Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| In fiecare an primiti si trimiteti o multime de urari de Craciun, fie SMS-uri (ca deh, sunt la moda), fie telefonic, fie prin intermediul felicitarilor (virtuale sau reale).
Ce le urati prietenilor si celor dragi?
Cum suna urarile voastre de Craciun?
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu prefer sa fiu originala, sa personific acel mesaj / acea felicitare in functie de persoana careia ii este adresat / adresata. M-am saturat sa primesc acelasi sms de x ori, felicitari cu acelasi text copiat de pe net sau mai stiu eu de unde. Nu pot sa dau un exemplu, inspiratia vine pe moment |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ''Fie ca nasterea Domnului, sa aprinda in inima ta scanteia sperantei si sa-ti indrume pasii spre fericire si imlinirea visurilor. Craciun Fericit alaturi de cei dragi!'' Cam asa suna urarea mea catre prieteni si acelasi lucru va urez si voua mamicilor si viitoarelor mamici. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| Drage mele as vrea sa impart cu voi experinta dar si temerile si anul viitor.. Va multumes pt sfaturile primite si pt ca existati va doresc un an mai bun si ca sa reusiti aveti nevoie de o reteta; Reteta pentru un an bun: - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie,ura, invidie, frica,irascibilitate si stress. - Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile,dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca,1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism,1 lingurita toleranta, o ceasca de bun simt si ... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine. - Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu! LA MULTI ANI !
:801: |