ziua des de tot si nu pot tine cum simt ca vine fug la baie |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| eu eram cea mai buna tovarasa cu buda dar acu au trecut toate si am o minune de baietel |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/31/2012 Mesaje: 19
| dyenutza67 wrote:eu eram cea mai buna tovarasa cu buda  dar acu au trecut toate si am o minune de baietel
Multe felicitari! Sa fiti sanatosi! |
|
|