Urari de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, December 20, 2006 1:53 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
In fiecare an primiti si trimiteti o multime de urari de Craciun, fie SMS-uri (ca deh, sunt la moda), fie telefonic, fie prin intermediul felicitarilor (virtuale sau reale).

Ce le urati prietenilor si celor dragi?

Cum suna urarile voastre de Craciun?

Kiki
Scris: Wednesday, December 20, 2006 2:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu prefer sa fiu originala, sa personific acel mesaj / acea felicitare in functie de persoana careia ii este adresat / adresata. M-am saturat sa primesc acelasi sms de x ori, felicitari cu acelasi text copiat de pe net sau mai stiu eu de unde.
Nu pot sa dau un exemplu, inspiratia vine pe moment ras
AdrianaC
Scris: Thursday, December 21, 2006 4:57 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Nimeni nu ureaza nimic? Haideti sa vedem ce se ureaza si poate sa ne si inspiram sic
czcionela
Scris: Thursday, December 21, 2006 6:37 PM
Nivel: Guest

''Fie ca nasterea Domnului, sa aprinda in inima ta scanteia sperantei si sa-ti indrume pasii spre fericire si imlinirea visurilor. Craciun Fericit alaturi de cei dragi!''
Cam asa suna urarea mea catre prieteni si acelasi lucru va urez si voua mamicilor si viitoarelor mamici.
pupici pupici pupici pupici pupici pupici
emanuelaan
Scris: Thursday, December 21, 2006 11:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/28/2006
Drage mele as vrea sa impart cu voi experinta dar si temerile si anul viitor.. Va multumes pt sfaturile primite si pt ca existati va doresc un an mai bun si ca sa reusiti aveti nevoie de o reteta;
Reteta pentru un an bun: - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie,ura, invidie, frica,irascibilitate si stress. - Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile,dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca,1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism,1 lingurita toleranta, o ceasca de bun simt si ... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine. - Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu! LA MULTI ANI !

:801:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.